Първоначално изпратено от monopola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеБаце, едно питанеНе помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
Коментар
� -
Баце, едно питанеНе помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ай благодаря, че ме разсмиваш в тоя форум
За сега шута си ти .................
Бииитконаджията
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Ми и я това са чуда
Оня пустиняк redcreten - a , даже и подскача
Че му казвам истини , къде струват пари
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей сега тоя биткойн ако дигне рязко от свещеното 8531 много ще се ядосам защото ми се иска да фалирам още и още биткойнажии от израеееееееееееееееллллллллллллллл докато не фалирам и последния . дано падне още дано
А, ти си искал другиго да фалираш? Ами искай си...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
9000 евро в крипто и то само за търговия и без левъридж - не са малко пари. Аз бих го нарекъл риск мениджмънт. Да влезеш all in в крипто е меко казано безумно. Не знам вие какви милиони въртите по борсите, ама не ми се струва, че сте ги набили всичките в един вид активи.
ол-ин съм да, но не в самото крипто хахахаха! И риск мениджмънта точно ми е перфектен.
Коментар
� -
Много интересно какво ще кажат другата седмица.
https://www.banking.senate.gov/publi...ing-commission
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДа потърся ли твои мнения само преди няколко дни, как ми се канеше и кълнеше? Щото някой дръзнал да не е заслепен фанатик като тебе. Че и в темата ми "забраняваше" да пиша, сакън трезво мнение да не се появи. Само за ДНК-та и прогнозиране с 95% вероятност да се чува!
Твоята жалка и неприятна същност няма общо с цената на криптото. Не пиши в тая тема и в нито една в която ме видиш мен.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЕха, днес пир в тематаСурово месо късате от плътта на отрудения миньор
Че даже Бонвиван не следил нищо, ама баш днес решил да погледне в темата
Закачката към мен не я разбрах, ама здраве да е. Кескаджията пък с лиги смазва дланите, че кефа му е голям.
Ред ви е момчета да се радвате, тежък ден е днес. Тая радост как другите губят ми е странна, ама има я явно. ...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Ясно това, но въпроса е дали балона се пука или вече се пукна. Реално сме повече от 50% под върха, което си е отвсякъде пукане. Въпросът е дали ще спре тук или ще върне до нивата отпреди голямото рали. Но не ми се спори за стойността на биткойн. Тук е по-различно от акциите и няма как да изчислиш някаква смислена цена и да кажеш това е. Трябва да се има и предвид, че биткойна малко по-малко ще почне да отстъпва място на други по-нови и по-добри койни, но за момента той е нещо като долара на криптото - основна валута и всичко се влияе от него.
Но реално днес е раят на спекуланта... Пропадане с 20-30% и след това връщане с 15-20% нагоре за 2 часа... Не знам какво повече може да иска човек. При достатъчно талант и минимален ливъридж днес, само до момента, може да се направи удвояване.
За какъв талант говориш, колега? Става въпрос за чист късмет.
При това сам разбираш, че койните за разлика от повечето акции нямат реален измерител на цената. Зад цената на акцията на Монбат например, стоят реални стойности, активи, пасиви и всякакви такива. Зад койните няма нищо веществено, само виртуалност. Това дори не е и балон, в балона има поне реален въздух.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tukasam Разгледай мнениеВсички пирувате като гледам, сега беше момента да се направят пари дано да зте купили за мен това беше дъно и сега мисля че ще скача ама да видим
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеКак пък един не каза "Баце Благодаря , че предупреди какво ще стане"
Оня пустиняк redcreten - a , даже и подскача
Че му казвам истини , къде струват пари
Коментар
� -
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЕха, днес пир в тематаСурово месо късате от плътта на отрудения миньор
Че даже Бонвиван не следил нищо, ама баш днес решил да погледне в темата
Закачката към мен не я разбрах, ама здраве да е. Кескаджията пък с лиги смазва дланите, че кефа му е голям.
Ред ви е момчета да се радвате, тежък ден е днес. Тая радост как другите губят ми е странна, ама има я явно. Аз днес загубих от стойността на криптото, което имам, удари се понасят, други дни идватДа видим как ще продължи или иначе казано с мъдростта на народа ни - Няма да е все така, а по Шекспирски - Ах туй наше вечно утре! Днес ви е ден, да видим кога ще дойде моят
Коментар
�
Коментар