IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бай Марин е пич и не виждам какво го ядете. Човекът копае от доста време и му се получи да си избие инвестираните средства, че и задел в жълто да натрупа. Той даже е полезен, защото споменаваше кога е обърнал койни в злато - нещо което, начинаещ кандидат мелеонер никога ама никога няма да направи, а напротив на всеки 10 изкарани лева ще вкара още 10 нови (може и кредити взети). Та бай Марина вкарваше нотка здрав разум в темата и без него темата е много ниска топка.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Може нарочно да са се покрили. Онези, които са се вързали на акъла им и на глупостите им, ако са вкарали в коини в началото на годината, сега са около 60-70% на минус и могат да решат да им дирят сметка.
      Last edited by Frosty; 24.06.2018, 14:54.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Поне се отървахме от Бай Марин и от оня другия Хиксмен, които само флудеха форума и спамиха глупости с цел да зарибят някой шаран.
        Липсват ми! Истината лъсва лека полека, ама без тях нямаше да е забавно. Хиксмена беше много сериозно индоктринизиран. И сега като го цитирам за стоманата и останалите фанатици млъкват. Маринеца също беше кат аслан за 8000 цена, после се дръпна кат ********
        Лафа го знаете.
        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ще, ама друг път. Ясно, ти си малък, бил си безпаричен така или иначе.
          Койнаджийте, нямате равни ясно е, че става дума за парите на баща ми хаха
          Last edited by al4en; 24.06.2018, 14:40.

Коментар

• Поне се отървахме от Бай Марин и от оня другия Хиксмен, които само флудеха форума и спамиха глупости с цел да зарибят някой шаран.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ми платих. Щото поддържат. Друго?
              Платил си на тия от ваща затворена система, дето си продавате кески един на други. Плати у АлиЕкспрес, АлиБаба, пък тогаз да те видя! От тоя юни дори са вдигнали комисионната през кредитни карти с 30-тина %. Ако криптосите бяха алтернатива на кеша едва ли щяха да си го позволят.

Хм, отива работата на 5 000, към 1/4 от новогодишния напън. МаКафи сигурно си трепери за оная работа, щото милион не е много вероятно да видим. Царят е гол, и рибоците взеха да се усещат! Без шарани дето да наливат презрян фиатен кеш - криптото си остава затворена секта, да се самонадъхвате един други! И да си прехвърляте никому ненужни цифрички.
              Last edited by IvanTerziev; 24.06.2018, 14:11.

Коментар

• Добри ютроо, бай Маринеее,

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                  Е айде де, плати си стоката с биткойни! Как да стане като не поддържат койни?
                  Ми платих. Щото поддържат. Друго?

Коментар

Не схващаш. Никой не се и опитва да е алтернатива на банките, а да елиминира банката като посредник. Ти пак си стой при тях и си плащай по 60 за превод, никой не те спира
                    Е айде де, плати си стоката с биткойни! Как да стане като не поддържат койни?

Коментар

Продавате си един на други никому полезните кески. Като реално почнат да поддържат койните като алтернатива на банките - тогава ще си говорим за полезна технология. Засега си е най-голямата пирамида в историята.
                      Не схващаш. Никой не се и опитва да е алтернатива на банките, а да елиминира банката като посредник. Ти пак си стой при тях и си плащай по 60 за превод, никой не те спира

Коментар

Тия дето чакахте - това правите и сега, това ще правите и напред. Щото искате да забогатеете от раз
                        Аз и получавам - и правя плащания в крипто. Еквивалентни на 4-цифрени доларови суми. Е да, плащам 2 цента вместо 60 лева до Китай, ама не съм модерен кат тибя
                        Продавате си един на други никому полезните кески. Като реално почнат да поддържат койните като алтернатива на банките - тогава ще си говорим за полезна технология. Засега си е най-голямата пирамида в историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Че койните ще изчезнат до 2 години, това е ясно
                          Ще остане само технологията "BlockChain", прилагана повсеместно.
                          Но не залагай много на падането на NVIDIA - засега това са най-добрите карти за DEEP LEARNING (AI).
                          Аз си смених всичките AMD RADEON с NVIDIA точно затова
                          Грешка - койните са "акциите" на блокчейна. Има ли едното, има и другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            за мен койнът е интересен до толкова до колкото показва колко бързо може да се развие една пирамида в условията на глобални медии, комуникации и финанси - доста стряскащо е.
                            и от друга страна го дебна заради акции на 'титани' като nvidia и сие, които излетяха в космоса покрай крипто историите, но предстои да се приземят къде меко къде не , когато цената на койна падне още и инвестицията в супертокани видео карти вече не е рентабилна.
                            в момента nvidia e na 250 долара, а без биткойн истерията нямаше как да е над 50-60... ефектът ще се усети, но не веднага в момента се колебае и вече рисува връх, но падне ли яко койна идва момента на мечките.
                            дебна я през една опция с матуритет 2020 (че да се види хубаво ефекта на наиграните инвеститори в карти за копане) защото отчетите са с времеви лаг.
                            Че койните ще изчезнат до 2 години, това е ясно
                            Ще остане само технологията "BlockChain", прилагана повсеместно.
                            Но не залагай много на падането на NVIDIA - засега това са най-добрите карти за DEEP LEARNING (AI).
                            Аз си смених всичките AMD RADEON с NVIDIA точно затова

Коментар

Грехота е да сравняваш химическия елемент от Господ, роден в чудовищните условия на свръхнова, че напоследък слушам теории че само в сблъсък на неутронни звезди ставало златото.
                              Да го сравняваш с някакъв софт от средна сложност, някакви си там цифрички, запазени в база данни.
                              Нито се яде, нито къща се строи с него, не може и да се накичиш с криптоси. Че и 100 кусура имат - гепят ли ти секретния ключ, и духаш супата. Няколко килобайта файлче заминава за части от секундата, пък вируси бол... и сигурните пари станали собственост на друг!
                              Койн истерията е заради самата истерия, и невежеството на тия, дето се кълнат в нея. Вече 10 години я чакаме тая крипто революция, и след още 10 няма да я дочакаме. И тия дето си бяха направили разплащанията в койни - и те се отказаха. Мисля 2008 г. излезе първия койн, и досега не мога да пазарувам реално с него. Оня ден правих валутен превод до Азия, и ако имах вариант да платя с койни дали щях да дам 60 лева на банката? Айде, чакам я тая революция, с 60 лева пазарувам в Кауфланд, не да ги дам на едни от най-богатите на планетата.
                              Тия дето чакахте - това правите и сега, това ще правите и напред. Щото искате да забогатеете от раз
                              Аз и получавам - и правя плащания в крипто. Еквивалентни на 4-цифрени доларови суми. Е да, плащам 2 цента вместо 60 лева до Китай, ама не съм модерен кат тибя

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

97 бях студент и някои преподаватели ни съветваха да си обърнем спестяванията в долари или марки /доста месеци преди кризата/, аз ги послушаш всичко на 70 и няколко лв.. за долар.........та сравнението е неуместно ) сега вас ще ви излекуват завинаги ) лично смята, че всеки глупак трябва да си плаща до кокал.
                                Ще, ама друг път. Ясно, ти си малък, бил си безпаричен така или иначе.

Коментар

Working...
                                X