Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение.....
И накрая - как някой да ти отговори умно , като ти НИЩО умно ,в нито една тема, не си написал
Обяснението за това твое разсъждение са различните камбанарийки. Няма как от ниска камбанарийка да осъзнаеш какво се твори по високите. Хайде със здраве ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така е - искам и аз да оставя нещо, без гаранция, че ще постигна успех. Ако обаче успея, пачките ще са последното, което ще ме зарадва.
Коментар
-
Доставям си адреналин, ако концепцията ми се окаже правилна и проработи. Освен това доставям наследство на поколенията след мене.. И най-накрая - все нещо трябва да правя, различно от това да се напия като свиня, както много хора го разбират живота .....
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.
Не съм видял и прочел нито един пост към теб със ..............злоба .
Изразите със ..... ''злоба'' , ''колмплекси '' и т.н. да не изброявам целия списък , ги използват повечето тролове , като опорки , а и е станало част от речниковия им запас ...... Ха , забравих за '' ниска и погрешна камбанарийка.'' и двамата ти другари Дънкан и Крюгер ......................
Да , има постове със насмешка , подигравка , лека обида , заяждане , презрителност ....... откровенна непоносимост ................. но със злоба - няма
А приказката за казаня е супер нихилистична , и вярващите в нея и дори споменаващите я - трябва публично да се замерят с камъни .....
И накрая - как някой да ти отговори умно , като ти НИЩО умно ,в нито една тема, не си написал
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз че съм си малко тъпичък е вярно.
Но поне печеля пари на борсата, а не ги губя като "големите разбирачи", които се нахендриха на потъващия кораб, на върха.
Както казах, дано имат топки да удържат спад до 1500 долара, защото бикойна е една куха спекулативна схема, и съвсем няма фундамент, за разлика от акциите, с които просто си купуваш част от печеливш бизнес...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Успех, Матеев, шом това ти доставя удоволствие - изрично подчертах, че това не са личностни заяждания, просто са ми интересни мотивите ти. Обикновено хората с пари искат да оставят нещо на света - чешма, болница, университет и т.н., та затова и питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
Май забравяш, че говориш с човек, търгувал доста повече, отколкото ти държиш шиткойните си. Но опитвай колкото искаш. Досега си опитвал 10 години, може да пробваш с още десет. Успех!
В паралел на това от твоя страна виждам само критики, оплювки и голи хвалби от типа "аз мога да го извадя по-голям от твоя" .....
Ами хайде - извади го и го размахай, и покажи нещо конкретно, различно от оплювки и голи хвалби на един анонимен акаунт ....
Коментар
-
Доставям си адреналин, ако концепцията ми се окаже правилна и проработи. Освен това доставям наследство на поколенията след мене.. И най-накрая - все нещо трябва да правя, различно от това да се напия като свиня, както много хора го разбират живота .....
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Няма как да разбереш конструкцията на един самолет, ако просто ти кажа, че той ще може да лети и да развива висока скорост. Можеш само да се заяждаш, че с размахване на ръце човек няма как да полети. И разбира се да ме обиждаш от позицията на твоята ниска и погрешна камбанарийка. Аз пък от своя страна няма как да изпиша 1000 постинга, за да ти докажа, че самолета наистина ще лети. Та това в общия случай е ситуацията, и нейната оценка зависи само и единствено от височината на собствената камбанарийка на всеки един от нас двамата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
Нямам идея дали е по повод моят пост, но, ако е заради мен, веднага отговарям - в предишните дни писах доста в тази тема. Опитвах да обяснявам. Матеев не приема. Освен това, тръгна ли да пиша теза срещу неговата, ще получите пост с дължина колкото последните поне 5 страници. Виждаш ли това с корелацията? И какво се арбитрира? В трейдинга математиката помага, но не определя краен резултат. И това на него му убягва, както и немалко други неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
извинявам се, че ви се меся в спора, ама Матейко, чисто човешко питане - а за чий ти е още една пачка? Жена ти е болна (нелечимо, доколкото знам от твоите писания), ти си вече на години, в които други жени не те интересуват по една или друга причина, имаш един син, дето си го подсигурил до девето коляно и даже си взел кинти от европомощоте за короната, имаш автономно имение с дронове за доставка и други, с които да избиваш зомбитата от грипния апокалипсис, ако те нападнат за ядене и пиене, и даже си виждал цяла пачка от по 100 лева Та за чий ти е още една пачка, какво ще си купиш с нея, за да ти трябва в бункера, в който имаш толкова свободно време, че си прекарал тройна система за отопление и петорна система за пречистване на въздуха? Не ти завиждам, имам си достатъчно, за да мога да си позволя да не мисля за хляба, подслона и образованието на децата си, просто ми е интересно какви са мотивите за искане на още лично за теб?
Бъди здрав и успешен!
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеИ аз не съм фен на всички мнение на Матеев, но защо във форумите винаги трябва да се стига до заяждане, обиди и т.н. Ето аз сега като лаик, страничен наблюдател как да разбера кой крив, кой прав, като вместо аргументи се подхърлят заяждания?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Биткойна все някога ще загине, и ще бъде заменен от нещо по-добро. Това обаче няма да се случи в този цикъл, защото все още няма достойни кандидати.
Та в периода до неговата смърт (на Биткойна). която може да се отложи с още 10-20 години, нищо ще ни пречи да заработим някоя друга пачка, стига разбира се човек да се досети как да го направи.
Ето например пазара в момента е обзет от паника, и стадото продава, но нали се досещате, че някой изкупува всичко, което се продаде ....
Бъди здрав и успешен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Арбитрира се високата взаимна корелация ....
Тоест арбитрират се зависимисти, с много надхвърлящи 50%.
схемата им е , че се арбитрира между много различни борси голям набор крипто - пълна лудница и понеже един човек и да си купи (продават го) робота не може да има сметки в много борси и да ги захранва с наличности го играят банка антинари - даваш си парите в кибуца и робота ги умножава...е пичовете играчори се размазват по сен тропе с яхти и ферарита, но това са подробности докато всичко, което лети се яде
интересно им е какво се случва, когато в нажижени моменти като настоящия почнат да блокират отделни значими с обемите си крипто борси или бавят сделките , че да стане обратния ефект...
Last edited by bertram; 23.02.2021, 14:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар