Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Биткойн преживя коронакризата и се върна с 600%,
Ако не беше короната сега щеше да пърха под 10к.
Коментар
-
Възможно е, но не мисля, че е дошло времето. Обърни внимание, как най-богатия човек на планетата атакува Биткойн и въпреки това цената пада с не повече от 35%. Днес Ройтерс публикува стара новина за Китай, която беше опровергана и пак не проби 42. От 1-2 месеца върят атаки след атаки и нищо - съвсем нормална корекция. Биткойн преживя коронакризата и се върна с 600%, ще преживее и Миск и Ройтерс...аз съм убеден в това.
Не можеш да станеш силен без да печелиш битки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеОтносно криптовалутите, да Биткойн има конкуренция, но неговата конкуренция е много различна, сравнена с възхода на Китай.... т.е. спрямо Биткойн няма такъв гигант, на който тепърва да му предстои растеж.Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение... криптовалутите са уникални в света за момента, т.е. няма нещо което да им е конкуренция, а Биткойн е Гугъл-а на криптовалутите.
Все още няма тотално наложена и доминантна криптовалута.
Биткойн (в света на криптовалутитите) е по-скоро Яху. Който може (не казвам че ще) да бъде бързо забравен, ако се появи нещо предлагащо лесно разбираеми и лесно използваеми предимства.
Кой знае... Но по-точно, според мен - никой не знае и не може да твърди че "спрямо Биткойн няма такъв гигант, на който тепърва да му предстои растеж.". Това че има 5000 глупости, не означава че е всичко е изпробвано. А още повече, че големите играчи (банки, държави) още не са влезли. А те ще го направят в един момент.
Коментар
-
Разпознахте ли се
Ðко намеÑÐ¸Ñ Ñе ÑÑойноÑÑ Ð² Ñова видео не забÑавÑйÑе да инвеÑÑиÑаÑе безплаÑно в бÑÑона абониÑай Ñе ако не ÑÑе го напÑавили вÑе оÑе за дÑÑги Ñакива видеа. ÐÑдеÑе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
На графиката е същото. От 70-та до 90-та е имало постоянен приток на наивници, които са бързали да забогатеят.
После обаче рязко са оредели и 30 години по-късно все още няма нови, за да компенсират предните наивници.
Не можеш да станеш силен без да печелиш биткиLast edited by better; 18.05.2021, 23:36.
Коментар
-
Mateev, когато цената пада няма никаква дори и най малка причина да не си продал, корекция но равна на една трета от цената не е малка. Без лоши мисли, никой не искам да притеснявам или да давам на някой съвет - ще пада ли още или ще се покачи. Не знам накъде ще отиде цената, единственното което съм написал в тази тема скоро е че цената зависи от свободните мощности на за производство на ток, които покрай коронакризата изглежда се появиха и в момента в който са необходими за истинско производство, което е много по печелившо и сигурно - тока за копане ще намалее и ПРЕДПОЛОЖИХ че цената ще тръгне надолу. Обаче ти тези съвети които даваш..дано и ти самия не търпиш тези загуби, лоша работа според мен.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Сравняваш несравними неща, икономиката на Япония с растежа на криптовалутите.
Докато другото просто генерира едни цифрички без особен смисъл.
Коментар
-
Така е, но при криптото това е почти невъзможно - има постоянен приток на наивници, които бързат да забогатеят.
После обаче рязко са оредели и 30 години по-късно все още няма нови, за да компенсират предните наивници.
Коментар
-
Не че намеквам нещо, но
За протокола графика на индекса Никей - връх през 1990 и още не е достигнат след 30 години.
Сравняваш несравними неща, икономиката на Япония с растежа на криптовалутите.
Всеки път я постваш тази графика но се съмнявам, че знаеш на какво се дължи. Игнорираш възхода на Китай погледни съответно техните индекси и ще видиш, защо Япония е надолу.
Относно криптовалутите, да Биткойн има конкуренция, но неговата конкуренция е много различна, сравнена с възхода на Китай.... т.е. спрямо Биткойн няма такъв гигант, на който тепърва да му предстои растеж. Разбира се в дългосрочен план Етериум може и да го надмине, но това не означава, че Биткойн ще занули или ще тръгне непременно надолу.
За разлика от Япония която е в упадък последните години... криптовалутите са уникални в света за момента, т.е. няма нещо което да им е конкуренция, а Биткойн е Гугъл-а на криптовалутите.
Мисля че по-добро сравение ще е да погледнеш възхода на парните локомотиви, това са криптовалутите, "парният локомотив на 21-ви век".
Разбира се както и за парният локомотив ще ни трявбат едни 30 - 40 години за да оценим пълното им въздействие.Last edited by Xman1; 18.05.2021, 21:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Хахаха
Специално SHIB-ата от 15-ти март до 12-ти май има "скромен" ръст от 600 пъти
Коментар
-
Не че намеквам нещо, но
За протокола графика на индекса Никей - връх през 1990 и още не е достигнат след 30 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Извод - дълбоките или дългите корекции са една необходимост, без която няма как цената да завоюва по-високи нива.
Коментар
Коментар