Първоначално изпратено от Vladi666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОчаквах днес биткойна да направи дълбока корекция, но не се случи. Имаше само някаква дребна корекцийка. Ако дълбоката корекция не се случи и през американската сесия, значи на биткойна все още му е рано да се срива. Пробие ли до утре 34500, следващата спирка е някъде на 50-60к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Дай пример за актив, който прави единична корекция в размер на 70-75%. Такъв пример няма между другото. Подобни са се случвали на биткойн, но при мечи тренд и в рамките на 10-12 месечен период. Така, че цена от 10к е невъзможна сега. На нива от 23-24к има огромно количество чакащи поръчки, така, че това е евенгуален минимум към настоящия момент. Най-драматичния вариант е 17800, където има gap на CME futures, но според мен корекция от 45-50% е невъзможна при този пазар и с този интерес. Освен това, в момента няма никакви данни за засилен интерес на физически лица, а бичия тренд е резултат от покупки на институции. А това са умни пари и не се паникьосват при спад на цената.
Шегувам се.
Какво се е случвало всички знаем, колко беше най-ниската цена на биткойн миналата година?
Мисля че схващам логиката ти. Както казах, всеки си преценява сам, и желая успех на всички.
Ся 10К е невъзможна сега, но сега, дали е възможна до края на годината предстои да видим.
А това че има много поръчки на 23-24К може много бързо да се промени, това не е никакъв критерий.
Това черното направо кърти. Лично аз ползвам pro.coinbase. Там няма никакви индикации кой купува и продава. Същото е и на Binance. Откъде това нещо, направо си нямам идея.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Етериум е на 20 процента от историческият си връх и и ич не изглежда да се запре. Това би означавало че Биткойн има още път на горе. Вероятно и Лайткойн следва по пети Етера. Има един тънък момент зимата на 2018 - 2018 някой от койните направиха нови върхове докато Биткойна не можа преди да обърне .Но тогава Биткойна беше далече над предишният си исторически връх и имаше редица дивергенции както и значителна по голяма популярност.
Last edited by Todor Sabev; 04.01.2021, 14:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТака чисто технически от графиката като гледате трендът е надолу, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от interess Разгледай мнение
И 0.00 да стане ти ни ще спечелиш, ни ще изгубиш, свиркай си.
Като Фрости мязаш-- десет годишна бала лайка.
Който иска да разбере, кой (кои) са Визионерите, препрочита първите 100- 200 страници от темата.
Казва едно Голямо Благодаря и продължава по пътя който е най-добър за НЕГО.
Възможности е имало, има и ще има, за печалби, и загуби в тази Вселена за всички.
Българскио нрав да сме се у КОНТРА,
НИКОГИШ нема се затрие
А къде са визионерите сега? - Завинаги изчезнали, вероятно отдавна фалирали и със занулени акаунти. Включително и прехваленият Мастър... кой го знае дали не си е нашил койните в някоя от многобройните фалирали борси...
А най-интересното в цялата ситуация е, че такива измамни, пирамидални понци-схеми като биткойна имат потенциал да растат с по стотици % на месец, и с по хиляди % на година. За справка - пирамммидата на Мамонтов-Мавроди...
Което поставя крипто-маниаците държащи биткойни пред нерешима дилема, между чука и наковалнята. Ако си дадат койните сега - може да се прекарат жестоко и цял живот да съжаляват, ако биткойна евентуално удари 900 000 - 1 000 000 долара за бройка.
Не продадат ли сега - печалбата им може да се стопи и изфиряса във всеки следващ момент.
Спекулантите, които спекулират с криптоси през деривати на брокери не ги броя в цялата схема. Тъй като за тях няма особено значение дали биткойна струва 30 хиляди, или 300 хиляди, те само спекулират краткосрочно с разликата в цената.Last edited by Frosty; 04.01.2021, 13:21.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Предния път от 20к се върна на 3к
Сега какво му пречи да спре на 1к?
Като Фрости мязаш-- десет годишна бала лайка.
Който иска да разбере, кой (кои) са Визионерите, препрочита първите 100- 200 страници от темата.
Казва едно Голямо Благодаря и продължава по пътя който е най-добър за НЕГО.
Възможности е имало, има и ще има, за печалби, и загуби в тази Вселена за всички.
Българскио нрав да сме се у КОНТРА,
НИКОГИШ нема се затрие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е това ще са само предположения. Обаче е възможно да се върне между 5 и 10. Етх може пак да има моменти под сто.
Досега за десетина години се се случвало три пъти.
Споменах личното си мнение, половината от търговията с крипто се извършва в САЩ. А сега така се случи че имаше два дълги уикенда, а хората си стояха в къщи. Просто ефект на тълпата.
Предишният път този спад се случваше за около година, по малко, като с жабата,
Доста пари се вкараха в крипто последния месец и май е време да се изкарат.
Вече съм в долари само и сега по-спокойно и по-рядко гледам какво се случва. Но като цяло днес е денят в който цените ще се ... успокоят.
Както казваше Дейвид, тонайт'с дъ найт,
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Аз проблем нямам за т.нар. ниско, щото моите покупки са от преди 4+ години. Просто ми беше любопитно в какъв размер ще е корекцията според теб?
Досега за десетина години се се случвало три пъти.
Споменах личното си мнение, половината от търговията с крипто се извършва в САЩ. А сега така се случи че имаше два дълги уикенда, а хората си стояха в къщи. Просто ефект на тълпата.
Предишният път този спад се случваше за около година, по малко, като с жабата,
Доста пари се вкараха в крипто последния месец и май е време да се изкарат.
Вече съм в долари само и сега по-спокойно и по-рядко гледам какво се случва. Но като цяло днес е денят в който цените ще се ... успокоят.
Както казваше Дейвид, тонайт'с дъ найт,
Last edited by Имхотеп; 04.01.2021, 06:26.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар