Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Това са технологични пари -на този които има най - пройзводителната технологична машина специализирана в решаване на точно конкретен тип изчисилителни задачи към момента му плащат да разбива кодове на други технологично по -изостанали или с по-слаби кодове. Биткойтът е просто страничен продукт от процес на хакване, като красотата е че ти плаща пазара, а не възложителя. Пазарът плаща защото това са непроследими плащания, тъй като сделката не минава през банки и посредници, а е директнаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНо не мога да разбера как се добавя стойност тук.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗащото ако ги смята в злато, ще излезе че златото пада.
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере, а защо смяташ курса в долари? Нали сам казваш че това са хартийки без стойност?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКолко пъти? Вземи да пратиш едно лично съобщение до Момчил!
Лично аз, ако бях създал биткойните, щях вместо миньори да озаглавя тази група одитори, тъй като по същество те осигуряват биткойн мрежата срещу измами и двойно използване на едни и същи пари! Но създателят така е решил да копира златото като концепция в цифров вид и затова ги е нарекъл копачи!Абе тва ще трябва да е някаква далавера на AMD
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗащото ако ги смята в злато, ще излезе че златото падаА това е недопустимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере, а защо смяташ курса в долари? Нали сам казваш че това са хартийки без стойност?
Щото ако те са без стойност, то каква ли ще е стойността на биткойна?А това е недопустимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХайде пак да ми обясниш тогава отново за "Копането"Колко пъти? Вземи да пратиш едно лично съобщение до Момчил!
Лично аз, ако бях създал биткойните, щях вместо миньори да озаглавя тази група одитори, тъй като по същество те осигуряват биткойн мрежата срещу измами и двойно използване на едни и същи пари! Но създателят така е решил да копира златото като концепция в цифров вид и затова ги е нарекъл копачи!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБиткойн е софтуер с отворен код така че всеки може да го копира и да се упражнява... Вече са направени поне 15 опита, някои по-успешни някои не.
А междувременно курсът вече удари 26 долара за 1 биткойн, което е все още безбожно евтино!
Щото ако те са без стойност, то каква ли ще е стойността на биткойна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво общо има това с биткойн? Нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМастър, моите разсъждения. Биткойн е като НСО. Непрекъснато се наливат едни пари с идеята да стане по сигурно.
Така например в САЩ вече в цели 11 щата държавните служители са над 50% от заетите като цяло и те са предимно в агенции по сигурноста. И всичко това иска да папа и да живее охолно. Това може да стане само ако всеки божи ден овцете се заплашват с терористични заплахи, кодове,цветове на опасност и прочие военна терминология!
Какво общо има това с биткойн? Нищо!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепо тази логика утре мога да реша да направя една бертакойн.. и да почна да зарибявам.
А междувременно курсът вече удари 26 долара за 1 биткойн, което е все още безбожно евтино!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕ това е много оптимистично. Да не забравяме, че в идеалната пазарна икономика - такава без държавна намеса и каквато без съмнение е БТК-то, рано или късно се появява конкуренция и подбива монополиста. Въпрос на време, но ще е голямо чудо ако и след 20 години сегашната картинка се запази.
по тази логика утре мога да реша да направя една бертакойн.. и да почна да зарибявам. защо разни копачи да имат преднина..ще изкопая първо 1 -2 милиона берти и после почвам да ги разпространявам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар