Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКак мога да си купя с биткойни нещо от магазина.
В София съм виждал в един от моловете пък банкомати за обръщане на койни в пари.
пс. В амазоните става с гифт карти, които се купуват без проблем от няколко места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/analizi/91/a...321129/?page=1
Междувременно, виж ти, около 19 януари Tether временно спря да създава повече валута. Това може да обясни бързия спад в цената на биткойните в средата на януари от 42 000 до под 30 000 долара. Вижте какво ще стане, ако се разкрие измама.
Така че всички очи сега са насочени към средата на февруари.
@PeterLBrandt
Famous 20th Century American philosopher, Yogi Berra, once said: "It's deja vu all over again"
This is NOT a prediction, just an observation
Нищо няма да се случи, пак фуд да се изплаши някоя дребна риба и да се нагушат чичо паричовците.
Понеже не могат да манипулират самите криптовалути манипулират фиатната част на нещата.
Освен това твърденията, че едно евентуално срутване на Тетер ще срути Биткойн са смешни, явно не гледате пазарната капитализация на двете... Тетер 27 милиарда, Биткойн 700 милиарда....
Какво все пак може да се случи, единствено фуд и повече фуд, най-много да започнат някакви нови дела. Никой не го интересува дали Тетер е подкрепен с хартиени пари или не, докато всички приемат че 1 Тетер е равен на 1 долар и компанията която го държи има в резерв достатъчно други криптовалути всичко е ОК. Ако все пак проблемите се задълбочат има няколко алтернативи на Тетер, които ще заемат неговото място. За момента не изглежда някой от основните играчи да има "притеснения" за Тетер, иначе щяха да започнат да го махат от борсите, което не се случва.
Нормално е количеството на Тетер да нараства, при нарастване на търсенето, това не е непокрито "печатане", докато компанията не започне да обръща в долари и не харчи криптовалутите които получава в замяна на Тетер.
Все пак може ли Тетер да бъде премахнат от борсите и да бъде доведен до нула по някакъв начин. Това изглежда малко вероятно, защото това ще е удар по самия US долар на крипто пазара т.е. хората ще започнат да търсят алтернатива. Други подобни "стабилни монети" имаше за Китайския Юан и за Еврото, но след като регулаторите ги "удариха", тези алтернативи изчезнаха и остана само долара. САЩ реално нямат интерес да го махат и най-вероятно няма да го махнат, по-скоро ще има някакви преговри-разговори, ще "набият канчето" на Тетер да не прекаляват с "печатането" и това ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahАз съм напълно безразличен за биткойна, дреме ми.. Но прави впечатление как всяка страна сякаш пропускат между ушите аргументите на другата - МГ за капитализацията/заплахата от Китай, НК за Тетър-а и опасността която крие.
Междувременно, виж ти, около 19 януари Tether временно спря да създава повече валута. Това може да обясни бързия спад в цената на биткойните в средата на януари от 42 000 до под 30 000 долара. Вижте какво ще стане, ако се разкрие измама.
Така че всички очи сега са насочени към средата на февруари.
@PeterLBrandt
Famous 20th Century American philosopher, Yogi Berra, once said: "It's deja vu all over again"
This is NOT a prediction, just an observation
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Отвързахме бичетата.... ще има да чакаш 32 отново.... хя хя хя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУБИТКОЙНЕРИ МНОГО ОТСКОЧИ ВАШИЯТ УБИТКОЙТ РОГАТ САТАНЯРСКИ ОТ 32555. НА ОБЕМА ЛИ СЕ ПОДПИРАТЕ УБИТКОЕЙНЕРИ НЕЛЕПИ ХХХХХХХХХ. КУПУВАЙТЕ КУПУВАЙТЕ . УТРЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМА ПАРЧКИТЕ НА 20000. ХХХХХХХХХХ
Отвързахме бичетата.... ще има да чакаш 32 отново.... хя хя хя...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУБИТКОЙНЕРИ МНОГО ОТСКОЧИ ВАШИЯТ УБИТКОЙТ РОГАТ САТАНЯРСКИ ОТ 32555. НА ОБЕМА ЛИ СЕ ПОДПИРАТЕ УБИТКОЕЙНЕРИ НЕЛЕПИ ХХХХХХХХХ. КУПУВАЙТЕ КУПУВАЙТЕ . УТРЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМА ПАРЧКИТЕ НА 20000. ХХХХХХХХХХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Що се изглагаш, велики инвеститоре?
В "price plan" има бутони upgrade и downgrade. Винаги е имало начин да се сменят планове, поне откакто съм им потребител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Що се изглагаш, велики инвеститоре?
В "price plan" има бутони upgrade и downgrade. Винаги е имало начин да се сменят планове, поне откакто съм им потребител.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМного добре знаеш, че хората не четет това, което ти си го издирил след един час търсене в сайта. Също така ми показваш сегашния текст, а не този преди 3 години, който или го е нямало, или е бил закопан под 1 тон други простотии.
И последно - защо предлагат само Upgrade, а не предлагат Downgrade ?????
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прехвърляне на част от капитала от портофейла към ETH за сметка на Биткойн.Last edited by Todor Sabev; 01.02.2021, 14:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3709709[/ATTACH]
Плановете им са годишни, нищо, че плащаш на месец.
Няма как да се промени след един месец, ти си дал съгласие за това.
Четете и внимавайте, понякога има малки хитринки.
Много добре знаеш, че хората не четет това, което ти си го издирил след един час търсене в сайта. Също така ми показваш сегашния текст, а не този преди 3 години, който или го е нямало, или е бил закопан под 1 тон други простотии.
И последно - защо предлагат само Upgrade, а не предлагат Downgrade ?????
Въобще те са големи печалбари, търсейки начин "законно" да обират клиентите си. Самият им начин на действие е ясен критерий, че човек трябва да бяга от тях през девет планини в десета. Не че вече ми пука, но ако съм бил полезен на някого с моето мнение, това ще е едно морално удовлетворение.
За далече по-малки провинения човек би избягал от една банка и би отишъл в друга, а ти тука си започнал да ги защитаваш и да обвиняваш мене като клиент, който насила ги е нагушил с пари без да получи нищо насреща. Та аз такива такси не съм плащал на банки, в които имам обороти от стотици хиляди левове, а тия наглеци ми прибраха пари НАСИЛА и без да имам никакви транзакции или банкови преводи.
Коментар
Коментар