If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
каква е в момента рентабилността на копачите и въобще има ли такива дето плащат ток и да са на +.
не съм гледал и търсил информация, но си мисля, че вече само тези дето крадат ток имат файда.
поздрави
В момента копането с Видеокарти, при цена на тока 0.1$/kW е на загуба https://whattomine.com
В БГ тока е около 0,11$/kW - аз моите копачи не съм ги спрял защото се топля с тях, т.е. прихода в Криптовалути ми е на +. Колкото изкарам все е кяр. На пролет, в зависимост от ситуацията ще реша дали да спирам машините или продължавам.
П.С1. топля дома в който живея + офиса от който работя.
П.С2. По формуите чета ( bitcointalk.org ) че има места в Русия с цена на тока 0,04$/kW а в Щатите дори и още по-ниска, за Венецуела да не говорим, но там отдавна е подсъдно да "копаеш", отделно и тока им спира по 5-6 пъти на ден.
каква е в момента рентабилността на копачите и въобще има ли такива дето плащат ток и да са на +.
не съм гледал и търсил информация, но си мисля, че вече само тези дето крадат ток имат файда.
поздрави
AntMinerL3+ е най-ефективната днес ASIC-копачка на лайткойни (LTC) с мощност 552 MH/s
Днес генерира 0.03616 LTC/ден = 1.18 USD/ден
и консумира 800 W/h, т.е. 2.30 USD/ден
следователно притежателят му губи 2.30 USD/ден
Намекваш, че се нааквам от кеф? Не точно, не е емоция, чиста логика. Кеските са ЕДИНСТВЕНОТО неограничено нещо на земята. Просто са безкрайни, ако имаше търсене щяха да се нароят още 1200 пъти по колкото сегашните 1200.
Ще останат в учебниците като най-голямата и тъпа финансова пирамида.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
С ден-два ми закъсня прогнозата, ама то дори и най-добрите грешат. Ето, че вече почва с тройка!
МакКафи ще си реже ли едни подробности, кво става с тоя човек?
С ден-два ми закъсня прогнозата, ама то дори и най-добрите грешат. Ето, че вече почва с тройка!
МакКафи ще си реже ли едни подробности, кво става с тоя човек?
Какво разбираш от hyperledger, oт принципа на криптиране, изобщо от Новата Парадигма, red cretin?
Oт една година все някой ви акал у гащите, криптото се обезцени с 90% ама иначе все сте наясно, ние сме били балъците, дето НЕ се ушихме у тия кески.
Монопола може да е всякакъв, ама поне публично си призна, че търпи огромни загуби от недалновидността си. Жалко, че модовете не го оцениха, и му изтриха поста. Да не повярваш, ама баш неговите постове ми липсват, щото са разписките на самия Пазар. Другото са празни приказки.
Ще те изпреваря. На борсата е топло и чисто, и опашки няма.
Коментар