If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересна позиция за таксуване на биткойн от политици, които искат да хванат вълната на 99% ... а също и зелените..Бил Гейт и той се намеси https://www.youtube.com/watch?v=bY2vfktDbAA
Добри Ютро!!!
Крайната цел е 1 Сатоши = 1$, т.е. 100.000.000 $/Биткоин! Това ще се случи някъде след 2028 г.
Какво ще можете да си купите тогава с 100.000.000$ не се наемам да прогнозирам
$100 млн. за биткойн може да се случи само при хиперинфлация на щатския долар. А това няма да означава, че подобна инфлация ще е налице само в САЩ, а в целия свят. Което ще означава срутване на цялата световна икономика. Според мен вероятността от подобен сценарий е равна на нула.
.......................... ще вземе да удари 1 000 000...
Добри Ютро!!!
Крайната цел е 1 Сатоши = 1$, т.е. 100.000.000 $/Биткоин! Това ще се случи някъде след 2028 г.
Какво ще можете да си купите тогава с 100.000.000$ не се наемам да прогнозирам
Най-интересното е, че картите ги продадох на куп - дойде един приятел и ги изгреба всичките без изключение. Колкото до дъната и процесорите - ами купих си кутии и ги направих на компютри, при това с много добри параметри. Процесорите съм ги купувал готини едно време, и се оказа, че са много актуални дори и сега - Core i4 7-ма генерация, които са по-бързи от Core i7 3-та генерация.
Останаха ми за продан само алуминиевите стойки, част от захранванията, както и няколко големи кутии с всякакви кабелчета и рейзър платки. Ако те интересува, продавам всичко на половин цена от тази, която видиш някъде в интернет. Мързи ме да пускам обяви в интернет, така че съм готов да дам всичко на камара на някой, който дойде с голямата лопата да ме оттърве.
Благодаря за отговора, явно съм закъснял.. Ще ти пиша за захранванията ако успея да намеря читави карти
Картите продаде ли ги или още стоят в кашоните?
Ако не си ги продал дай параметри, бройки и цени на лично.
Най-интересното е, че картите ги продадох на куп - дойде един приятел и ги изгреба всичките без изключение. Колкото до дъната и процесорите - ами купих си кутии и ги направих на компютри, при това с много добри параметри. Процесорите съм ги купувал готини едно време, и се оказа, че са много актуални дори и сега - Core i4 7-ма генерация, които са по-бързи от Core i7 3-та генерация.
Останаха ми за продан само алуминиевите стойки, част от захранванията, както и няколко големи кутии с всякакви кабелчета и рейзър платки. Ако те интересува, продавам всичко на половин цена от тази, която видиш някъде в интернет. Мързи ме да пускам обяви в интернет, така че съм готов да дам всичко на камара на някой, който дойде с голямата лопата да ме оттърве.
Не копая с нищо. Горчивият ми опит от миналото ме научи, че най-лесното влизане в Биткойна е посредством покупки в подходящия момент от време.
Да, с копачките човек може да се сдобие с по-евтини койни, но в същото време си носи риска да си нанесе загуби поради недостатъчно дългото време, през което тези копачки ще копаят на печалба. Сложноста непрекъснато нараства, както и производителите непрекъснато пускат все по-ефективни и по-ефентивни копачки, които правят старите модели копачки силно неефективни и дори губещи. Освен всичко друго цената на тока в България е висока, и така нашите копачки не могат да се конкурират с тези в страните с ниска цена на тока.
Допълнително се намесва и голямото количество време, което се губи в поддръжката на копачките или риговете. Пробвах както едното, така и другото, и в процеса на експлоатация 1000 пъти се заклех, че повече няма да правя подобна глупост.
Само късмета ме извади на печалба от цялата тази простотия с копането, но ясно си давам сметката, че ако с дадените пари за копачки и ригове бях закупил директно Биткойни, щях да спечеля много повече от това, което съм спечелил до момента с копане.
Картите продаде ли ги или още стоят в кашоните?
Ако не си ги продал дай параметри, бройки и цени на лично.
ко стаааааа. кога ще ходим на 180000. хяхяхях . другата седмица всичко е надолу . балонерския ви убиткойн и и той надолу . хяяхяххяхяяяяяяя
Хубаво, ама научи се да пишеш граматически правилно на Български език, защото иначе никой не те възприема на сериозно. Готов съм да обсъждам прогнози с тебе, но не знам защо не мога да се оттърва от впечатлението, че насреща ми стои някаква хлапетия от детската градина.
Не копая с нищо. Горчивият ми опит от миналото ме научи, че най-лесното влизане в Биткойна е посредством покупки в подходящия момент от време.
Да, с копачките човек може да се сдобие с по-евтини койни, но в същото време си носи риска да си нанесе загуби поради недостатъчно дългото време, през което тези копачки ще копаят на печалба. Сложноста непрекъснато нараства, както и производителите непрекъснато пускат все по-ефективни и по-ефентивни копачки, които правят старите модели копачки силно неефективни и дори губещи. Освен всичко друго цената на тока в България е висока, и така нашите копачки не могат да се конкурират с тези в страните с ниска цена на тока.
Допълнително се намесва и голямото количество време, което се губи в поддръжката на копачките или риговете. Пробвах както едното, така и другото, и в процеса на експлоатация 1000 пъти се заклех, че повече няма да правя подобна глупост.
Само късмета ме извади на печалба от цялата тази простотия с копането, но ясно си давам сметката, че ако с дадените пари за копачки и ригове бях закупил директно Биткойни, щях да спечеля много повече от това, което съм спечелил до момента с копане.
Че къде си тръгнал тогава да ни даваш акъли с твоите 3 биткойна?!
Сега разбирам, че крипто-маниаците, които пишете в темата не сте купили нищо през последните месеци.
Всички само държите някакви минимални, остатъчни, залежали количества от години и ми се правите на акули от Уол Стрийт.
Докато само седите и празнословите, вие крипто-маниаците си изпуснахте всички влакове - биткойна отпътува и ще вземе да удари 1 000 000...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Разбирам. Разумна преценка. А би ли споделил как би купил сега биткойн.
Замислям се дали да не се ушия с парче от койна и умувам кой начин е добър/сигурен, а ти си бизнесмен и предполагам си преодолял рисковете успешно. Купуването при спад ще подтисне волатилността, така че ще е полезно и за дългосрочните притежатели
Да, с копачките човек може да се сдобие с по-евтини койни, но в същото време си носи риска да си нанесе загуби поради недостатъчно дългото време, през което тези копачки ще копаят на печалба. Сложноста непрекъснато нараства, както и производителите непрекъснато пускат все по-ефективни и по-ефентивни копачки, които правят старите модели копачки силно неефективни и дори губещи. Освен всичко друго цената на тока в България е висока, и така нашите копачки не могат да конкурират тези в страните с ниска цена на тока.
Само късмета ме извади на печалба от цялата тази простотия с копането, но ясно си давам сметката, че ако с дадените пари за копачки и ригове бях закупил директно Биткойни, щях да спечеля още повече отколкото съм спечелил до момента.
Разбирам. Разумна преценка.
А би ли споделил как би купил сега биткойн.
Замислям се дали да не се ушия с парче от койна и умувам кой начин е добър/сигурен, а ти си бизнесмен и предполагам си преодолял рисковете успешно. Купуването при спад ще подтисне волатилността, така че ще е полезно и за дългосрочните притежатели
Матеев, с какво копаеш в момента, с коя копачка има добър ефект
Коментар