Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Чудя се дали около Нова година да си купя нова S8-цa и ново Q7, че старите вече навъртяха годинки. Оглеждам се и за e-Tron. Вас майтап ви се струва, но около 100к ще развържа кесията, че не се знае дали ще доживея да изчакам следващата корекция до 2030-та година.
Около данъците нали нищо не се е променило - плащам си като поп 10% и новите ми коли стават напълно законни?Last edited by Mateev; 24.10.2023, 18:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бутай бетерчооо, буутааааииийййLast edited by better; 24.10.2023, 17:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение38-40k ли е следващото ниво?
най-интересното е дали преди халвинга и etf ще имаме нов връх?!
Но има задължителни таргети и под 10к.И то няколко
Коментар
-
Така, така, на мен ми идваха едни пари в края на тази седмица и щях да влизам с още. Сега вече нещата се промениха и някак не мога да се пречупя да си вдигна чак толкова средната цена. До 30к ми беше ок ако взема, ама сега с тая помпа се замислям. Отделно тука всички сте станали супер бичи, а реално нови съществени пари в Биткойн не са влезли, маркеткапа си стои, просто някакви алтове се преляха пак в коня ни. Малко страдам от пожелателно мислене в момента, ама след някой друг ден, вероятно още следващата седмица ще започне плавно слизане надолу. 28 според мен е максималното слизане, а възможното е до 25. Във всички случаи това на Матеев няма да се случи, не знам защо изобщо го пише. Първо ИТФ сега ще има поредно отлагане на решението защото не му е времето и вероятно след нова година вече ще го одобрят. Тези 100к до Нова година...аз съм макси, ама не мисля, че са възможни. В най-булиш варианта ще се качи още малко и ще стои там, сигурно на онзи съпорт от края на предния бул маркет - 40к. Във всички случаи щом всички сте станали алчни, китовете трябва да съберат лонговете на тълпата както събраха и шортовете сега. Разберете, че основното количество койни е в хора, които решават накъде ще ходи, ние само следваме ако държим. Ако търгуваме те ни прибират парите.
Пак казвам, че може и да бъркам защото искам да купя още, но цената няма да ескалира сега. Пишете, че ще идвали туристи...може, ама над 60к. Преди това забравете на някой да му запука какво е Биткойн. От ритейлът имам предвид. На 20к като им викаха да вземат, те отговаряха мани тая пирамида, сега ще им се струва скъпа пирамидата, а ще и обърнат внимание, че съществува чак като цената иде на нещо голямо за да го видят и от космоса.Last edited by Top Gun Maverick; 24.10.2023, 14:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСъдейки по старите ралита на Bitcoin, след като покаже бесен темп на растеж му трябват още около 2-3 месеца докато стигне до нов връх. Четвъртия месец започва да буксува и после пак корекция. Та и сега - очаквам около Нова Година да стане интересно, а през януари да видим новият връх къде ще се оформи ...Най-вероятно ще видим 100к, а нагоре - каквото Господ даде ...
Та ако някой иска да продава, най-доброто време ще е около Нова Година и малко след това. Не го пропускайте този период от време да си смените колата с по-нова ...
Първо сегашното "рали" ако може така да го наречем е заради ETF-те в които са намесени BlackRock, Grayscale, Fidelity. Очаква се да ги одобрят наведнъж, поради причини които не мога да ти обясня. Това е голямо събитие понеже огромни парични потоци ще се излеят към биткойн, тук вече не говорим за частни инвеститори а например пенсионни фондове. Не знам дали може дори да проумееш с какви потоци оперират тези компании които искат да имат биткойн ЕТФ, но за да добиеш представа - Blackrock, Vanguard(Grayscale), и State Street са най-големите акционери в 88% от компаниите в S&P500. Само да ти подскажа че преди няколко дни заради един фалшив туит че са приели ЕТФ-те и цената се изстреля за 5 минути.
Второ - халвинга който се очаква Април няма да го усетим поне 2-3 месеца в цената.
Трето - очаква се огромно изтегляне на долари от икономиките заради лихвите на щатите(понеже влизат в дългова спирала), които следващата година ще са още по-високи и това да доведе до голяма рецесия - това може да забави растежа на биткойна, но отнесено към други активи ще се представи по-добре със сигурност. И тук ситуацията е малко What happens when an unstoppable force meets an immovable object? Аз не мога да дам никакви прогнози за цената от рода на "100к нова година", освен че ще е по-добра от на други активи. Номинално може да си е още 30к.
Та имаме 2 булиш и 1 мечо събития които ще влият на цената в следващата година.
Аз лично не мисля да продавам по-рано от месец след халвинга, и все пак зависи най-вече от ЕТФ-те
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Според мен преди да изтече годината ще видим 50к, а ако одобрят етф не ми се мисли кво следва.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСъдейки по старите ралита на Bitcoin, след като покаже бесен темп на растеж му трябват още около 2-3 месеца докато стигне до нов връх. Четвъртия месец започва да буксува и после пак корекция. Та и сега - очаквам около Нова Година да стане интересно, а през януари да видим новият връх къде ще се оформи ...Най-вероятно ще видим 100к, а нагоре - каквото Господ даде ...
Та ако някой иска да продава, най-доброто време ще е около Нова Година и малко след това. Не го пропускайте този период от време да си смените колата с по-нова ...Last edited by better; 24.10.2023, 12:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОхооо взе да става интересно и темата се живна.Най-вероятно ще видим 100к, а нагоре - каквото Господ даде ...
Та ако някой иска да продава, най-доброто време ще е около Нова Година и малко след това. Не го пропускайте този период от време да си смените колата с по-нова ...Last edited by Mateev; 24.10.2023, 11:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
От май месец още
Стига да сте внимавали в час
най-интересното е дали преди халвинга и etf ще имаме нов връх?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеДано не съм се прецакал днес, че осребрих малко. Ще чакам корекция пак до 24к някъде за да заредя повече бройки.Last edited by petrg5s; 24.10.2023, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пък и Маттев не е писал , ква корекция.
Нищо лично към Матеев, пише наистина задълбочено и когато греши си признава
Коментар
Коментар