IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    В смисъл, аз не мисля, че Биткойн ще се занули в близко бъдеще. Но е съвсем реално и логично никога повече да не видим нов ATH
    Това твоето твърдение го слушаме след всеки един друг срив на биткойна, които вече станаха 7 на брой ....

Защо си мислиш, че точно този срив на биткойна ще е последния?

Той ще забави възхода - с това съм съгласен. Не съм съгласен обаче, че никога няма да пробие ATX ...
    Точно обратното - вероятността за нов пробив е над 90% ...
    Last edited by Mateev; 23.05.2021, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

И какъв е смисълът е да държа като мога да продам и после да купя повече промоция?
      Май ти ще излезеш простия накрая. Мен можеш да ме наречеш всичко, но не и проста. И IQ-то ми е доста над средното и с 3 образования е подплатено. Но виж - карък и лузър спокойно можеш да ми викаш - неприятно е, но е не мога да ти се сърдя, защото си е факт.
      Има си Теория на вероятностите, и тя не се вълнува кой колко образования има. Тази теория на вероятностите има едно основно свойство - тя е МАТЕМАТИЧЕСКИ ВЯРНА и никой не може да каже копче срещу това твърдение. Независимо дали човек я разбира тази теория или не, тя с пълна сила влияе на неговия живот и на неговите решения - инвестиционни или не.

Това, което ти го наричаш късмет или каръщина, всъщност са преки следствия от Теорията на вероятностите. Би трябвало да си я учила с толкова много образования, но явно си я забравила. Дори и не ползваш вярната терминология, а какво остава за всичко друго.

Коментар

• Чудна работа На криптоборсите - касапница, а миньорите си копат ли копат

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
          Как мислите - в тази статия твърдят, че сме в текста в зелено, но не сме ли в текста с червено?
          Last edited by barbaron; 23.05.2021, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И какво общо има късмета? След като ви видиш "дебелия край" (корекцията) почваш да "разкарваш" и после ревеш кви "късметлии" са тез дето държат. Смешни и нелепи са ти разсъжденията. Аз богат и прост човек не съм видял.
            И какъв е смисълът е да държа като мога да продам и после да купя повече промоция?
            Май ти ще излезеш простия накрая. Мен можеш да ме наречеш всичко, но не и проста. И IQ-то ми е доста над средното и с 3 образования е подплатено. Но виж - карък и лузър спокойно можеш да ми викаш - неприятно е, но е не мога да ти се сърдя, защото си е факт.

Коментар

• В смисъл, аз не мисля, че Биткойн ще се занули в близко бъдеще. Но е съвсем реално и логично никога повече да не видим нов ATH

Коментар

• Ти си чувал предупреждения и преди, всеки път се оказват невярни. Това е така

Всеки път след това манипулаторите на койните успяват да ги вдигнат и да привлекат още повече и по-големи пари. Но сега в койни влязоха и от най-големите, поне тези от тях които са готови да приемат този булшит. И от тук нататък какво?

Даже и Пол Кругман дигна ръце преди дни и каза, че Биткойн няма да се занули и винаги ще си го има като мания. За мене това са индикатори, че му идва края

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                В последните месеци в биткойна налазиха много институционални инвеститори с големите пари. И сега какакто това нещо пада си мисля, че в един момент тези ще пропищят и ще почнат разпродажбите... Щото единственият смисъл да се държи койна е защото се качва, а като почне да пада и вече няма кой да го качи, какво правим?
                Last edited by Money; 23.05.2021, 13:14.

Коментар

Няма да те мисля тогава. Ако се окажа прав, ти и на $3000 да продадеш пак ще си на сосна печалба, не е ли така!

На база на опита ми последните години мога да заключа, че който е продал, след време съжалява.

Коментар

• Лека полека Биткойн си връща доминацията Dominance: BTC: 45.8%

Коментар

• Няма да те мисля тогава. Ако се окажа прав, ти и на $3000 да продадеш пак ще си на сосна печалба, не е ли така!

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                      Това го чувам последните 5 години

Коментар

• Shifo @TheRealShifo May 22, 2021

Yo Elon what do you think about the peeps who are angry at you because of crypto ?

Elon Musk @elonmusk 12:25 PM · May 22, 2021

The true battle is between fiat & crypto. On balance, I support the latter.

Коментар

В последните месеци в биткойна налазиха много институционални инвеститори с големите пари. И сега какакто това нещо пада си мисля, че в един момент тези ще пропищят и ще почнат разпродажбите... Щото единственият смисъл да се държи койна е защото се качва, а като почне да пада и вече няма кой да го качи, какво правим?

better, ти не разбираш биткойна, но според мене скоро ще го разбереш
                          Това го чувам последните 5 години

Коментар

• Как мислите - в тази статия твърдят, че сме в текста в зелено, но не сме ли в текста с червено?

https://ambcrypto.com/why-did-bitcoi...op-so-quickly/

Click image for larger version

Name:	Chart.jpg
Views:	1
Size:	87.2 КБ
ID:	3763606
                            Last edited by Свилен Колев; 23.05.2021, 12:22.

Коментар

• В последните месеци в биткойна налазиха много институционални инвеститори с големите пари. И сега какакто това нещо пада си мисля, че в един момент тези ще пропищят и ще почнат разпродажбите... Щото единственият смисъл да се държи койна е защото се качва, а като почне да пада и вече няма кой да го качи, какво правим?

better, ти не разбираш биткойна, но според мене скоро ще го разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

това е пожелателно и на всички ни се иска да е така, но за съжаление животът функционира по съвсем различен начин и не зависи ама грам от това, което имаш между ушите. Всичко си е написано в деня на раждането ти и ти се случва лека полека.
                                Освен това не всички се раждат еднакво бедни. Аз се родих бедна ама синът ми като се роди получи за подарък акции на доста тлъста стойност. В момента децата ми са по-богати от мен, защото им е писано да им пада всичко от небето. На мен никой един бонбон не ми е дал - даже парите от касичката ми бяха взети. А с детския ми влог дори не знам какво се случи, но изчезна. Много исках да постигна, ама почти нищо не успях. И вината не е моя, а на случайността - вирус, който удари къде не трябва. Но не спирам да се боря и нямам за какво да съжалявам, защото винаги съм давала максимума от себе си.
                                А в криптото хептем не става дума за акъл, а само и единствено за късмет.
                                И какво общо има късмета? След като ви видиш "дебелия край" (корекцията) почваш да "разкарваш" и после ревеш кви "късметлии" са тез дето държат. Смешни и нелепи са ти разсъжденията. Аз богат и прост човек не съм видял.

Коментар

Working...
                                X