IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Почвам да събирам прогнози за цената на биткоина на края на годината. И като стигнем края на годината ще ги отворим да се посмеем.

Даже се чудя дали да не отворя една отделна тема за прогнози и всеки да си казва или да си пише вътре.

И после да се връщаме назад и да се смеем.

Идеята ти за такава тема хич не е лоша!
    Аз лично си имам една такава папчица на компа, в която събирам предимно новогодишни прогнози и разни врачувания за следващата година. Голям смях пада.

Запиши и моето пророчество за биткойна - 75 000 $!
    Хората са се побъркали, та що да не надмине даже...

Коментар

Почвам да събирам прогнози за цената на биткоина на края на годината. И като стигнем края на годината ще ги отворим да се посмеем.

Биткойн: 50 000 $
      Етериум: 5000 $

Мисля че Биткойна са го налазили спекуланти, които искат да го срутят, затова цената ще се движи между 30к и 50к до края на годината.

Етериум има 2 - 3 хард форка и при успешно преминаване към PoS може да отиде и над 5 хилки.

Освен това не е лошо и ти да дадеш прогноза, за да ти се "посмеем" и на теб.

Коментар

• 25 хил усд е моята прогноза, основана на хвърляне на боб, гледане на кафе и на базата на предишен опит
        Етер - около 2 к.
        Според мен е много малко вероятно да стигне 100 к тази година, по-скоро е възможно да се движи в диапазона 30-60к, както и да направи още един дъмп под 30 к. За етера - в интервала 2-5 к, според мен ако бтц-то стигне отново 55-60 к или нов атх, етера ще стане около 5 к

Коментар

• Ако е възможно нека отворим друга тема примерно "за цената на Биткойн/Крипто" .

Коментар

• Ако ETH стигне 20 хил. долара, ще почерпя всички, подали прогнози

My guesstimate за края на годината: BTC 70 хил. долара, а ETH - 5 000 долара.

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

... биткоин 250 хил след 12 месеца, етера над 20 хил.

...

Коментар

Даже се чудя дали да не отворя една отделна тема за прогнози и всеки да си казва или да си пише вътре.

Пускам две прогнози попаднали ми преди дни.

Раул Пал от Goldman Sachs, продължава да се придържа към бичите си цели за бикойна. „Мисля, че биткойнът ще надхвърли значително над 250 000 долара през следващите 12 месеца, а етериума - над 20 000 долара“, каза главният изпълнителен директор на Global Macro Investor и съосновател на Real Vision financial и Crypto TV, MarketWatch.

биткоин 250 хил след 12 месеца, етера над 20 хил.

Кати Ууд запазва вярата си, дори и на фона на огромния спад на Биткойна, който в един момент изтри 500 милиарда долара от пиковата пазарна стойност на монетата. Ръководителят на Ark Investment Management заяви в интервю за телевизия Bloomberg, че все още очаква най-голямата и стара валута да достигне цена от 500 000 долара. Тя отбеляза, че тъй като силно нестабилните сектори на фондовия пазар се разпродават на фона на опасения от инфлация, Биткойнът също спада. Последно криптовалутата се търгуваше при нива от над 38 000 долара.

биткоин 500 хил ама не казва кога
              Пиши и моята прогноза 100 000 $ !

Коментар

• Почвам да събирам прогнози за цената на биткоина на края на годината. И като стигнем края на годината ще ги отворим да се посмеем.

Пускам две прогнози попаднали ми преди дни.

Раул Пал от Goldman Sachs, продължава да се придържа към бичите си цели за бикойна. „Мисля, че биткойнът ще надхвърли значително над 250 000 долара през следващите 12 месеца, а етериума - над 20 000 долара“, каза главният изпълнителен директор на Global Macro Investor и съосновател на Real Vision financial и Crypto TV, MarketWatch.

биткоин 250 хил след 12 месеца, етера над 20 хил.

Кати Ууд запазва вярата си, дори и на фона на огромния спад на Биткойна, който в един момент изтри 500 милиарда долара от пиковата пазарна стойност на монетата. Ръководителят на Ark Investment Management заяви в интервю за телевизия Bloomberg, че все още очаква най-голямата и стара валута да достигне цена от 500 000 долара. Тя отбеляза, че тъй като силно нестабилните сектори на фондовия пазар се разпродават на фона на опасения от инфлация, Биткойнът също спада. Последно криптовалутата се търгуваше при нива от над 38 000 долара.

биткоин 500 хил ама не казва кога

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                  Ето пак този пич - силно убеден в срива на биткойна и дори да не излезе прав мисля че добре се аргументира

Послушай го най-сетне и продай, само така ще се отървеш..... и ние от теб

Коментар

2030 биткоина няма да го има, така че "спестителите" в биткоин ще са изгубили всичко
                    Покажи ми скрийшот от кристалната топка и продавам веднага

Коментар

• Ето пак този пич - силно убеден в срива на биткойна и дори да не излезе прав мисля че добре се аргументира

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        Подходящ ник си си избрал
                        Java не започва с Oracle бе, мунчо
                        Първоначално front-enda на Oracle Forms, a когато му дойде времето - модернизиране и с Java
                        По-точно с Oracle Fusion Middleware
                        Обзалагам се на кило кръв, с доказателствата пред нотариус във Франция
                        Нискочел маймунчо, пак ще ти секна ентусиазма с лъготенето ако поискам, белким се светнеш и ти като Матейко. Нотариус у Франция, смешник

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

2030 год:

2030 биткоина няма да го има, така че "спестителите" в биткоин ще са изгубили всичко

Коментар

Един ден всички ще бъдат изоставени

Затова гледайте да сте направили пачките преди това да се случи
                            И ще се върнат при банкстерите:

2021 год:
                            Двете най-големи банки у нас отказват да разкриват срочни депозити

На спестителите се предлагат разплащателни сметки с отрицателна доходност или инвестиционни фондове

https://segabg.com/node/181055

2030 год:

На спестителите се предлагат разплащателни сметки с -10 до -20 % доходност или инвестиционни фондове с -5% доходност

Last edited by better; 21.05.2021, 13:03.

Коментар

После що банките били назаде с матряла и изоставали от технолигиите

Барба е виновен, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                                „Ако bitcoin остане с тази си технология, такава каквато е днес, има голям риск един ден да бъде изоставен”, добавя Бутерин.

https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...paign=RSS_2019
                                Един ден всички ще бъдат изоставени

Затова гледайте да сте направили пачките преди това да се случи

Коментар

Working...
                                X