IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    Мани Биткойно..гледай Бинансе какво направи..
    По-интересното е защо. Много интересни неща се случват на тази борса в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Хайде стига си се престаравал да пишеш врели-некипели. Така обиждаш цялата сфера на услугите, която не произвежда материален продукт. Обиждаш цялата сфера на изкуството, която също не произвежда материален продукт. Обиждаш музиканти, композитори, кинематографи, новинарски агенции, рейтингови агенции, и т.н. Обиждаш спорта, който също не произвежда материален продукт. Обиждаш дори науката, която също не произвежда материален продукт. Обиждаш политиците, мениджърите, маркетолозите, лекарите и въобще всички хора, които работят с ум, интелект и знания, а не с кирка и лопата. Обиждаш дори себе си - нали се пишеш за математик. И последно - обиждаш религията и правото на всеки да си вярва в когото си иска и в каквото си иска.

Всичките тези нематериални и духовни производства обслужват някаква потребност, и биткойна не е изключение от това определение.

Така че престани да се излагаш. Имах съвсем друго мнение за тебе, а напоследък се държиш така, все едно те е ухапала мухата це-це.
      Е само за това изречение ти давам един палец.Биткойна освен инвестиция,съхраняване на стойност,стана и духовна потребност
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

54 700 !!!
        Разбирачите крипто-манияци си изпуснаха собствените влакове! Феновете на криптото изпуснаха келепира, и не купиха, когато беше по 3 хиляди. Тази щуротия ще вземе да удари 150 000...

Click image for larger version

Name:	2189941.jpg
Views:	2
Size:	44.0 КБ
ID:	3721238

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Моля Алекс да не ми трие сентимен индикаторите . Защото скоро почвам да кеширам.

Коментар

Тия дни ще раздам като дивидент фирмените биткойни, като моята си част директно ще си я прехвърля по Биткойн акаунта си, а тяхната част ще я превърна в левове. Моята си част ще продължа да я нараствам, като дори извършвам сред приятели и познати услугата покупка на биткойни срещу пари в брой. Имам 2-3 човека, с които имаме традиции в това отношение от 3-4 години.

Също така в момента разпродавам графични карти и друго оборудване от ригове, като за плащане приемам само Биткойн или Етереум.
            А ще им обясниш ли на простосмъртните,как да си ги превърнат във фиат,щото и те сметки имат за плащане или ще им кажеш да ги държат докато станат милионери?

Коментар

• Мани Биткойно..гледай Бинансе какво направи..

Коментар

• 54 700 !!!

Коментар

• Моля придържайте се към темата и спрете да се заяждате!

Коментар

• Между другото докато спорим, биткойна продължава да прави пробив след пробив.

Вече е над 54 600 !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Съгласен съм, че няма да се наложи като разплащателно средство. Казах само, че подобни новини са от значение за тренда. Биткойн е протокол, който ще замени златото. В съседната тема на форума още не са го разбрали, но им предстои да го направят. Този процес тръгна от август 2020г.
                      И там те четем,какви ги пишеш,че парите от златото се влагат в биткойн с някакво сравнение на графиките на биткойн и злато.Аз ти пуснах две графики на златото и СиП 500 за коментар,но ти се изниза

Коментар

• Отново се намесиха злобарите и темата отново придоби каруцаро-кръчмарски и политически вид.

Къда са модераторите, за да хванат голямата метла и голямата лопата, за да почистят натрупалия се боклук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Не съм последна инстанция. Постигнал съм достатъчно за себе си и семейството ми, другите да гледат тях си.
                          Но когато някой налага нещо умишлено и настойчиво като ВЯРНО, тогава светват големи червени лампи.
                          И пиша 30 пъти по-малко от теб във форума. С изключение напоследък на едни деветдесетарски схеми, дето се разиграват. Това е.
                          И това го казва човека, който едно ПМО не можа да разбере що е то и има ли почва по света и у нас?
                          Съжалявам - но под достойнството ми е да споря повече с тебе.

Коментар

А ти ли си последната инстанция и само ти ли имаш правото да ни проглушаваш ушите?

И ако аз се изявявам като милионер, ти като какъв се изявяваш?
                            И защо си мислиш, че хората искат да четат тебе, а не мене, за да се провалят като тебе, а не да успеят като мене?

Би ли казал точно и ясно какво си постигнал в този живот, и защо искаш хората да се вслушват именно в твоите съвети, които в общия случай звучат така "ако сте бедни, не правете нищо, за да си останете бедни"?
                            Не съм последна инстанция. Постигнал съм достатъчно за себе си и семейството ми, другите да гледат тях си.
                            Но когато някой налага нещо умишлено и настойчиво като ВЯРНО, тогава светват големи червени лампи.
                            И пиша 30 пъти по-малко от теб във форума. С изключение напоследък на едни деветдесетарски схеми, дето се разиграват. Това е.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение

Не може да инвестираш в нещо, което няма стойност!!!

Твоето си е най-обикновена спекула.
                              МОГА ДА ИНВЕСТИРАМ В КАКВОТО СИ ИСКАМ !!!

Коментар

А ти ли си последната инстанция и само ти ли имаш правото да ни проглушаваш ушите?

И ако аз се изявявам като милионер, ти като какъв се изявяваш?
                                И защо си мислиш, че хората искат да четат тебе, а не мене, за да се провалят като тебе, а не да успеят като мене?

Би ли казал точно и ясно какво си постигнал в този живот, и защо искаш хората да се вслушват именно в твоите съвети?
                                Ти не обясняваше ли вчера аз какъв съм без да ме познаваш?

Ей, аман от гербаджии! Честно!

Коментар

Working...
                                X