Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
питай икономистите специалисти да ти обяснят, че в този безумен маркет - и фондовия, а най-вече криптото - никакви знания не помагат. Даже по-скоро пречат. Усетът на мен най-много ми помага, но нещо ме саботира непрекъснато и не успявам да си следвам иначе успешната стратегия.
едва ли ми влияе повече от на теб. Аз играя с прежалени пари, па за теб не знам.
Барби ме кефи най-много обаче, като фрасне поредния дъмп и бития иде на 3хил, ще се скрие пак за няколко годиниLast edited by X_Y; 11.05.2021, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКато си гледам сметките, не разбирам за какъв срив говорите
Cloud1: На 18/3/2021 всичко беше на 0, но оттогава се качва всеки ден- BTC: Running Hashrate 510TH/S Yesterday’s Earnings +$178.59 Cumulative Earnings +$4545.27
- ETH: Running Hashrate 100MH/S Yesterday’s Earnings +$21.99 Cumulative Earnings +$338.99
- Внесени: 5859,28 евро
Коментар
-
Като си гледам сметките, не разбирам за какъв срив говорите
Cloud1: На 18/3/2021 всичко беше на 0, но оттогава се качва всеки ден- BTC: Running Hashrate 510TH/S Yesterday’s Earnings +$178.59 Cumulative Earnings +$4545.27
- ETH: Running Hashrate 100MH/S Yesterday’s Earnings +$21.99 Cumulative Earnings +$338.99
- Внесени: 5859,28 евро
Коментар
-
Ще ти кажа като и отговориш на въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде го видя този срив? 5-6% срив ли е?Last edited by IvelinaJensen; 11.05.2021, 11:44.
Коментар
-
Едно питам, съвсем друго ми се говори. Пределно наясно съм че за криптото тия сривове са нормални. Попитах простичко и ясно дали някой разбра каква беше причината за конкретно тоя срив. Явно никой от тукашните спецове не е разбрал. Като не знаете кажете че не знаете или си мълчете, а не да ми обяснявате неща за 1 клас и да спамите безсмислено
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Продаде ли вчера като се вдигна отново или...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Можеби трябва да имаш повече от 2 минути търпение. Не може всеки ден рекорди... такива корекции са абсолютно в реда на нещата. Също така удобен момент за който иска да купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от capitalist19 Разгледай мнение
И за Биткойна какви познания трябва да имаш и ПМОта след като цената се движи основно от хора, милиони хора /не се шегувам , милиони без грам познания са сложили по някоя друга хилядарка / като колежката , които разчитат на усет и хороскоп да нацелят тренда , а и туитовете на Мъск... Не , че не може да се спечели, но то няма да поради знания .... Ето виж златото , златарите правиха графики , изчисляваха инфлация , напечетани пари, което беше логично и правилно и накрая нищо , защото не превидиха криптовалутите , които обраха кеша, който в голяма степен би отишъл в злато , и сега златото е застинало , ако ги нямаше криптовалутите злато щеше да бъде поне 6-7 000 долара тройунци ...
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз за хубаво здраво дупе не споря. Става дума за първичния страх от загубата.Той е подсъзнателен и влияе много на решенията ни.
Коментар
-
аз лично не хленча, а най-човешки питам каква е причината за срива. Не знам защо ти се привижда хленчене.
И да повторя - някой разбра ли кво стана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Можеби трябва да имаш повече от 2 минути търпение. Не може всеки ден рекорди... такива корекции са абсолютно в реда на нещата. Също така удобен момент за който иска да купува.
Обръщане на къде... нагоре ли?!
Етера в момента сам държи фронта срещу "червената вълна".
Май забравихте че криптосите са силно волатилни инструменти , от дъната миналата година март до сега и по времето на цялото рали , Етера и Биткойна не са правили корекция по голяма от 30 процента.
А че Етера държи докато Биткойна сгъна и след тва ,,замръзна,, не е бичи сигнал, а мечи.
Иначе с интерес следя постовете ти относно технологията.Last edited by Майстора233; 11.05.2021, 05:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеа за кви е? За мазохисти, които обожават да губят парите си?
То толкова бързо падна че и в паника да изпадне човек не може да смогне да продаде
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеМайстора233
Junior Member
04.05.2021, 03:53
Понеделник е добър ден за обръщане при Етериум, да се нашият всички мералкии по върхът. Като не са могли да я свършат тази работа събота и неделя. И вече си имаме експонента ,
докато Биткойна е ,,замръзнал,,
То не било миналият понеделник, ами този.
Обръщане на къде... нагоре ли?!
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВчера, 17:06
Ще видим какво ще стане като дойде един срив с 50-60% за часове (според мен предстои)! След този срив по-вероятно повечето да продават за Биткойн отколкото за други критпо или фиат....На Етера също са му високи таксите, все още
Етера в момента сам държи фронта срещу "червената вълна".Last edited by Xman1; 11.05.2021, 04:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Много правилно разсъждаваш. Това е голата истина. Трябва човек да има излишни пари, от които не се нуждае, за да има смелостта да се пробва с Биткойн и после спокойно да преживява всички възходи и падения. Но то същото важи и с всяка една друга инвестиция, направена с излишни пари. При тези инвестиции също има възходи и падения, и най-важното е човек спокойно да го приема всичко това.
Колкото до късмета - късмет, късмет, но си иска и малко познания по въпроса, които да увеличат ПМО-то в статистически план. Липсата на познания води до чиста случайност (чист късмет), докато тяхното наличие увеличава шансовете за успех.
Коментар
Коментар