Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Няма да може да се копае .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеbarbaron Я кажи кво ще става с Етера, след като ще има Etherium 2.0, има ли смисъл от наличните копачки или ще се сменя и алгоритъма за копане?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеbarbaron Я кажи кво ще става с Етера, след като ще има Etherium 2.0, има ли смисъл от наличните копачки или ще се сменя и алгоритъма за копане?
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
И, кво
Не били компютри, ми компоти
Всъщност нямало да бъдат етери, ами евро - има лека разлика.
И второ щяла да ползва блокчейн да ги регистрира, както се оказа че още 5-6 фирми били правили преди това.
Ми хубаво - най-накрая едно полезно приложение на блокчейн технологията. След толкова писане колко яка била.
Добре че пусна линка да прочета и да си изясня за какво иде реч. Щото новината пусната от другия форумец нямаше нищо общо със статията.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВчера, 17:26 Първоначално изпратено от VP
"ЕИБ ще пласират 100 млн. 2 годишни облигации на Етериум. После било понзи....
mathematician: По понзи от това здраве му кажи
Чудя се кой плаща на човек, който дава мнение без да е разбрал за какво става дума.
Сигурно ползва все още тефтер за всякакви бакалски сметки.
ЕИБ ще си пласира облигациите в Евро,
и ще ги регистрира ползвайки технологията на блокчейна.
Нещо което отдавна се прави, и за много други регистрации.
Предимства: автоматизация, невъзможно фалшифициране, ...
https://www.bloomberg.com/news/artic...?sref=3REHEaVI
И, кво
Не били компютри, ми компоти
Всъщност нямало да бъдат етери, ами евро - има лека разлика.
И второ щяла да ползва блокчейн да ги регистрира, както се оказа че още 5-6 фирми били правили преди това.
Ми хубаво - най-накрая едно полезно приложение на блокчейн технологията. След толкова писане колко яка била.
Добре че пусна линка да прочета и да си изясня за какво иде реч. Щото новината пусната от другия форумец нямаше нищо общо със статията.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВчера, 17:26 Първоначално изпратено от VP
Чудя се кой плаща на човек, който дава мнение без да е разбрал за какво става дума.
https://www.bloomberg.com/news/artic...?sref=3REHEaVILast edited by better; 28.04.2021, 15:36.
Коментар
� -
Вчера, 17:26 Първоначално изпратено от VP
https://www.bloomberg.com/news/artic...?sref=3REHEaVILast edited by barbaron; 28.04.2021, 15:09.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТи сигурно работиш някъде за без пари (и без да правиш нещо полезно),
затова имаш време за форума
Между другото банките също представят услуги на който иска да инвестира в Понци схемата, така че тяхното не се брои.
Риска си е за клиента послушал ги и инвестирал.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСпоред мен видяха че могат да изкарат пари
В крайна сметка на големите банки едва ли им пука от какво правят пари.
Важни са печалбите, за да има бонусите за шефовете.
затова имаш време за форума
Коментар
� -
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение
Така е било още от самото създаване на темата от Мастера преди много-много години, когато товарихме първите си койни от IRC каналите, мисля плащахме по 50-60-70 долара.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Да, поумняха и спряха да спамят криптокосмоса
В крайна сметка на големите банки едва ли им пука от какво правят пари.
Важни са печалбите, за да има бонусите за шефовете.
Коментар
�
Коментар