IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    Матеев къде е ?
    Кешира разликата от покупките си на 64хил до 32 хил вчера Абе Матеев, тоя анти-индикатор...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      Вие сериозно ли наблюдавате безучастно как се занулява сметката ви. То хубаво да държиш, ама баш биткойна хич не ми се вижда подходящ за държане. Или поне да продадете част от него за да може пак да купите на дъното. Това нещо се трейдва - бъдете реалисти
      Чакам го да падне под 30к, за да товаря още. Колкото по-надолу отиде сега, толкова повече ще катери после. Друг е въпроса дали ще докарат под 30к, но ако го докарат под 20к още по-добре.

Колкото до зануляването, трябва всички да се откажат от криптовалутите, което няма как да се случи, без да има някаква по-добра алтернативна технология.
      Last edited by Xman1; 22.05.2021, 02:16.

Коментар

Вие сериозно ли наблюдавате безучастно как се занулява сметката ви. То хубаво да държиш, ама баш биткойна хич не ми се вижда подходящ за държане. Или поне да продадете част от него за да може пак да купите на дъното. Това нещо се трейдва - бъдете реалисти
        Ивелинче, ти ако знаеш къде точно ще е дъното или върха, няма изобщо да те вълнува темата за зануляване на сметката. И все пак става дума за БитКОН...
        Едно обаче е сигурно по пътя надолу, че от 0.00 няма къде повече да пада

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
          Матеев къде е ?
          Изобретява новия си метод за ПМО

Коментар

• Матеев къде е ?

Коментар

А така, обясни им, научи ги

Коментар

Дори се радват, че са корави и държат... в друг форум им чета глупостите... докато го напиша и падна с 1к.. Щом идиоти като Дани Петканов правят клипове и се хвалят колко лесно се изкарват пари от койни работа е ясна... 95% ше се занулят, но лошо няма... ше са корави

Коментар

• Вие сериозно ли наблюдавате безучастно как се занулява сметката ви. То хубаво да държиш, ама баш биткойна хич не ми се вижда подходящ за държане. Или поне да продадете част от него за да може пак да купите на дъното. Това нещо се трейдва - бъдете реалисти

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                    Не се подигравайте на балъците, дето са се набълбукали хубаво у върха. Благодарение на тях се вдига ценанта, като свършат и утече работата.
                    Значи балъците "крепяха" пазара, като свършат ще си ходим с флашки и ще си ги менкаме по пазарите - 2 за левчИ

Коментар

• Не се подигравайте на балъците, дето са се набълбукали хубаво у върха. Благодарение на тях се вдига ценанта, като свършат и утече работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На разочарованите искам да им кажа следното: Онез дет ви ги "продадоха" на 60 си ги искат обратно, но на 20к....
                        Аз купих на 4 к и ще чакам да продам на толкова за да съм на нула.
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Не ги гледай само,хубаво е да им вдъхнеш кураж,че те горките "живи жаби гълтат",купилите след нова година са тотално разочаровани
                          На разочарованите искам да им кажа следното: Онез дет ви ги "продадоха" на 60 си ги искат обратно, но на 20к ....

Коментар

Аз така мисля, понеже този филм съм го гледал (два пъти) сега пак ми го "прожектират" за трети път
                            П.С Че не го разбират тва чудо - ми не го разбират....
                            Не говори така,че ще си останете само разбирачите да го купувате,и тогава "ойде коньо у ряката"
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Влезлите след 6,1,2021 имаха нужда от "закалка" да видим колко ще издържат
                              Не ги гледай само,хубаво е да им вдъхнеш кураж,че те горките "живи жаби гълтат",купилите след нова година са тотално разочаровани
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Ем що се подиграваш на повярвалите в туй недоразумение биткойн Нали за да печелят тарикатите трябва да има будали Аааа сега се сетих нервни сте на "нааканите гащи" защо продават,а не държат до последна капка кръв Ми тези с нааканите гащи може и да са мултимилионери,защо веднага си мислите,че продават тези,на които не им стиска и не разбират това чудо на криптографията
                                Аз така мисля, понеже този филм съм го гледал (два пъти) сега пак ми го "прожектират" за трети път
                                П.С Че не го разбират тва чудо - ми не го разбират....
                                Last edited by better; 22.05.2021, 00:31.

Коментар

Working...
                                X