Не се подигравайте на балъците, дето са се набълбукали хубаво у върха. Благодарение на тях се вдига ценанта, като свършат и утече работата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На разочарованите искам да им кажа следното: Онез дет ви ги "продадоха" на 60 си ги искат обратно, но на 20к....Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Не ги гледай само,хубаво е да им вдъхнеш кураж,че те горките "живи жаби гълтат",купилите след нова година са тотално разочаровани
- 1 like
Коментар
� -
Аз така мисля, понеже този филм съм го гледал (два пъти) сега пак ми го "прожектират" за трети път
П.С Че не го разбират тва чудо - ми не го разбират....
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
� -
Влезлите след 6,1,2021 имаха нужда от "закалка" да видим колко ще издържат"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Ем що се подиграваш на повярвалите в туй недоразумение биткойнНали за да печелят тарикатите трябва да има будали
Аааа сега се сетих нервни сте на "нааканите гащи" защо продават,а не държат до последна капка кръв
Ми тези с нааканите гащи може и да са мултимилионери,защо веднага си мислите,че продават тези,на които не им стиска и не разбират това чудо на криптографията
П.С Че не го разбират тва чудо - ми не го разбират....Last edited by better; 22.05.2021, 00:31.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеКак сте банда,още ли купувате дипове
Между другото много е неприятно да гледаш как парите ти изтичат между пръстите,казвам го от личен опит и искрено съчувствам на губещите
Та пак да питам кой казваше,че техниката не работи
Спокойно може да се сложи стоп на нула и да гледаме мача
[ATTACH=CONFIG]n3763069[/ATTACH]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЯвно има още доста с наакани гащи наредили се за стригане....една игличка до 27?Нали за да печелят тарикатите трябва да има будали
Аааа сега се сетих нервни сте на "нааканите гащи" защо продават,а не държат до последна капка кръв
Ми тези с нааканите гащи може и да са мултимилионери,защо веднага си мислите,че продават тези,на които не им стиска и не разбират това чудо на криптографията
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
"Пишман-инвеститорите" може би имат вътрешна информация, че предстои миграция към нов токен, и че допотопният дванайсет годишен, бъгав и пълен с пробойни биткойн предстои да бъде заменен от съвсем нов оптимизиран крипто-софтуер, и от догодина вероятно използаваемостта на биткойн ще е колкото използваемостта на Windows 98 в момента.Volume(24h) 1,913,861 BTCLast edited by better; 22.05.2021, 00:15.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПишман инвеститорите продължават с Panic selling...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНискочел маймунчо, пак ще ти секна ентусиазма с лъготенето ако поискам, белким се светнеш и ти като Матейко. Нотариус у Франция, смешник
Коментар
�
Коментар