IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Venezuela To Go Full Crypto; All Coins To Be Accepted For Payments

https://www.btcnn.com/venezuela-go-f...pted-payments/

Само не знам това за коя тема е - колебая се между Политика, Биткойн и Бисери и Вицове. На последната най ще ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Целия проблем в момента е, че 80% от хората смятат, че това нещо изобщо няма да го бъде или ще се занули в близко бъдеще
      Мисля че 99.98% от хората не са чували за това нещо или не ги интересува. И после трябва да кажеш - от тези 0.02% дето са чували и ги интересува - 80% смятат че ....

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Айди. Подминахме таман таз сутрин $10000 в посока нагоре, пак ти изпукаха стоповете
        Преди да тръгне в правилната посока трябва отново да тества последната съпротива... правилната е към 0лата.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Айди. Подминахме таман таз сутрин $10000 в посока нагоре, пак ти изпукаха стоповете
          Що се закачаш с БАЦЕ , нали знаеш че е кибритлия.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Ей сега ще ти докладвам за всеки един мой Трейд......
            Да та е..... у смелчалгата

Коментар

не , не ме разбра
              Рефренчето ''Този път ще различно'' е присъщо именно за Вuble - тата
              И съм съгласен че свършва зле .
              Аз имах предвид , че всеко нещо има исторически ''първи път''
              и го написах по повод поста ти към supertrader-a - може ли балон да се пука бавно .
              Идеята ми е че исторически пример може и да няма ДОСЕГА
              Но може пък да го наблюдаваме за първи път ...
              В интерес на истината , обаче , смятам че ще имаме още един връх преди
              TOTAL CRASH
              Разбрах те напълно. ''Този път ще различно'' е присъщо именно за Вuble - тата . Така е. Имам предвид ''Този път ще различно'' общо за пазарите. Според мен пазарите и историческите процеси се повтарят във времето по подобен начин, и няма изключения. Изключението изпускане на балон плавно при понци схема вероятно няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

,,Този път ще различно,, обикновено свършва зле.
                не , не ме разбра
                Рефренчето ''Този път ще различно'' е присъщо именно за Вuble - тата
                И съм съгласен че свършва зле .
                Аз имах предвид , че всеко нещо има исторически ''първи път''
                и го написах по повод поста ти към supertrader-a - може ли балон да се пука бавно .
                Идеята ми е че исторически пример може и да няма ДОСЕГА
                Но може пък да го наблюдаваме за първи път ...
                В интерес на истината , обаче , смятам че ще имаме още един връх преди
                TOTAL CRASH

Коментар

• Може да се погледне и от друга гледна точка.

От криптото за сега няма друга реална полза освен спекулацията. Ако това продължи - митът, че бъдещето е в крипто ще се пропука.

Коментар

Не е задължително да имаме исторически пример ..
                    Всеко нещо , все някога е имало ПЪРВИ ПЪТ ..

Да но времето работи за криптовалутите, а не против тях... т.е. ако тяхното падение се проточи твърде дълго, хората ще осъзнаят, че са били излъгани от "официалните власти". Целия проблем в момента е, че 80% от хората смятат, че това нещо изобщо няма да го бъде или ще се занули в близко бъдеще... и когато това не се случи, ще имаме нов скок. Колото е и да е антилогично, повечето хора всъщност вярват в медийния ФУД против крипто... част от този ФУД е заплатен от банките и държавите.

Реално погледнато, няма никаква причина криптовалутите да изчезнат или да станат със стойност 0. В момента може и да са надценени или подценени, но това няма значение. Важното е че стойноста им не е 0. А основната теза на ФУД-стерите, е че стойноста на криптовалутите е именно 0.
                    Last edited by Xman1; 23.02.2018, 12:28.

Коментар

,,Този път ще различно,, обикновено свършва зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Дай ми исторически пример,след формиране на връх и спукване на балона при измамна схема понци, пирамида, при което зануляването продължава 10 години. Не говорим за естествения цикъл на акциите или облигациите които може да продължи десетилетия или столетия и накрая изчезват.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          БАЦЕ - типично понци, един цент който получава някой от излизащите няма който да не е от някой влязал - платил с този цент за кух койн.
                          Нямах предвид това . Иначе , философски погледнато- да !
                          Понци схемите имат пирамидална структура и изплащането на дивидент става Регулярно и Точно определено .
                          При Биткойна , няма такова нещо .
                          Мога да излеза , ама мога и да не излеза и да чакам и още и още .....
                          Затова при понци схемите , спечелилите са процентно повече , съпоставени с участниците в ''балон''.........

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Todor Sabev - няма такива правила, зануляването може да продължи 10 години. Възможно е и рязко да лъсне истината и за часове да пропадне. Тези нищота нямат никаква вътрешна стойност, никой няма да ги купи за да си затиска туршията примерно с тях и тока изгорен от процесорите да ги смятат е безвъзвратно загубен - не е акумулиран. Представи си че направят койн с много транзакции, когато те не се случват всеки ще проумее истината че нямат стойност. Като гледам как се запънаха да го рационализират и наистина си въобръзяват че може да има глобална дигитална валута нищо чудно да ги закопаят. Специално за биткойна фютчърсите бавно ще му изпомпят волатилността и понеже цената му е само ирационално отклонение - волатилност, ще го занулят че ще пуши.
                            Дай ми исторически пример,след формиране на връх и спукване на балона при измамна схема понци, пирамида, при което зануляването продължава 10 години. Не говорим за естествения цикъл на акциите или облигациите които може да продължи десетилетия или столетия и накрая изчезват.

Коментар

• БАЦЕ - типично понци, един цент който получава някой от излизащите няма който да не е от някой влязал - платил с този цент за кух койн.

D.Y.F-091066

Коментар

• Todor Sabev - няма такива правила, зануляването може да продължи 10 години. Възможно е и рязко да лъсне истината и за часове да пропадне. Тези нищота нямат никаква вътрешна стойност, никой няма да ги купи за да си затиска туршията примерно с тях и тока изгорен от процесорите да ги смятат е безвъзвратно загубен - не е акумулиран. Представи си че направят койн с много транзакции, когато те не се случват всеки ще проумее истината че нямат стойност. Като гледам как се запънаха да го рационализират и наистина си въобръзяват че може да има глобална дигитална валута нищо чудно да ги закопаят. Специално за биткойна фютчърсите бавно ще му изпомпят волатилността и понеже цената му е само ирационално отклонение - волатилност, ще го занулят че ще пуши.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X