IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
    08.11.2021

Гледаме сеир .....а той е достатъчен и без много коментари. .
    Драги Матеев помниш ли когато ти обяснявах , че не разбираш много от това за което пишеш. 70К така и не достигна , а ти написа че ..........''яко намазваш филията '' на 63К. Описваше цени от 100, 200 че и 300К. Видяхме ги колкото и 3000$ при златото .... ( ехо , златарчета ... )
    Е, затова пък стигнахме 18К . Задмина ми прогнозката със 2000 долара .
    А твоята филия вече е на пода със намазаното надолу .

Сега вече на 17 700 $ за биткойн , започвам да купувам аз. Ще купувам и по надолу ако падне . .
    Надявам се да достигнем и задминем купените твой на 60 000 , ако още ги държиш де . А не си ги разчистил от страх още на 40-35К.
    Но мисля че не си , ти си умен и богат - можеш да държиш с години и до 10К
    Все пак докато се движим към твоята 0 и моята 40 000- ва печалба от тук нагоре .
    Охо привет стари приятелю.Златото е друга бира.....Нема нищо общо с тея щуротии....
    Last edited by X_Y; 20.06.2022, 09:58.

Коментар

• 08.11.2021

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Ква стана тя? Биткойна отново чукна 66.4к и е на една боя разстояние от 67к. Движи се с голяма скорост в посока нагоре и 70к вече изглежда напълно реализуемо в следващите няколко дена.

Къде се изпокриха сривльовците?
      Защо не коментирате?

Гледаме сеир .....а той е достатъчен и без много коментари. .
      Драги Матеев помниш ли когато ти обяснявах , че не разбираш много от това за което пишеш. 70К така и не достигна , а ти написа че ..........''яко намазваш филията '' на 63К. Описваше цени от 100, 200 че и 300К. Видяхме ги колкото и 3000$ при златото .... ( ехо , златарчета ... )
      Е, затова пък стигнахме 18К . Задмина ми прогнозката със 2000 долара .
      А твоята филия вече е на пода със намазаното надолу .

Сега вече на 17 700 $ за биткойн , започвам да купувам аз. Ще купувам и по надолу ако падне . .
      Надявам се да достигнем и задминем купените твой на 60 000 , ако още ги държиш де . А не си ги разчистил от страх още на 40-35К.
      Но мисля че не си , ти си умен и богат - можеш да държиш с години и до 10К
      Все пак докато се движим към твоята 0 и моята 40 000- на печалба от тук нагоре
      Last edited by X_Y; 20.06.2022, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Това ми звучи като оня еврейски виц дето започнали с комунистите, а после дошли за социалистите. Внимавай изчегъртването да не стигне и до тебе докато се смееш на слабите ръце
        2 Пъти е стигал до мен! Жив, здрав (да чукна дърво) и по-богат съм. Готов съм за 3 ти! Ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Време е да се изчисти пазара най-накрая от слабите ръце и от левъридж пиявиците. Започна изчегъркването.

Това ми звучи като оня еврейски виц дето започнали с комунистите, а после дошли за социалистите. Внимавай изчегъртването да не стигне и до тебе докато се смееш на слабите ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Постинга ми беше тест за интелигентност
            Ясно. Тестът се печели от стискащите до 3к.

Сигурен съм че на някой завой по нанадолнището все пак си излязал, без необходимия за това здрав смисъл нямаше да си нито богат, нито успешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

нидей така сега де. Ни знайш ли колко валидола са избухали някои и пак не помага.
              Криптоманията, която превръща хората в крипто-зомбита е изключително вредна за здравето.
              След такъв огромен срив е твърде вероятно крипто-маниаците да са вдигнали кръвно, да ги мъчи безсъние, и всеки ден да лапат с шепите конски дози успокоителни, комбинирани с алкохол, след като са разбрали, че са си вложили парите в понци-схема.

Във форума на бгмама прочетох реална история за някаква, която в края на миналата година май си ипотекирала апартамента и дала парите на дъщеря си да ги вложи в биткойни и други криптоси.

"Писах в началните страници за моя близка.
              Под влияние на дъщеря си и американското и гадже си ипотекира апарт. на Московска за да търгуват младите, щели да споделят печалбата. Тогава цената беше към 45 - 50000 за BTC. ...
              Сега не смея да питам дали живее в къщи или в банката."
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Време е да се изчисти пазара най-накрая от слабите ръце и от левъридж пиявиците. Започна изчегъркването. Скоро започваме отново и начисто, всеки да си вземе поуките, да не повтаря същите грешки за в бъдеще и без съмнение играта ще се отплати щедро. Няма нищо в природата само надолу или само нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение

Колко успокоително!
                  Това е Биткойн! Винаги съм казвал, пак ще повторя! Биткойн никога не стои (и няма да стои) на "едно място" или "нагоре" или "надолу"! Средно положение - няма. Който не иска да го разбере, ще страда!
                  Last edited by better; 19.06.2022, 11:06.

Коментар

• Постинга ми беше тест за интелигентност, и както можеше да се очаква, най-големите идиоти от форума веднага клъвнаха и започнаха да дават "умни" съвети от позицията на тоталния си провал в този живот.

Коментар

Ще стискам и до 3к, че ако трябва и до още по-ниско. Нещо повече - ще купувам отново пак и пак и пак. Колкото по-ниско, толкова по-много ще купувам. Мога да ти кажа и защо, но ти няма да го разбереш. Важен е крайният резултат - аз съм богат и имам висок стандарт на живот, а ти си беден като църковна мишка. Защо ли? Това също не можеш да го разбереш, въпреки че истината ще ти избоде очите ... Важното е какво човек има (или по-скоро няма) там между двете си уши, защото то определя житието, битието и личното богатство.
                      И това ми бил БРОКЕР, създал финансови платформи.
                      Стискай, стискай все по вътрешно ти влиза и ВСЕ ПО БОЛЕЗНЕНО баш щото стискаш
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ще стискам и до 3к, че ако трябва и до още по-ниско. Нещо повече - ще купувам отново пак и пак и пак. Колкото по-ниско, толкова по-много ще купувам. Мога да ти кажа и защо, но ти няма да го разбереш. Важен е крайният резултат - аз съм богат и имам висок стандарт на живот, а ти си беден като църковна мишка. Защо ли? Това също не можеш да го разбереш, въпреки че истината ще ти избоде очите ... Важното е какво човек има (или по-скоро няма) там между двете си уши, защото то определя житието, битието и личното богатство.
                        Росимире, Росимире.......... когато човек няма логични аргументи в даден спор, започва да ругае, обижда и налита на бой. Твоята работа и тя натам отива! Бил си богат, но само финансово, душевно си си същия цървул, какъвто си бил преди да забогатееш! И нали знаеш, че истински твои пари са тези, които си похарчил, а цифричките на екрана са условно твои, пачките в мазето също!

Коментар

На 3к чак аз купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            А Матейко питаш ли го кво му е, от 65к му виках да продава - сега стиска и под 19к ...
                            Last edited by Mateev; 19.06.2022, 08:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              що не казвате че свещеното 20к отиде в киреча, и 19к отиде. Следваща цел 10к
                              А Матейко питаш ли го кво му е, от 65к му виках да продава - сега стиска и под 19к ...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз не бих заложил на цена под 3000 $. Коронакраша беше къде къде по-брутален и опря до 3 и нещо. Иначе за китовете съм съгласен - продават сега, за да купят на доста по-ниска цена. Това разбира се, се отнася и за капиталивите пазари.
                                Колко успокоително!

Коментар

Working...
                                X