If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега и индексите падат. Чудя се дали няма общо в криптокраша
Имат, разбира се. Е, корелацията, не е 100%, но си я има. Така е откакто Чикагската борса, пусна фючърса.
Салвадорците не ги мисли. Тяхното, не е спекулативна сделка. Просто държавата/ЦБ/ купува наличности, за вътрешни разплащания, а не населението. Търси се не печалба, а наличност. Ще си купят от по-ниско още, и ще постигнат добра цена.
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
дейтреидинг е да купуваш и продаваш ежедневно и това трябва да се прави. Аз за съжаление не го правя - напротив - прекалено рядко търгувам - по-скоро съм малоумен държател. Ама нищо - ще се науча... някой ден... а дано....
и докато продаваш точно навреме на мен ми думаш да държа. Типичен нашенец от село
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
бяха си решили да продават и използваха новината уж като повод.
Ама как прецакаха салвадорците - не е истина. Тия са мноо тъпа нация. И ся като почнат да си губят койните и ще стане мазало. От бедни по-бедни ще станат
Дали е грешка или не ще се види след 10 години . На втория ден не може да се правят изводи .
бяха си решили да продават и използваха новината уж като повод.
Ама как прецакаха салвадорците - не е истина. Тия са мноо тъпа нация. И ся като почнат да си губят койните и ще стане мазало. От бедни по-бедни ще станат
На батковците с големите пачки, които са се въргаляли 3 месеца по яхтите си, хич не им харесват тези цени, за нови покупки.
Кешираха май, юни. И сега искат от по-ниско , да си накупят.
Коментар