IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    един специалист си е инсталирал копчката в мазето в блока и краде от общия ток...какво заслужава?
    Да му плащате за дялово разпределение, щото ви топли общите части

Коментар

• един специалист си е инсталирал копчката в мазето в блока и краде от общия ток...какво заслужава?
      препоръка е

Коментар

• Ето на това трябва повече да се кефите:

https://www.bloomberg.com/news/video..._medium=social

Коментар

• https://www.investor.bg/po-sveta/453...tkoina-256827/

Ай честито

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Ха Верно бе - Ша мЪ извиняваш, ама твоите линкове обикновенно са реферални и ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ЧЕТА!!!
            Изв. Още Веднъж - ако съм те засегнал
            Извинявай, че сега се сетих. Ама малко пояснение да добавя за тия които четат и не са наясно.
            Рефералните ги плаща сайта, никой не краде от новите регистрирани -тяхното си е тяхно и да си канят реферали и да печелят със здраве. И аз съм реферал на някой.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Tва е един долар. Равнява се на дневен добив от карта за 50 долара.
              При такива цени, само от твоя магазин ще пазаря. Запази ми TITAN VOLTA 1 бр. .При производсвена цена от 120$ щи я платя двойно и само за игри ще я ползвам. Макар, че тензорните ядра не знам за кво и са ги треснали като не стават и за игри и за майнинг. Абе в краен случаи и на 1070ti на твоите цени има сделка.
              Last edited by KMETA; 02.03.2018, 22:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Имам въпрос. Това 0.00009813 btc за почти 12 часа на каква видео карта се равнява. Тая сутрин към 8 дръпнах минималката и до ся от реферали.
                Tва е един долар. Равнява се на дневен добив от карта за 50 долара.

Коментар

Има си калкулатор - whattomine.com - горе-долу за12 часа 1 бр. 470-ка изкарва чисто толкова (след като се приспадне разхода за ток)
                  Не ме разбирай погрешно обаче - гот ми е като видя хора да се занимават с фаусетчета, защото се връщам 4 години назад когато и аз правех това. Спомням си, даже и вечерях с копютър пред мене - имаше някакви комбинирани фаусети които пускаха Биткоин, Лайткоин, Кучета и Пииркоин през 15 минути и ставах разноглед ..... Цялата еуфория с фаусетите ми продължи около 4-5 месеца и после като се вдигна дохода на Видеокартите спрях и не се занимавам вече, та затова и не цъкам по линковете които даваш.
                  Успехи и бързо събиране на 1-вия Биткоин от фаусети!!!
                  И аз ги цъках няколко седмици ама сега само пускам реклами от единия на другия от втория на третия и така колкото има.
                  То кът на село сабахлям нахраниш кокошките, после минеш за яйцата.

Коментар

Имам въпрос. Това 0.00009813 btc за почти 12 часа на каква видео карта се равнява. Тая сутрин към 8 дръпнах минималката и до ся от реферали.
                    Има си калкулатор - whattomine.com - горе-долу за12 часа 1 бр. 470-ка изкарва чисто толкова (след като се приспадне разхода за ток)
                    Не ме разбирай погрешно обаче - гот ми е като видя хора да се занимават с фаусетчета, защото се връщам 4 години назад когато и аз правех това. Спомням си, даже и вечерях с копютър пред мене - имаше някакви комбинирани фаусети които пускаха Биткоин, Лайткоин, Кучета и Пииркоин през 15 минути и ставах разноглед ..... Цялата еуфория с фаусетите ми продължи около 4-5 месеца и после като се вдигна дохода на Видеокартите спрях и не се занимавам вече, та затова и не цъкам по линковете които даваш.
                    Успехи и бързо събиране на 1-вия Биткоин от фаусети!!!
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Малко по голям е и само съм му посегнал. Тепърва ще го отварям.

Коментар

Коментар

Ха Верно бе - Ша мЪ извиняваш, ама твоите линкове обикновенно са реферални и ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ЧЕТА!!!

Коментар

Писател.... не виждаш, че вече е пуснато 5 поста по надолу.
                            remember remember the fifth of november

Коментар

Писател.... не виждаш, че вече е пуснато 5 поста по надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Че то още с мятането на кинти на борсите, те престават да са кинти. Стават тетери
                                Наивник, специално за тебе са сетих. Виж какво съм ти намерил:

http://faucetgame.com/r/18610644

Всички игри са кранчета, без рулетката. Там ИИ губи по точки както здравия разум от здравата сила.
                                Last edited by KMETA; 02.03.2018, 20:06.

Коментар

Working...
                                X