If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде стига си се престаравал да пишеш врели-некипели. Така обиждаш цялата сфера на услугите, която не произвежда материален продукт. Обиждаш цялата сфера на изкуството, която също не произвежда материален продукт. Обиждаш музиканти, композитори, кинематографи, новинарски агенции, рейтингови агенции, и т.н. Обиждаш спорта, който също не произвежда материален продукт. Обиждаш дори науката, която също не произвежда материален продукт. Обиждаш политиците, мениджърите, маркетолозите, лекарите и въобще всички хора, които работят с ум, интелект и знания, а не с кирка и лопата. Обиждаш дори себе си - нали се пишеш за математик. И последно - обиждаш религията и правото на всеки да си вярва в когото си иска и в каквото си иска.
Всичките тези нематериални и духовни производства обслужват някаква потребност, и биткойна не е изключение от това определение.
Така че престани да се излагаш. Имах съвсем друго мнение за тебе, а напоследък се държиш така, все едно те е ухапала мухата це-це.
Е само за това изречение ти давам един палец.Биткойна освен инвестиция,съхраняване на стойност,стана и духовна потребност
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Разбирачите крипто-манияци си изпуснаха собствените влакове! Феновете на криптото изпуснаха келепира, и не купиха, когато беше по 3 хиляди. Тази щуротия ще вземе да удари 150 000...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Тия дни ще раздам като дивидент фирмените биткойни, като моята си част директно ще си я прехвърля по Биткойн акаунта си, а тяхната част ще я превърна в левове. Моята си част ще продължа да я нараствам, като дори извършвам сред приятели и познати услугата покупка на биткойни срещу пари в брой. Имам 2-3 човека, с които имаме традиции в това отношение от 3-4 години.
Също така в момента разпродавам графични карти и друго оборудване от ригове, като за плащане приемам само Биткойн или Етереум.
А ще им обясниш ли на простосмъртните,как да си ги превърнат във фиат,щото и те сметки имат за плащане или ще им кажеш да ги държат докато станат милионери?
Съгласен съм, че няма да се наложи като разплащателно средство. Казах само, че подобни новини са от значение за тренда. Биткойн е протокол, който ще замени златото. В съседната тема на форума още не са го разбрали, но им предстои да го направят. Този процес тръгна от август 2020г.
И там те четем,какви ги пишеш,че парите от златото се влагат в биткойн с някакво сравнение на графиките на биткойн и злато.Аз ти пуснах две графики на златото и СиП 500 за коментар,но ти се изниза
Не съм последна инстанция. Постигнал съм достатъчно за себе си и семейството ми, другите да гледат тях си.
Но когато някой налага нещо умишлено и настойчиво като ВЯРНО, тогава светват големи червени лампи.
И пиша 30 пъти по-малко от теб във форума. С изключение напоследък на едни деветдесетарски схеми, дето се разиграват. Това е.
И това го казва човека, който едно ПМО не можа да разбере що е то и има ли почва по света и у нас?
Съжалявам - но под достойнството ми е да споря повече с тебе.
А ти ли си последната инстанция и само ти ли имаш правото да ни проглушаваш ушите?
И ако аз се изявявам като милионер, ти като какъв се изявяваш?
И защо си мислиш, че хората искат да четат тебе, а не мене, за да се провалят като тебе, а не да успеят като мене?
Би ли казал точно и ясно какво си постигнал в този живот, и защо искаш хората да се вслушват именно в твоите съвети, които в общия случай звучат така "ако сте бедни, не правете нищо, за да си останете бедни"?
Не съм последна инстанция. Постигнал съм достатъчно за себе си и семейството ми, другите да гледат тях си.
Но когато някой налага нещо умишлено и настойчиво като ВЯРНО, тогава светват големи червени лампи.
И пиша 30 пъти по-малко от теб във форума. С изключение напоследък на едни деветдесетарски схеми, дето се разиграват. Това е.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
А ти ли си последната инстанция и само ти ли имаш правото да ни проглушаваш ушите?
И ако аз се изявявам като милионер, ти като какъв се изявяваш?
И защо си мислиш, че хората искат да четат тебе, а не мене, за да се провалят като тебе, а не да успеят като мене?
Би ли казал точно и ясно какво си постигнал в този живот, и защо искаш хората да се вслушват именно в твоите съвети?
Ти не обясняваше ли вчера аз какъв съм без да ме познаваш?
Коментар