Първоначално изпратено от Jimmy
Разгледай мнение
Снощи в същата тази тема пуснах един линк от ютюб с песен на корейския рапър PSY. Тогава уникалните посещения на въпросния клип бяха 774 268 172, в момента ( 24 часа по-късно) те са 781 346 424, т.е. със седем милиона повече! Ако си направиш труда да провериш сумарно посещенията на най-големите хитове на 5-тте изброени от теб велики и уникални групи сигурно няма да докараш и 1/10 от горната цифра
Това, което искам да кажа е, че нещата се променят и то вече много по-бързо от колкото преди 20, 50 или 100 години примерно. А още по-същественото нещо е това, че развитието на хай-тек технологиите върви ръка за ръка и е свързано пряко с еволюцията на човешкото съзнание! Така е било, така е и така ще бъде винаги. И ние, хората като единици нямаме никаква власт над това което се случва и ще се случва в глобален мащаб в близкото и не чак толкова далечно бъдеще. И това е така защото то, бъдещето, все по-малко ще зависи от нечии прищявки, приумици или лични амбиции, а ще е плод на едно ново и различно съзнание, а поредният етап от развитието не случайно е определен още преди години като етапът на колективното съзнателно творене.
Отплеснах се от темата, за което ви моля да ме извините! Просто това, което исках да кажа е да не осъждате или усмивате с лека ръка това за което ви пише тук Форекс Мастера, а да приемате всяка нова за вас дори и звучаща толкова нереално информация, ако не с доверие и интерес, то поне с нужното уважение, съмнение и позитивна критика.
Всъщност въпреки някой определено провокиращи коментари, аз лично чета дискусията с голям интерес, и се стремя да осмислям доколкото ми е възможно това с което се сблъсква ума и съзнанието ми.
Темата е много много актуална и разчупваща стереотипи, граници и убеждения!
Респект!
Коментар