Първоначално изпратено от Пирон
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
За да има фундамент трябва да се приложи тоя blockchain в реален сектор и да почнат да се виждат ползи от него. Ако има реална полза в момента от тоя балон това са всички тези startups от които ще има много успешни за в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Ново красиво различно безжично магично неразбираемо достъпно, слагай каквото си искаш още. Преди време бях дал пример с една картина, което си е чиста илюзия, но има красива магия, за съжаление има един недостатък, не можеш да имаш само парче от нея. Докато криптото е достъпно за всеки, това му дава голям потенциал.
За да има фундамент трябва да се приложи тоя blockchain в реален сектор и да почнат да се виждат ползи от него. Ако има реална полза в момента от тоя балон това са всички тези startups от които ще има много успешни за в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПирон - на късо могат да влязат такива които имат койни и просто да излязат и да пропуснат "печалбата".
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПирон - ако имаш предвид фютчърсите, там без къси няма дълги и няма търговия с фютчърси.Тези не влизат в тази игра за да не спечелят от комисионни, точно обратното и за печалба са там и те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКакво точно се копа да кажат копачите на биткойн? какво дава стойност на биткойн освен спекулата
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Според мен тези коини или са продадени от дър. служители или са си отново в митничарите - все пак трябва да платят с нещо за свободата, нещо, което не е конфискувано при международната пол акция. Трябва да се борим за разкриване на информацията - тази сума, ако я е имало, си е малко КТБ!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokatasam Разгледай мнениеЗдравейте колеги! Какво мислите за Лайткойн?! Благодаря ви предварително?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Вижте и коментарите под статията. И други като мен считат, че е най-добре да си погасим външния дълг.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Ама много ме е яд, че пропусна да направиш пари там! Беше много очевиден сетъп за нагоре. И Хиксмана го обясни.
Пуста човешка психология!
Криптото е като всеки друг рисков трейдинг. И резултатите са същите.
там приличен профит направих,бях ги взел от 62,ама,можеше да е х3. .....
живи и здрави,пазара няма да избяга.
П.С. вчера се чух с една приятелка от Лос Анджелис,която работи за сериозна фирма-доставчик на NASA.
Питах я как е там ситуацията,говори ли се за крипто,тя отговори,че е що годе непознато за масата(в часност колегите и),а те са теки гайс....
Има още за надуване баяАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokatasam Разгледай мнениеМисля,да инвестираме дългосрочно!
Да ходи нагоре,надолу,акаунта издържа и на 0 да паднеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар