IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

не е лошо да си купил на 60, ако преди това си купил и на....6
    Усреднителите ставате занулители, само въпрос на време

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Лъсваш и ти като Матеев, това става
      не е лошо да си купил на 60, ако преди това си купил и на....6

Коментар

• Май руснаците намериха начин как да спрат Биткойн.

https://boulevardbulgaria.bg/article...lniya-internet
        Last edited by better; 08.03.2022, 22:14.

Коментар

Ако си купил на 67 и си продал на 33 ко става?
          Лъсваш и ти като Матеев, това става

Коментар

Да, това питам , някой има ли вкарани такива данни, май беше приложение 5 или 6? И защо е вкарана сумата на тегленията от борста а не печалбата? Точно това ме кара да мисля че най-вероятно банките подават тази информация към НАП.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
              Въпрос относно търговията с криптоси и НАП: Днес вече декл. по чл 50 - доходи на физически лица в достъпна с предварително попълнени данни в сайта на НАП. Виждам обаче, вкарали са ми сумата от това което съм теглил от една бг борса като доход?! Дали банката е подала информацията или борсата не знам, но интересното е че е подадена не печалбата а това което съм теглил, не е отчетено сумата за покупка на крипто. Някой има ли подобна ситуация?

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Докато портфейлите са анонимни, проблемът е никакъв. Единствено обръщането на фиат в крипто ще е по-тегав процес.
                То в ясно, че колкото и да държиш идва момент, когато трябва да обърнеш.

Коментар

• Въпрос относно търговията с криптоси и НАП: Днес вече декл. по чл 50 - доходи на физически лица в достъпна с предварително попълнени данни в сайта на НАП. Виждам обаче, вкарали са ми сумата от това което съм теглил от една бг борса като доход?! Дали банката е подала информацията или борсата не знам, но интересното е че е подадена не печалбата а това което съм теглил, не е отчетено сумата за покупка на крипто. Някой има ли подобна ситуация?

Коментар

Tpи ĸлючoви въпpoca зa ĸpиптoвaлyтитe, ĸoитo вoйнaтa в Уĸpaйнa пoвдигнa

Cпopнo e дaли битĸoйн вcъщнocт мoжe дa пoмoгнe нa pycнaцитe дa избeгнaт caнĸциитe

https://www.economic.bg/bg/a/view/tr...rajna-povdigna
                    Докато портфейлите са анонимни, проблемът е никакъв. Единствено обръщането на фиат в крипто ще е по-тегав процес.

Коментар

В Русия едва ли ще мине номера, понеже вдигнаха лихвата с 20%.
                      Боравене с проценти, се учи 5-6 клас. Доколкото си спомням.

Коментар

• Tpи ĸлючoви въпpoca зa ĸpиптoвaлyтитe, ĸoитo вoйнaтa в Уĸpaйнa пoвдигнa

Cпopнo e дaли битĸoйн вcъщнocт мoжe дa пoмoгнe нa pycнaцитe дa избeгнaт caнĸциитe

https://www.economic.bg/bg/a/view/tr...rajna-povdigna

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Като схема, да. Но говорех за съществуващите кредити в рубли. Нови, едва ли ще отпускат.
                          Вероятно това, а и други неща ще се случат, преди евнтуално да се разреши официалното разплащане, с Биткойн или друго крипто.
                          Каквато е темата.
                          П.П. Почнали са вече.
                          https://blitz.bg/ikonomika/ikonomist...ews872417.html
                          В Русия едва ли ще мине номера, понеже вдигнаха лихвата с 20%.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                            Вероятно има предвид схемата на кредитните милионери, използвана широко у нас през 96-а-97-а. Взимаш заем от банката в левчета, обръщаш веднага в долари, след 1 седмца долара се качи двойно, а лихвата за тва време е незначителна, обръщаш половината доларчета в левчета и си плащаш кредита, а другата половина- за кефчета.
                            Като схема, да. Но говорех за съществуващите кредити в рубли. Нови, едва ли ще отпускат.
                            Вероятно това, а и други неща ще се случат, преди евнтуално да се разреши официалното разплащане, с Биткойн или друго крипто.
                            Каквато е темата.
                            П.П. Почнали са вече.
                            https://blitz.bg/ikonomika/ikonomist...ews872417.html
                            Last edited by SKP; 07.03.2022, 10:16.

Коментар

• Вероятно има предвид схемата на кредитните милионери, използвана широко у нас през 96-а-97-а. Взимаш заем от банката в левчета, обръщаш веднага в долари, след 1 седмца долара се качи двойно, а лихвата за тва време е незначителна, обръщаш половината доларчета в левчета и си плащаш кредита, а другата половина- за кефчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Уффф. Ти я разреши, пък да видиш, колко бързо баните и бизнеса, ще си намерят решение.
                                Но пък засега е по-изгодно, бизнеса да си плати чуждестранните кредити, в рубли.
                                Кеф, а? Да си взел 5млн.$ в рубли. Пък да върнеш 2. А да продавааш, в $.
                                Зa кви кредити говориш нз??! Темата е Биткойн.

Коментар

Working...
                                X