IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Що за чудо е тоя спред?

Таблицата долу вдясно: Bid 77, Ask 182
    http://bitcoincharts.com/

Анонимния, петрол и газ викаш в биткойни да се продава... ти май сънуваш яко. И кога ще стане това? Другия месец или към края на следващия?

Разберете хора, щом вече сънуват газ и петрол в биткойни и фантазии за цени с 5-6 нули отзад, значи това наистина е балон. Евала кой изкарал някой лев от цялата тази история, но това нещо разберете е кухо. Нищо не стои зад него - нито източник на енергия, нито правителство, нито армия, оръжия и някакъв неизчерпаем ресурс.
    Last edited by d333; 11.04.2013, 11:54.

Коментар

• Злбоните кучета си лаят кервана си върви!
      Само че не е керван а си е ракета!!!
      Разни страхливи зайци със заешки сърца вчера се уплашиха и почнаха да продават панически! Идеална вазможнос да заредим с още койнчета на промоция!!!!!
      Глупаци винаги ще има а умните пълним!!!!
      Някой тъпанари не могат да разберат, че биткойните не са поредната валута, а те са социялен феномен!!!! Биткойн е началото на края на корпоративната и финансовата олигархия!!! Вече и обикновенните хора имат достап до това, което преди беше в рацете на алчните банкстери!!!
      А когато много скоро Русия, Венецуела и Иран започнат да продават петрола и газта в биткойни - това ще е краят на скапаните зелени хартийки и въобще на USrAel !!!

Така че опичайте си акъла и зареждайте койнчета, докато има щото като станат 21 милиона повече и да искате няма да има!!! Даже злато ще може да се копае, и сребро, и други метали, но биткойни тогава няма да могат да се копат!!! Това не могат да го разберат някой хора!!!

И слушайте Мастера!!!!
      До довечера пак ще сме над 200, а продалите ще си гризят топките !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не, аз не видях тези 69000. Зяпах с голям интерес онлайн най-голямото пропадане до 105. Офертите, които движеха пазара бяха с по 1000-3000. Поставяше се голяма оферта, след това малка отгоре, над която юзърчетата качваха своите оферти. Голямата се издърпваше надолу и се селваше на маркет. Отгоре по същия начин
        Предполагам, роботите могат да изтръскат всякакви въглеродни форми на живот. И без това са специализирали по традиоционните борси. Тук пазарът е все още много,много малък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ами мое някой да ги е дал на заем за къси продажби на майсторите
          Може да има и такъв момент. Не мога обаче да не се удивя на птичия позък на онзи, който ще взема заеми в биткойни за да ги продава на късо? Възможното загуба при едно такова упражнение е неограничена!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
            Аз доколкото разбрах , 69 000(може да сьм в грешка) са изтеглени от мтгокс вьв вид на биткойни, малко преди спада. Сега като се замисля, това всьщност декапитализира борсата. Защо е направено - по-умните да кажат. Дали някой е похарчил просто 12млн на цена 250 и си ги е дрьпнал или друго...?!?

Да, добре стана че крашна, това беше некво малоумие/
            Ами мое някой да ги е дал на заем за къси продажби на майсторите

Коментар

• Аз доколкото разбрах , 69 000(може да сьм в грешка) са изтеглени от мтгокс вьв вид на биткойни, малко преди спада. Сега като се замисля, това всьщност декапитализира борсата. Защо е направено - по-умните да кажат. Дали някой е похарчил просто 12млн на цена 250 и си ги е дрьпнал или друго...?!?

Да, добре стана че крашна, това беше некво малоумие/

Коментар

• Даже много добре стана,че крашна сега защото ако беше крашнал от 500 щеше много да боли.Номерът е да се вкючат повече хора с малки суми.Иначе сега когато пазарът се ръководи предимно от новите лумпени милионери ситуацията е наистина непредсказуема.Както казах нищо чудно да измъкнат койните на балъците на 180 и после да им ги продават по 500.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение

Наивник, имаш предвид - канселиране на ордерите ли с цел бутане на цената и непродажба/непокупка? Това го има от много време, просто вчера обемите бяха яки, както казва detonator, големи суми заиграха 69 000 биткойна - то си бяха 12 млн долара вчера, че може би и утре.
                  Не, аз не видях тези 69000. Зяпах с голям интерес онлайн най-голямото пропадане до 105. Офертите, които движеха пазара бяха с по 1000-3000. Поставяше се голяма оферта, след това малка отгоре, над която юзърчетата качваха своите оферти. Голямата се издърпваше надолу и се селваше на маркет. Отгоре по същия начин

