Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Профита им е около 550 $/ден или 16.500 $/месец
Разликата идва от повишението на дохода последните дни - статията е писана преди 2 дена
P.S. Объркана е цената в статията, 10 пъти повече е, т.е. 83,40 $/мегават = 0,0834 $/кВт.час 50% по-ниска от цената в БГ. А линка горе съм го дал за 0.1 $/кВт.час
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеС тези темпове биткойн като нищо ще удари 100 хилядарки за бройка .
Теорията ми за понци-схема се потвърди.
Ще има много шарани, които пак ще нагълтат вода и ще си загубят парите...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение...36000.. плюс ,минус 1000 усд е ниво което е окей за скъсяване ... вярно няма индикации на по големи графики но за едни 5-6000 усд за надоле може да се опита
Отделно Дау ускорява в момента.
Етера е пред пробив на историческият връх.
Скоро мина корекция при биткойна ще се ходи още доста на горе преди по сериозна корекция.Last edited by Todor Sabev; 06.01.2021, 19:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеС тези темпове биткойн като нищо ще удари 100 хилядарки за бройка .
Нищо не се е потвърдило, просто си пишеш едни и същи глупости с години, без да разбираш каквото и да било.
Дори ще ти цитирам един твой коментар от 2013-а година.
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
08.07.2013, 19:39
Биткойна няма бъдеще. Нито ще бъде приет за платежно средство някога. Това са само болни мечти на хора, които наивно си мислят, че могат да забогатеят от нищото.
Добива на единица биткойн е прекалено бавна, тромава, неефективна и скъпа процедура. И изисква неоправдано големи разходи. А крайния продукт няма никаква полезност. Ако ги нямаше измамните обещания за бързо забогатяване, никой не би губил време, усилия и пари за да поддържа биткойн-мрежата.
Много по-евтино и рентабилно би било, ако се обявят чиповете за ролетка и покер като платежно средство например.
Никакво развитие по върпоса... нищичко не си разбрал за 7 години. Виж коментарите на Форексмастъра от тогава и виж своите собствени... пишеш абсолютно същите глупости, както и тогава.
Изобщо дори не знаеш какво е понци схема или пирамида. Понци схемите и пирамидите ти дават гарантиран процент печалба, при Биткойн никой не ти гарантира печалба. Разбира се че който инвестира в момента като пълен лаик, може да изгори. Инвестициите се правят когато в тази тема е тихо и всички са "забравили" за Биткойн.
Един съвет от мен към всички нови инвеститори, изчакайте темата да утихне... и тогава инвестирайте. Тогава ще бъде най-подходящият момент... и колкото по-тихо толкова по-добре. Когато темата отново се раздвижи както в момента и се появят "нови" инвеститори, ще може да приберете част от печалбата.
Last edited by Xman1; 06.01.2021, 18:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Според мен настоящия тренд е напълно нелогичен от гледна точка на каквито и да е технически анализи. Настоящото ниво от около 35к долара е класическа overbought ситуация и според мен корекцията е задължителна. Но сега не е време нито за покупка, нито за продажба, защото никой не е наясно как ще продължи. Логиката сочи корекция, но предлагането е малко и едно евентуално влизане на пазара на някой с поръчка за 100 милиона ще промени нещата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
прочитайки статията оставам с впечатлението, че става въпрос за нещо нелегално. Не става въпрос за рязане на ленти Явно са точили ток от някъде - класика в жанра.
"Цената на електрическата енергия в Лас Вегас е $8,34 за един мегават."
При тази цена кражбата на ток е абсЕлютно безмислена .....
Но дори и да плащат тока на "родни" цени - ето ти калкулацията за 78 бр. 3080-ки:
WhatToMine - Crypto coins mining profit calculator compared to Ethereum
Профита им е около 550 $/ден или 16.500 $/месец
Разликата идва от повишението на дохода последните дни - статията е писана преди 2 дена
P.S. Объркана е цената в статията, 10 пъти повече е, т.е. 83,40 $/мегават = 0,0834 $/кВт.час 50% по-ниска от цената в БГ. А линка горе съм го дал за 0.1 $/кВт.часLast edited by marin1; 06.01.2021, 16:06.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
ИмотЯ хляб и вода не ще .....
"Изгpaждaнeтo нa пoдoбнa цифpoвa фepмa cтpyвa пpиблизитeлнo $100 000, ĸaтo ce имa пpeдвид, чe цeнaтa нa eднa oт тeзи видeoĸapти e oĸoлo $1199. Kpиптoвaлyтнaтa фepмa вĸлючвa 78 видeoĸapти мoдeл РNY RТХ 3080"
Значи - горе долу колкото двустаен в покрайнините на София - а приходите са:
"Общата изчислителна мощност на тази цифрова ферма се е оказала достатъчна за генерирането на месечен приход в размер на $15 600"
Вижте повече: https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...iccBBWYBzMepZA
П.С. Това няма да го пускам в темата за имотите, защото ще настане вой до небесата, клетви, ред сълзи и ред сополиНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
А какви са следващите нива за пробив? Вече премина предишния връх, сега дали ще продължи нагоре? Наистина интересно развитие, дълбоката корекция не се състоя (все още), от тук вече май е възможно да продължи нагоре....
Коментар
-
С тези темпове биткойн като нищо ще удари 100 хилядарки за бройка .
Ще има много шарани, които пак ще нагълтат вода и ще си загубят парите...Last edited by Frosty; 06.01.2021, 14:59.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Добри Ютро!!!
ИмотЯ хляб и вода не ще .....
"Изгpaждaнeтo нa пoдoбнa цифpoвa фepмa cтpyвa пpиблизитeлнo $100 000, ĸaтo ce имa пpeдвид, чe цeнaтa нa eднa oт тeзи видeoĸapти e oĸoлo $1199. Kpиптoвaлyтнaтa фepмa вĸлючвa 78 видeoĸapти мoдeл РNY RТХ 3080"
Значи - горе долу колкото двустаен в покрайнините на София - а приходите са:
"Общата изчислителна мощност на тази цифрова ферма се е оказала достатъчна за генерирането на месечен приход в размер на $15 600"
Вижте повече: https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...iccBBWYBzMepZA
П.С. Това няма да го пускам в темата за имотите, защото ще настане вой до небесата, клетви, ред сълзи и ред сополиLast edited by marin1; 06.01.2021, 14:17.remember remember the fifth of november
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар