Форекс мастъре, кажи че продаде биткойните, щото изгърмя май балона...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧестно казано, не искам да ти създавам трудности.
Аз доста потърсих, преди да ти задам въпроса за собствениците и регулацията. Дори в техния сайт не намерих такова инфо.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно затова светът е цъфнал и вързал... Съжалявам но твоята оценка за свъшената работа от тези хора, драстично се разминава с оценката на 90% от населението!
Същото е и с икономиката, пък и така се точат повече пари от близките на болния (данъкоплатеца).
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Точно това ми "замириса"...
е тва предстой
Last edited by Zal_Negodnik; 11.04.2013, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе трябва да понауча малко японски преди това. Предполагам нищо друго няма да те успокои освен инфо пряко от японското МФ?
Аз доста потърсих, преди да ти задам въпроса за собствениците и регулацията. Дори в техния сайт не намерих такова инфо.
Точно това ми "замириса".... а пък не съм ги хранил с лоша храна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТези, които управляват Света.
На тях имам повече доверие.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБи ли ми дал линк, където да прочета това?
Но да не бъде от сайта на Мт. Гокс.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз само питам, кои са акционерите?
На тях имам повече доверие.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСравнението ти е доста неподходящо, макар и да съм съгласен, че ФЕД е частен.
Дори напротив - това трябва да ти е проблем. Силите на частния ФЕД (долара) са неизмерими с тези на Мт. Гокс (биткойн).Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМтГох е регулирана борса по японските закони.
Но да не бъде от сайта на Мт. Гокс.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКажи ми какво става, ако открия сметка с 50 000 долара в Мт. Гокс и те хлопнат кепенците на другия ден?
МтГох е регулирана борса по японските закони. Това означава, че доларите ти по сметка при тях са точно толкова защитети както е при всеки друг японски брокер. Трябва обаче да сте наясно, че биткойните не са защитени от нищо освен от добрите практики на самите МтГох. Ето защо откакто пиша в тази тема винаги съм давал съвет да не държите биткойни по сметката си в която и да е борса освен ако нямате намерение за непосредствена продажба!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСъщо както частното акционерно дружество Federal Reserve Bank с адрес:
33 Liberty Street
New York, NY 10045
(212) 720-5000
А, анонимов? Кой стои зад частното акционерно дружество на горния адрес?
Дори напротив - това трябва да ти е проблем. Силите на частния ФЕД (долара) са неизмерими с тези на Мт. Гокс (биткойн).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е частно акционерно дружество, анонимов. Кой искаш да стои освен акционерите?
Честито на "печелившите"!
Коментар
Коментар