IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз говоря за сметки от по няколко хиляди долара.
    Именно де... Ебем ти и законите, които принуждават всеки притежател на няколко хиляди долара да доказва, че не са прани пари!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Не съм чувал досега някой да има много пари за изпиране и да е имал някакви проблеми? Някой чувал ли е такова нЯщо? Напротив, чувал съм за невероятна конкуренция между желаещите да изперат парите на човека! Та чак се е налагало човека с мръсното пране да провежда конкурси и търгове между кандидат перачите за да не вземе да разсърди някой отговорен фактор в държавата.
      Явно си изнервен днес.

Аз говоря за сметки от по няколко хиляди долара.
      Естествено, че перачите на пари нямат много проблеми, но при тях говорим за 7-8-9 и повече цифрени сметки, а и едва ли ще ги отворят при биткойн брокер.... колкото и да ти се иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
        някой може ли да ми каже реалния курс на това нищо в момента ?
        Защо толкова много се вълнуваш от това нищо? Това нищо не е за хора със слаби сърца и нерви!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ти говориш за "откриване" и е нормално да има проверки. Най-малкото спазват законите за пране на пари.
          Не съм чувал досега някой да има много пари за изпиране и да е имал някакви проблеми? Някой чувал ли е такова нЯщо? Напротив, чувал съм за невероятна конкуренция между желаещите да изперат парите на човека! Та чак се е налагало човека с мръсното пране да провежда конкурси и търгове между кандидат перачите за да не вземе да разсърди някой отговорен фактор в държавата.

Коментар

• някой може ли да ми каже реалния курс на това нищо в момента ?
            мтгох е редовно с 5-10 мин лаг а вчера беше 1 час !
            другите борси и сайтове с информация за биткойни ако изобщо мога да ги отворя има разлика в цената някъде и до 40% !!!!
            е ква му е моментната цена аджеба

Коментар

• Майсторе, прав си за граматичестката грешка. Ама прави и забележки на твоя човек, "анонимния", че той гледам тук е най-зле с граматиката, обаче грам забележка не му правиш. И цената хубаво виждам, пише в USD, ей тук долу вдясно има котировки в различни валути. Ти този сайт много добре го знаеш, не се прави на разсеян.
              http://bitcoincharts.com/

И спри, моля те, да наричаш всички наред "мишки", "лузъри", "злобари" и т.н. Не ние злобеем, а ти си нервен, че нещата не вървят на добре. Не си хич глупав и го усещаш, нали? Аз на никого, никога не съм завиждал в тоя живот.
              Last edited by d333; 11.04.2013, 18:54.

Коментар

Разбирай го буквално. Чакат поне 2 седмици за да им се активира сметката в евро. Защото възхваляваната система за регулиране на борсите от анонимния им иска паспортни данни, кръвен тест, номер на обувките и бележка от местното МВР, че нямат глоби за неправилно паркиране през последните 10 години. Ако си примерен гражданин, уважаваш законите, сваляш шапка и се оттегляш крачка в страни като срещнеш патрулираш полицай, и предоставиш необходимите документи, тогава ще ти активират сметката. Изискване на Брюксел, кво да го правиш?!
                Както си написал "потвърди" и аз като Факушка си помислих "завери".
                Ти говориш за "откриване" и е нормално да има проверки. Най-малкото спазват законите за пране на пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Мастере как да го разбирам това за 2 седмици чакане?
                  Разбирай го буквално. Чакат поне 2 седмици за да им се активира сметката в евро. Защото възхваляваната система за регулиране на борсите от анонимния им иска паспортни данни, кръвен тест, номер на обувките и бележка от местното МВР, че нямат глоби за неправилно паркиране през последните 10 години. Ако си примерен гражданин, уважаваш законите, сваляш шапка и се оттегляш крачка в страни като срещнеш патрулираш полицай, и предоставиш необходимите документи, тогава ще ти активират сметката. Изискване на Брюксел, кво да го правиш?!

Коментар

.. Той масовият потребител трябва да чака почти 2 седмици да му се потвърди сметката в МтГох. Опашката е огромна! Идат на талази...
                    Мастере как да го разбирам това за 2 седмици чакане? Например купил съм вчера на 250 и ся трябва да чакам две седмици преди да ги добарам койните?!?
                    Ми че ако е така то тези талази трябва да са най-тъпите хора на света!

Коментар

С какво зарибявам хората бе? Къде спа досега цели 2 месеца и не се вясна в тази тема, когато биткойн от 25 долара отиде на 250? Къде бля досега?
                      Бях в политиката, тъй като загубих интерес в темата за златото. Там цената опря долната граница на рейнджа ми

Коментар

Относно биткойна съм спорил с теб не за цената му, а че никога няма да стане масово платежно средство и че само зарибяваш хората.
                        С какво зарибявам хората бе? Къде спа досега цели 2 месеца и не се вясна в тази тема, когато биткойн от 25 долара отиде на 250? Къде бля досега?

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                          Аз пак за маржина аск/бид да питам, че феновете на биткойна нищо не кзват по въпроса. В момента се продават на 77 дойлера, а се продават за 121.20. А не, мерси.... Та тея дето вчера са гледали по екраните $260, сега да гледат $77.
                          Много рано си опънал смукача днес... Я провери пак дали котировката не е в евро или в паунди па ти си мислиш, че ти се котира биткойн/долар? А... И колко пъти да ти напомням, че в българския език няма думичка "тея". Има "тези" и "тия"!

Коментар

Още преди 3 години ми пишеше как до края на 2011 г. Фед ще вдигне лихвите. Много бързо забрави кви глупости си писал че взе и акъл да ми даваш.
                            Може и да съм писал подобни неща преди 3 години, но със сигурност е било преди дълговата криза в Европа.
                            Аз, ако можех да предвиждам подобни събития, щях да си пиша с вас от яхтата си за 50 милиона долара.

Относно биткойна съм спорил с теб не за цената му, а че никога няма да стане масово платежно средство и че само зарибяваш хората. Става само за спекула, поне в обозримо бъдеще. Направете си орден на Биткойна и си търгувайте вътреобщностно.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                              Аз пак за маржина аск/бид да питам, че феновете на биткойна нищо не кзват по въпроса. В момента се продават на 77 дойлера, а се продават за 121.20. А не, мерси.... Та тея дето вчера са гледали по екраните $260, сега да гледат $77.
                              очаквам в геометрична прогресия търговците който продават стоки и услуги с койни да намалеят лавинообразно
                              как ще имаш доверие на нещо което се качва 400% за два дена и после от 260 за 6 часа става 100$
                              ми че те докато натиснат копчето да потвърдят покупката курса се е променил с 10%

Коментар

• минимум на $ 41
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X