If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако на планетата е имало перманентно примерно сто хиляди души, професионално свързани с инвестиране във финансови инструменти преди появата на криптовалутите, а десет години след появата им свързаните са примерно пет милиона и сто хиляди, как така изведнъж за тези пет милиона нови човека без опит и образование се очаква и твърди да са успешни и доволни, понеже видите ли, койна кърти и лети? Колко човека забогатели от forex познавате? Какъв процент от занимаващите се с forex, които познавате, са забогатели? Не виждам особена разлика между forex и търговия с крипто валути, освен че forex трейдъра поне е преминал някакво обучение, но какво от това.. И двата типа са донори, но едните са точно толкова арогантни, колкото и невежи. Да вярваш в технологиите и да си част от тях не е лошо нещо, светът трябва да върви напред, но тази Вяра, Надежда и Любов не те прави успешен търговец на финансови инструменти.
Така е, някои хора с Вяра карат последни модели Баварци, щото са "невежи", ако не бяха щяха да карат велосипеди
Ако на планетата е имало перманентно примерно сто хиляди души, професионално свързани с инвестиране във финансови инструменти преди появата на криптовалутите, а десет години след появата им свързаните са примерно пет милиона и сто хиляди, как така изведнъж за тези пет милиона нови човека без опит и образование се очаква и твърди да са успешни и доволни, понеже видите ли, койна кърти и лети? Колко човека забогатели от forex познавате? Какъв процент от занимаващите се с forex, които познавате, са забогатели? Не виждам особена разлика между forex и търговия с крипто валути, освен че forex трейдъра поне е преминал някакво обучение, но какво от това.. И двата типа са донори, но едните са точно толкова арогантни, колкото и невежи. Да вярваш в технологиите и да си част от тях не е лошо нещо, светът трябва да върви напред, но тази Вяра, Надежда и Любов не те прави успешен търговец на финансови инструменти.
Умни разсъждения, прав си
И при това успеха при криптовалутите е още по-труден, защото при тях са необходими много добри познания за технологията (блокчейни,монети,жетони,миньори,...); случайните събития оказват огромно глобално влияние; не са регламентирани; мошениците негодници са много повече; ...
Ето това е мъката с миньорите - много бързо остаряват (карта 2017)
и при това AMD a не Nvidia.
30 days * 1.34 EUR/day * 1.21 USD/EUR * 6 cards RX580 = 292 USD/month
Друго си е да наблъскаш едни хилядарки в някой китайски $CAM и да чакаш да падне таванът на лятното кино! И по 2 долара да му вадят копачките на човека, хадуерът си е негов, а твоите и моите(за съжаление) в китайския $CAM изкопават в момента по една специфична трипръстова комбинация с преобладаващ среден...
А бе тук всички сте милионери, ама за аборигените като мене и на 300 доларчета се радваме
Ивелина- една машина с 6 карти рх580 с хашрейт 175 на феникс майнера. Добива падна драстично, цената също, в момента по калкулации вади около 300 усд/месец, тока е около 130 лв/месец. Силно варират нещата, така че не може да се каже точно.
Аз съм скептик, ама не ми пречи да копам и да продавам изкопаното. Заради скептицизма си не спечелих много, но пък за сметка на много други съм на печалба, както и машината ми продължава да вади по едни 300 усд на месец без рискове. Както и мога да я продам почти на същата цена, когато я взех преди повече от 3 години (не съм гледал скоро, може и да не ми е актуална информацията.
Аз съм скептик, ама не ми пречи да копам и да продавам изкопаното. Заради скептицизма си не спечелих много, но пък за сметка на много други съм на печалба, както и машината ми продължава да вади по едни 300 усд на месец без рискове. Както и мога да я продам почти на същата цена, когато я взех преди повече от 3 години (не съм гледал скоро, може и да не ми е актуална информацията.
кво копаш и с ква копачка? 300$ преди или след тока?
Същият въпрос може да се зададе на нонкойнърите - какво правяте в темата за Биткойн? Като са изпуснали влака да пият една студена вода и да гледат само. Тук би трябва да коментират хора, които имат желание и интерес към криптовалути. Но какво да се прави, уви, трябва да им четем брътвежите.
По темата - дали ИМФ, ще намекнат на президента на Салвадор, че нещо изпреварва събитията и да даде задна с преимането на разплащанията с бития? Скоро ще разберем
Биткойн не е за всеки, само тези, които истински вярват в Него - печелят (и ще печелят). Тук освен мен виждам само 3-4, които печелят, другите само подлайват и вият....а керванът си вЪри (и ще си вЪри)....Ай
Как печелиш бе друже като купуваш дипове в bear market ? Може да съм карък, ама чак толкова малоумна не съм
Коментар