Бай Марин е пич и не виждам какво го ядете. Човекът копае от доста време и му се получи да си избие инвестираните средства, че и задел в жълто да натрупа. Той даже е полезен, защото споменаваше кога е обърнал койни в злато - нещо което, начинаещ кандидат мелеонер никога ама никога няма да направи, а напротив на всеки 10 изкарани лева ще вкара още 10 нови (може и кредити взети). Та бай Марина вкарваше нотка здрав разум в темата и без него темата е много ниска топка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Може нарочно да са се покрили. Онези, които са се вързали на акъла им и на глупостите им, ако са вкарали в коини в началото на годината, сега са около 60-70% на минус и могат да решат да им дирят сметка.Last edited by Frosty; 24.06.2018, 14:54.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПоне се отървахме от Бай Марин и от оня другия Хиксмен, които само флудеха форума и спамиха глупости с цел да зарибят някой шаран.
Лафа го знаете.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ще, ама друг път. Ясно, ти си малък, бил си безпаричен така или иначе.Last edited by al4en; 24.06.2018, 14:40.
Коментар
-
Ми платих. Щото поддържат. Друго?
Хм, отива работата на 5 000, към 1/4 от новогодишния напън. МаКафи сигурно си трепери за оная работа, щото милион не е много вероятно да видим. Царят е гол, и рибоците взеха да се усещат! Без шарани дето да наливат презрян фиатен кеш - криптото си остава затворена секта, да се самонадъхвате един други! И да си прехвърляте никому ненужни цифрички.Last edited by IvanTerziev; 24.06.2018, 14:11.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕ айде де, плати си стоката с биткойни! Как да стане като не поддържат койни?
Коментар
-
Не схващаш. Никой не се и опитва да е алтернатива на банките, а да елиминира банката като посредник. Ти пак си стой при тях и си плащай по 60 за превод, никой не те спира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеПродавате си един на други никому полезните кески. Като реално почнат да поддържат койните като алтернатива на банките - тогава ще си говорим за полезна технология. Засега си е най-голямата пирамида в историята.
Коментар
-
Тия дето чакахте - това правите и сега, това ще правите и напред. Щото искате да забогатеете от раз
Аз и получавам - и правя плащания в крипто. Еквивалентни на 4-цифрени доларови суми. Е да, плащам 2 цента вместо 60 лева до Китай, ама не съм модерен кат тибя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧе койните ще изчезнат до 2 години, това е ясно
Ще остане само технологията "BlockChain", прилагана повсеместно.
Но не залагай много на падането на NVIDIA - засега това са най-добрите карти за DEEP LEARNING (AI).
Аз си смених всичките AMD RADEON с NVIDIA точно затова
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза мен койнът е интересен до толкова до колкото показва колко бързо може да се развие една пирамида в условията на глобални медии, комуникации и финанси - доста стряскащо е.
и от друга страна го дебна заради акции на 'титани' като nvidia и сие, които излетяха в космоса покрай крипто историите, но предстои да се приземят къде меко къде не , когато цената на койна падне още и инвестицията в супертокани видео карти вече не е рентабилна.
в момента nvidia e na 250 долара, а без биткойн истерията нямаше как да е над 50-60... ефектът ще се усети, но не веднага в момента се колебае и вече рисува връх, но падне ли яко койна идва момента на мечките.
дебна я през една опция с матуритет 2020 (че да се види хубаво ефекта на наиграните инвеститори в карти за копане) защото отчетите са с времеви лаг.
Ще остане само технологията "BlockChain", прилагана повсеместно.
Но не залагай много на падането на NVIDIA - засега това са най-добрите карти за DEEP LEARNING (AI).
Аз си смених всичките AMD RADEON с NVIDIA точно затова
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеГрехота е да сравняваш химическия елемент от Господ, роден в чудовищните условия на свръхнова, че напоследък слушам теории че само в сблъсък на неутронни звезди ставало златото.
Да го сравняваш с някакъв софт от средна сложност, някакви си там цифрички, запазени в база данни.
Нито се яде, нито къща се строи с него, не може и да се накичиш с криптоси. Че и 100 кусура имат - гепят ли ти секретния ключ, и духаш супата. Няколко килобайта файлче заминава за части от секундата, пък вируси бол... и сигурните пари станали собственост на друг!
Койн истерията е заради самата истерия, и невежеството на тия, дето се кълнат в нея. Вече 10 години я чакаме тая крипто революция, и след още 10 няма да я дочакаме. И тия дето си бяха направили разплащанията в койни - и те се отказаха. Мисля 2008 г. излезе първия койн, и досега не мога да пазарувам реално с него. Оня ден правих валутен превод до Азия, и ако имах вариант да платя с койни дали щях да дам 60 лева на банката? Айде, чакам я тая революция, с 60 лева пазарувам в Кауфланд, не да ги дам на едни от най-богатите на планетата.
Аз и получавам - и правя плащания в крипто. Еквивалентни на 4-цифрени доларови суми. Е да, плащам 2 цента вместо 60 лева до Китай, ама не съм модерен кат тибя
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
97 бях студент и някои преподаватели ни съветваха да си обърнем спестяванията в долари или марки /доста месеци преди кризата/, аз ги послушаш всичко на 70 и няколко лв.. за долар.........та сравнението е неуместно ) сега вас ще ви излекуват завинаги ) лично смята, че всеки глупак трябва да си плаща до кокал.
Коментар
Коментар