If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Джим Ейнджъл, професор в McDonough School of Business at Georgetown University, обаче е скептичен за бъдещето на Bitcoin. „Правителствата не харесват конкуренция, когато става въпрос за валутите им и ако тази история се разрасне прекомерно, те ще се намесят“, коментира той. „Освен това, когато се доверяваме на алгоритми да защитават системата, трябва да помним, че всяка технология може да засече или да бъде компроментирана“.
„Мисля, че при евентуален скандал Bitcoin ще колабира напълно“, допълва Ейнджъл.
Интересно твърдение. Надявам се този не купува тайно биткойн, докато плещи подобни небивалици. Но няма никаква гаранция разбира се - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам.
Ми че той долара си е хакнат още по рождение , затова. Само свалянето му със 100% се бави във времето.
Информация само за който се интересува - потвърдено е, че въпросните 'хакнати' от мтгокс ще качат лайткойн за търговия в сряда , 10 април. Оттук нататък, който иска да отиграе ситуацията да си направи сметката.
Online currency bitcoin had 20 percent knocked off its price overnight on Thursday as one of its major exchanges became the victim of a hacking attack leading to a sell-off in the virtual currency after reaching an all-time high.
Що не свали някой долара с 20% като го хакне
Ми че той долара си е хакнат още по рождение , затова. Само свалянето му със 100% се бави във времето.
Информация само за който се интересува - потвърдено е, че въпросните 'хакнати' от мтгокс ще качат лайткойн за търговия в сряда , 10 април. Оттук нататък, който иска да отиграе ситуацията да си направи сметката.
Online currency bitcoin had 20 percent knocked off its price overnight on Thursday as one of its major exchanges became the victim of a hacking attack leading to a sell-off in the virtual currency after reaching an all-time high.
Чиче, сега е 130. Като стане 230, да не вземеш да се скриеш от страх да не те погнат дърварите, които са те послушали?
Мастъре, като си много ербап я кажи ти колко % от спестяванията си държиш в тази пирамидка - биткойн? Питам те тактично за %, не за абсолютна сума.
Щото надали разумен човек ще си навре повече от 1% от спестяванията в това. Да, може да рискува мизерна сума заради лудостта на тълпата и за да си поиграе на фиш от тотото, но надали някой би посмял да заложи сериозно на това.
Да вземем да си спретнем и ние един БеГекойн чейн. Колко му е...
Стигa да се намери някой да котира с/у левове, че търговци не знам дали ще се намерят. Всъщност... може и да се намерят, като чета темата за SCI
Пак събориха mtgox, направо таймаут-ва. Дали банкстерите не са се усетили, че съвсем скоро може да се окаже че столетния им, пряко наследяем и сигурен бизнес е под съвсем пряка заплаха? Дали не са забелязали сериозен спад в приходите си от транзакции ?
Рано им е за уплаха...Тук притчата за Давид и Голиад не важи......
Активи за хиляди милиарди не можеш да ги разклатиш с "валута" за 20 млн......
Просто се бъзикат с биткойнистите - анархисти.......
Като ревне някой , че му са изчезнали виртуалните пари и всичко ще спихне......
Нали няма да сравнявате защитите на банките с домашния рутер и паролки ?
пп Затова писах - евала на продалите, да му мислят дърварите....
Добиването му ще стане много трудно , по трудно от на диамантите.
Биткойна ще измести златото като инвестиционен инструмент .
Ще го надмине по цена по функционалност и по много други показатели.
Ще бъде въведен бит - стандарт
Коментар