Аз ще си купя като станат по два лева.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМастере, купуваш ли го койна или го добиваш ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНормално е когато някой чуе за пръв път за биткойн да има огромно недоверие. И аз бях така първите няколко месеца.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеЩом тия маниаци (аудиторията на от zerohedge), които всичките са фенове на златото и среброто не вярват на биткойните, за мен е показателно.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
http://www.zerohedge.com/news/2013-0...-your-thoughts
Най-ми харесват отдолу коментарите - всички нареждат биткойн-ите яко. Щом тия маниаци (аудиторията на от zerohedge), които всичките са фенове на златото и среброто не вярват на биткойните, за мен е показателно. Може да се окаже, че има пробойна в системата и биткойн да стигнат до 0, но ако оцелее, определено има много голям потенциал за развитие - явно 99,999% от хората не са чували за биткойн, а тези, които са чували мислят, че е прирамида .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТова може ли да се шортиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСнощи курсът е ходил до 33,40... Това е нов абсолютен връх от както биткойн съществува от 2009 г. насам.
Коментар
-
Изведнъж рязко се повишиха обемите на изтъргуваните биткойни в Китай и това ще доведе до рязко поскъпване. Ето новина от днес:
As some of you may not know, btcchina.com is now trading at 193.85CNY, or 31.1USD, while MtGox is trading at 29.7USD. It is 4.7% higher, and this phenomenon has lasted for at least 2 weeks. In December and January, it was always trading lower than MtGox.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКаква ти е средната цена на златото?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ да не съм луд та да бягам от златото и среброто? Трупам при всяка възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо да ги "махам" биткойните?
И да не съм луд та да бягам от златото и среброто? Трупам при всяка възможност. Абсолютно уверен съм че печатането на долари, евро, паунди, йени и прочие ще продължава с бясни темпове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМани ги тия биткойни кво стана със залатото на графика ако не му спрат низходящото движение и пробие психограницата 1500 камо ли 1430 ще стане страшно или си избягал от позиции със злато и сребро
И да не съм луд та да бягам от златото и среброто? Трупам при всяка възможност. Абсолютно уверен съм че печатането на долари, евро, паунди, йени и прочие ще продължава с бясни темпове.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПърво, добре е че наблюдаваш изкъсо движението на курса. Второ, след всеки спад с 3 долара следва покачване поне с 3х3 долара. Това вече сме го видели многокротно! Ето защо всеки изпуснал влака гледа за такива спадове за да си накупи малко по-евтино. Сега курса е 29,52. Който купил на 28, купил. Другите ще купуват по-скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеи като гледам спада от към 3 долара от вчера, или към 10%... да не се задава ПУК като предния път...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар