Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ха Верно бе - Ша мЪ извиняваш, ама твоите линкове обикновенно са реферални и ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ЧЕТА!!!
Изв. Още Веднъж - ако съм те засегнал
Рефералните ги плаща сайта, никой не краде от новите регистрирани -тяхното си е тяхно и да си канят реферали и да печелят със здраве. И аз съм реферал на някой.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Tва е един долар. Равнява се на дневен добив от карта за 50 долара.Last edited by KMETA; 02.03.2018, 22:31.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Имам въпрос. Това 0.00009813 btc за почти 12 часа на каква видео карта се равнява. Тая сутрин към 8 дръпнах минималката и до ся от реферали.
Коментар
-
Има си калкулатор - whattomine.com - горе-долу за12 часа 1 бр. 470-ка изкарва чисто толкова (след като се приспадне разхода за ток)
Не ме разбирай погрешно обаче - гот ми е като видя хора да се занимават с фаусетчета, защото се връщам 4 години назад когато и аз правех това. Спомням си, даже и вечерях с копютър пред мене - имаше някакви комбинирани фаусети които пускаха Биткоин, Лайткоин, Кучета и Пииркоин през 15 минути и ставах разноглед ..... Цялата еуфория с фаусетите ми продължи около 4-5 месеца и после като се вдигна дохода на Видеокартите спрях и не се занимавам вече, та затова и не цъкам по линковете които даваш.
Успехи и бързо събиране на 1-вия Биткоин от фаусети!!!
То кът на село сабахлям нахраниш кокошките, после минеш за яйцата.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Имам въпрос. Това 0.00009813 btc за почти 12 часа на каква видео карта се равнява. Тая сутрин към 8 дръпнах минималката и до ся от реферали.
Не ме разбирай погрешно обаче - гот ми е като видя хора да се занимават с фаусетчета, защото се връщам 4 години назад когато и аз правех това. Спомням си, даже и вечерях с копютър пред мене - имаше някакви комбинирани фаусети които пускаха Биткоин, Лайткоин, Кучета и Пииркоин през 15 минути и ставах разноглед ..... Цялата еуфория с фаусетите ми продължи около 4-5 месеца и после като се вдигна дохода на Видеокартите спрях и не се занимавам вече, та затова и не цъкам по линковете които даваш.
Успехи и бързо събиране на 1-вия Биткоин от фаусети!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Коментар
-
Ха Верно бе - Ша мЪ извиняваш, ама твоите линкове обикновенно са реферални и ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ЧЕТА!!!
Изв. Още Веднъж - ако съм те засегналПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Писател.... не виждаш, че вече е пуснато 5 поста по надолу.
Изв. Още Веднъж - ако съм те засегнал
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеАй ЧЕСТИТО!!!
https://cointelegraph.com/news/germa...make-purchasesПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Че то още с мятането на кинти на борсите, те престават да са кинти. Стават тетери
http://faucetgame.com/r/18610644
Всички игри са кранчета, без рулетката. Там ИИ губи по точки както здравия разум от здравата сила.Last edited by KMETA; 02.03.2018, 20:06.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар