Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Здравейте,
Предстои ми да започна работа в компания, където заплата се изплаща под формата крипто. Търсих в Google, но за съжаление не намерих релевантна информация относно как се третира това в България от счетоводна/осигурителна гледна точка.
Въпросът ми е дали някой тук е в подобна ситуация, или дали има опит по темата. Ще се радвам да чуя мнения и съвети по темата. Също няма да откажа да получа контакти на счетоводна кантора/счетоводител, който е компетентен по темата.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Добре, завистлив съм
Просто, пич, нещата си личат отдалече. Сори, че ги казвам
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти си тук, но джобчето ти все така празно и ще си остане все така празно, понеже си наблюдател при това леекичко завистлив
- 1 like
Коментар
-
better, какво ще стане, ами по е ясно - цените ще се изменят много плавно. За съжаление всичко се контролира от някой и контролиращите се сменят но винаги има намеса. Специално криптосите са много податливи, те са чистата акция..на практика не стават за нищо защото трансферите завършват с трансфери през банки на фиатни пари. Виж сега, това нещо ще помогне за развитието на изчислителни мощности хабящи все по малко и по малко енергия, а те определено ще са много полезни.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Ти си тук, но джобчето ти все така празно и ще си остане все така празно, понеже си наблюдател при това леекичко завистливSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТи за моя джоб хич не бери грижи
Точно за това съм тук, ама пусти тиквеници-трейдъри и кухи спекуланти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, а на какво се дължи тази волатилност според теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеИ за какво ти е биткойн, като имаш тетър, вероятно скоро и цифрово евро, юан, долар и каквото още поискаш? И не изменящи си стойността всеки ден и по 50% обезценяване за месец.
Коментар
-
1. Пълни глупости. Я контролирай този адрес:
181kze3yWW7PvPo9KezhgSZhbtHqMqe8rB
Биткойн НИКОГА от НИКОГО и НИКОГА НЯМА да може да бъде контролиран!
2. Пълни Глупости
Обменяш го за секунди в Tether и изпращаш на другия край на света срещу 1$ без значение сумата. Отделно ако искаш с Биткойн има lightning.network - транзакциите са мигновенни и то срещу няколко сатошита.
Тук може да видиш къде можеш да ги похарчиш, списъка се допълва постоянно. https://lightningnetworkstores.com/
А тетера е най-голямата пирамида, като гръмне някой ден много ще се размирише.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар