IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Не си продавайте евтино коините....
    Ок, ела да ти ги продам скъпо

Коментар

• Не си продавайте евтино коините....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

питай икономистите специалисти да ти обяснят, че в този безумен маркет - и фондовия, а най-вече криптото - никакви знания не помагат. Даже по-скоро пречат. Усетът на мен най-много ми помага, но нещо ме саботира непрекъснато и не успявам да си следвам иначе успешната стратегия.

едва ли ми влияе повече от на теб. Аз играя с прежалени пари, па за теб не знам.

Барби ме кефи най-много обаче, като фрасне поредния дъмп и бития иде на 3хил, ще се скрие пак за няколко години
        Last edited by X_Y; 11.05.2021, 15:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Като си гледам сметките, не разбирам за какъв срив говорите

Cloud1: На 18/3/2021 всичко беше на 0, но оттогава се качва всеки ден
          • BTC: Running Hashrate 510TH/S Yesterday’s Earnings +$178.59 Cumulative Earnings +$4545.27
          • ETH: Running Hashrate 100MH/S Yesterday’s Earnings +$21.99 Cumulative Earnings +$338.99
          • Внесени: 5859,28 евро
          Cloud2:
          То тук всеки иска да вкара 5000 лв и да стане милионер за 2 дена

Коментар

• Като си гледам сметките, не разбирам за какъв срив говорите

Cloud1: На 18/3/2021 всичко беше на 0, но оттогава се качва всеки ден
            • BTC: Running Hashrate 510TH/S Yesterday’s Earnings +$178.59 Cumulative Earnings +$4545.27
            • ETH: Running Hashrate 100MH/S Yesterday’s Earnings +$21.99 Cumulative Earnings +$338.99
            • Внесени: 5859,28 евро
            Cloud2:

Коментар

Ще ти кажа като и отговориш на въпроса
              S&P погледна ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Къде го видя този срив? 5-6% срив ли е?
                Ще ти кажа като ми отговориш на въпроса
                Last edited by IvelinaJensen; 11.05.2021, 11:44.

Коментар

Едно питам, съвсем друго ми се говори. Пределно наясно съм че за криптото тия сривове са нормални. Попитах простичко и ясно дали някой разбра каква беше причината за конкретно тоя срив. Явно никой от тукашните спецове не е разбрал. Като не знаете кажете че не знаете или си мълчете, а не да ми обяснявате неща за 1 клас и да спамите безсмислено
                  Къде го видя този срив? 5-6% срив ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

Продаде ли вчера като се вдигна отново или...?
                    по-надолу писах кво направих. Ама не го чети - няма да ти е от полза

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Можеби трябва да имаш повече от 2 минути търпение. Не може всеки ден рекорди... такива корекции са абсолютно в реда на нещата. Също така удобен момент за който иска да купува.
                      Едно питам, съвсем друго ми се говори. Пределно наясно съм че за криптото тия сривове са нормални. Попитах простичко и ясно дали някой разбра каква беше причината за конкретно тоя срив. Явно никой от тукашните спецове не е разбрал. Като не знаете кажете че не знаете или си мълчете, а не да ми обяснявате неща за 1 клас и да спамите безсмислено

Коментар

• Първоначално изпратено от capitalist19 Разгледай мнение

И за Биткойна какви познания трябва да имаш и ПМОта след като цената се движи основно от хора, милиони хора /не се шегувам , милиони без грам познания са сложили по някоя друга хилядарка / като колежката , които разчитат на усет и хороскоп да нацелят тренда , а и туитовете на Мъск... Не , че не може да се спечели, но то няма да поради знания .... Ето виж златото , златарите правиха графики , изчисляваха инфлация , напечетани пари, което беше логично и правилно и накрая нищо , защото не превидиха криптовалутите , които обраха кеша, който в голяма степен би отишъл в злато , и сега златото е застинало , ако ги нямаше криптовалутите злато щеше да бъде поне 6-7 000 долара тройунци ...
                        питай икономистите специалисти да ти обяснят, че в този безумен маркет - и фондовия, а най-вече криптото - никакви знания не помагат. Даже по-скоро пречат. Усетът на мен най-много ми помага, но нещо ме саботира непрекъснато и не успявам да си следвам иначе успешната стратегия.

Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз за хубаво здраво дупе не споря. Става дума за първичния страх от загубата.Той е подсъзнателен и влияе много на решенията ни.
                        едва ли ми влияе повече от на теб. Аз играя с прежалени пари, па за теб не знам.

Коментар

аз лично не хленча, а най-човешки питам каква е причината за срива. Не знам защо ти се привижда хленчене.
                          И да повторя - някой разбра ли кво стана?
                          Продаде ли вчера като се вдигна отново или...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Можеби трябва да имаш повече от 2 минути търпение. Не може всеки ден рекорди... такива корекции са абсолютно в реда на нещата. Също така удобен момент за който иска да купува.

Обръщане на къде... нагоре ли?!

Етера в момента сам държи фронта срещу "червената вълна".

Май забравихте че криптосите са силно волатилни инструменти , от дъната миналата година март до сега и по времето на цялото рали , Етера и Биткойна не са правили корекция по голяма от 30 процента.

А че Етера държи докато Биткойна сгъна и след тва ,,замръзна,, не е бичи сигнал, а мечи.

Иначе с интерес следя постовете ти относно технологията.
                            Last edited by Майстора233; 11.05.2021, 05:44.

Коментар

а за кви е? За мазохисти, които обожават да губят парите си?
                              То толкова бързо падна че и в паника да изпадне човек не може да смогне да продаде

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                              Майстора233
                              Junior Member

04.05.2021, 03:53

Понеделник е добър ден за обръщане при Етериум, да се нашият всички мералкии по върхът. Като не са могли да я свършат тази работа събота и неделя. И вече си имаме експонента ,
                              докато Биткойна е ,,замръзнал,,

То не било миналият понеделник, ами този.

Обръщане на къде... нагоре ли?!

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Вчера, 17:06

Ще видим какво ще стане като дойде един срив с 50-60% за часове (според мен предстои)! След този срив по-вероятно повечето да продават за Биткойн отколкото за други критпо или фиат....На Етера също са му високи таксите, все още

Етера в момента сам държи фронта срещу "червената вълна".
                              Last edited by Xman1; 11.05.2021, 04:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Много правилно разсъждаваш. Това е голата истина. Трябва човек да има излишни пари, от които не се нуждае, за да има смелостта да се пробва с Биткойн и после спокойно да преживява всички възходи и падения. Но то същото важи и с всяка една друга инвестиция, направена с излишни пари. При тези инвестиции също има възходи и падения, и най-важното е човек спокойно да го приема всичко това.

Колкото до късмета - късмет, късмет, но си иска и малко познания по въпроса, които да увеличат ПМО-то в статистически план. Липсата на познания води до чиста случайност (чист късмет), докато тяхното наличие увеличава шансовете за успех.
                                И за Биткойна какви познания трябва да имаш и ПМОта след като цената се движи основно от хора, милиони хора /не се шегувам , милиони без грам познания са сложили по някоя друга хилядарка / като колежката , които разчитат на усет и хороскоп да нацелят тренда , а и туитовете на Мъск... Не , че не може да се спечели, но то няма да поради знания .... Ето виж златото , златарите правиха графики , изчисляваха инфлация , напечетани пари, което беше логично и правилно и накрая нищо , защото не превидиха криптовалутите , които обраха кеша, който в голяма степен би отишъл в злато , и сега златото е застинало , ако ги нямаше криптовалутите злато щеше да бъде поне 6-7 000 долара тройунци ...

Коментар

Working...
                                X