IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз затова казах, че идва най-трудната част - отиграването на булръна. Както казах, предишния булрън сгреших, че не успях да разтоваря повечко (само 1 ордер ми излезна на 69) а бях наредил до 100.
    Не искам и този път да повтарям същите грешки, затова започнах по отрано.
    Колкото до колегата, той вероятно е по-млад, животът е пред него, жив и здрав да е. Аз съм на 40+, Матеев доколкото знам е 50+, ние не разполагаме с времето, с което разполагам той.
    Повечето те хейтят от яд,
    Емоционално подхождаш много правилно , дори да ходи на 200 000.
    Тук много се заслепени и алчни. Ако пропуснеш 200 000 просто ще ,, изгубиш,, половината , но ако не продадеш спадне на 10 000 ще загубиш 90 процента.

Вероятно си и оставил и за следваващa серия на нива 120-160.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Макси се кара на друго макси ,че кешира,а не стиска
      Най-трудното нещо в криптото е да решиш къде да кешираш
      Схемата на бетера за лимити през определени нива е добра,трудното е да знаеш къде са те.
      Аз затова казах, че идва най-трудната част - отиграването на булръна. Както казах, предишния булрън сгреших, че не успях да разтоваря повечко (само 1 ордер ми излезна на 69) а бях наредил до 100.
      Не искам и този път да повтарям същите грешки, затова започнах по отрано.
      Колкото до колегата, той вероятно е по-млад, животът е пред него, жив и здрав да е. Аз съм на 40+, Матеев доколкото знам е 50+, ние не разполагаме с времето, с което разполагам той.

П.С Ако бях на 30 не бих продал и 1 сатоши.
      Last edited by better; 11.11.2024, 23:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        В грешка си.
        Макси се кара на друго макси ,че кешира,а не стиска
        Най-трудното нещо в криптото е да решиш къде да кешираш
        Схемата на бетера за лимити през определени нива е добра,трудното е да знаеш къде са те.

Коментар

• 87.
          Честито на всички, които изпревариха милиардерите!
          Честито на тези, които сега продават (и ще продават) на милиардерите!
          Честито, вие имахте уникалния шанс, да сте преди тях.
          Честито на тези, които повярваха в Биткойн.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
            време е да смениш и тоя пророчески ник:
            Време е да спреш дебилния спам.Знаем,че си наранена

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение

Хартиени ръце
              В грешка си.
              Хартиените ръце ми продаваха на 7к (след краша от 20к). Хартиените ръце ми продаваха на 4к (ковида). Хартиените ръце ми продаваха и 2021 на 16к (на ФТХ краша).

Коментар

Хартиени ръце, той Бетера още на 60к се чудеше защо не е избочил след като злато, ес енд пи, Нвидиа...
                И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
                През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
                Когато си купувал на 4к и виждаш, че вече си на 20х, защо да не започнеш да разменяш част от твоя актив за друг? Защо да държиш цял живот? Колкото до Блекрок и Сейлър, радвам се, че Аз продавам на тях! Радвам се, че Аз съм преди тях на този пазар. Радвам се, че аз ги изпреварих, като купих по-рано от тях....

Коментар

Но ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?
                  Нищо такова не съм казал. И това не е краткосрочно движение
                  Не разбираш това което казвам,но те 99% са така в този форум и съм свикнал.
                  82/3 е седмична съпротива.Което значи,че през седмицата може да се качи над нея,но е важно как ще затвори края на седмицата, неделя вечер.Докато не затвори неделя НАД нея и така я счупи,тя е валидна и всеки един момент може да резетне под нея.Все още сме понеделник.Ако тази съпротива я мине, следващата е на 88 и с по-голям приоритет.И последната,най-силната,месечна такава е 100

Ако ти повече ги разбираш, кажи някаква конкретика за цената.Ала бала приказаки сме се наслушали
                  Last edited by danetha; 11.11.2024, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Един въпрос:
                    Защо ги продавате тея койни?
                    Ами ако след няколко дена отиде на 180 000 ? Или на 280 000 ?
                    Хартиени ръце, той Бетера още на 60к се чудеше защо не е избочил след като злато, ес енд пи, Нвидиа...
                    И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
                    През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha

Ако искаш такова,говори с ТОЧНИ,КОНКРЕТНИ нива с конкретни дати.Ала бала приказки говори всеки втори.
                      Нали съм казвал какво очаквам, ето пак да повторя:
                      Click image for larger version

Name:	bitcoin-pri15.jpg
Views:	1
Size:	86.0 КБ
ID:	4224310
                      Last edited by better; 11.11.2024, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

бетерчо, мислех, че сме дружки
                        а ти продължаваш да ме маскариш
                        Е тва маскарене ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Да брагнa и аз малко ,70% станаха
                          Да е живо и здраво на Мъск кончето.Първото ми крипто навремето
                          И аз имам, доволно скочи. Но ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                            Какво да ти показвам, бре перонец...?!?

Снимай си данъчната декларация.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Точно преди 2 години, при цена 16-17к.

Click image for larger version

Name:	bb21.jpg
Views:	2
Size:	56.6 КБ
ID:	4224283

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                                Новата S класа с 0,3 коня... ?!?
                                Теб не те слуша главата..., определено...

Ти можеш ли да четеш с разбиране?
                                Както и да е, ако ще показваш нещо, покажи, ако не, не спами моля.

Коментар

Working...
                                X