Коментар

• Някакьв беше правил вьлнови анализ и предвещаваше $35, сигурно там го чака милия. Ситуацията е толкова динамична, всички тези непомирисвали борса и компютьр 'инвеститори' , които нахлуха точно около Кипьр(не е 100% сигурно дали има врьзка) така промениха нещата, че вече едва ли някой може да каже точно какви движения ще прави курса. Излизането в долари и евро пьк е ултра простотия, освен ако не си решил да ги изядеш и изпиеш и да теглиш една черта на всичко или нямаш нещо подготвено в което да ги вложиш, но то ако имаш - с него ще се занимаваш, не с биткойна.

Наивник, имаш предвид - канселиране на ордерите ли с цел бутане на цената и непродажба/непокупка? Това го има от много време, просто вчера обемите бяха яки, както казва detonator, големи суми заиграха 69 000 биткойна - то си бяха 12 млн долара вчера, че може би и утре.

Коментар

• До къде го добутахте с койните? Според мен вчера си имаше профи на пазара. Големите поръчки се подаваха и изтегляха, както го правят големите играчи. Нямам идея дали се е включила банка. Интересно, но не толкова, че да вляза.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Колко е актуалният курс в момента, че не разбрах какво толкова е станало снощи....?
                        http://bitcoincharts.com/charts/

В момента е 140 EUR.
                        Аз очаквах повече да падне, но голямо пазаруване имаше 140 EUR и 100 EUR и ей ни пак нагоре.
                        Last edited by simo.smo; 11.04.2013, 10:52.

Коментар

• Страшен актив е Биткойн... с 50 млн долара оборот пада с 60%. Спомням си как една акция, която притежавах падна с 60% на отчет, само че тогава се изтъргуваха 1/3 от капиталиацията и сега е напълно възстановена до нивата преди краша. Ами тука като почнат да продават на колко ще отиде? Не ми се мисли... но важното е че много хора ще направят пари

Коментар

• Весело беше. Надявам се всеки от форума си е бил с акьла и не е продал на 150 и купил обратно на 200 като някакьв хмм. Масовката наистина е много зле, влезли са хора, които хал хабер си нямат какво е частен и публичен ключ, абе направо и компютьр са виждали отдалече.
                            Е, аз отиграх с 1% от койнчетата, които ми се подмятат и се забавлявах. умножих койнчетата по 1.5. Сигурно не сьм добьр трейдьр, ама какво ми пука. Хванах го от $190 някьде и го купих на $150, после от $177 - $158 си позволих да се изгьбаркам още ведньж. Буквално беше като затихваща синусоида. Кофтито е, че наистина някои хора ги боли. Да си продадеш кьщата за да влезеш в биткойн? И после панически да продадеш ниско. Тия хамериканци са луди. И да купуваш нещо, което не го знаеш какво е и да не те интересува какво е само и само да гледаш, че поскьпва. Аз научих много, просто гледах театьра отблизо. Форекс Мастьра го каза - избиваш пьрвоначалната инвестиция и оттам нататьк просто се забавляваш с новите технологии. Ако си някакьв пьлен профан на тема компютри и криптография, по-добре копане на нива с домати, вместо биткойн. Аз лично се кефя на селското стопанство и си мисля, че ако няма такива хора, ще трябва да ядем само ГМО-та и подобни гущери. Хайде да трьгва и тази борса,
                            https://crypto-trade.com/
                            че с тия мтгокс и бтц-е е егати куцотията.

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                              И аз не вярвам да е имало някаква конспирация, просто беше крайно време за корекция.
                              Колко е актуалният курс в момента, че не разбрах какво толкова е станало снощи....?

Коментар

• Първоначално изпратено от dragi mi smehurko Разгледай мнение
                                Приемането на разплащания в БТК е най-краткия път към фалита на коя да е държава.
                                Биткойн не зависи от благоволението или благоразположението на която и да е държава, организация, институция или група от хора. Веднъж като осъзнаете това ще ви олекне.... Толкова сме свикнали с тези безумни наредби и разрешителни, че на повечето хора им е ужасно трудно да осъзнаят, как нещо може да съществува без разрешение свише! Нещо повече, това "нещо" може да съществува и въпреки съпротивата свише. Просто така е измайсторено.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X