Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАмиии, приличаш ми на човек който става все по-недоволен. Да не пада тази доходност нещо че говориш в бъдеще време?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧул недочул Ганчо и бърза да си каже мнението... Наградата за миньорите не е само новоемитираните биткойни. В тази награда се включват и събраните такси за преводи. Така че със разрастването на мрежата този сбор от такси ще се увеличава и "златото" никога няма да свърши дори и след 2040 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ все по-доволен ще ставам. нищо че я плащат във фалшиви пари.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blahblah Разгледай мнениеМоже до покопа няколко години за криптиране, докато се изкопа по-голяма част от златото, после може да почне да декриптира.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБас ловя, че в никоя няма да ти продадат баничка срещу биткойнI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеАз съм готов още утре да му продам банички срещу биткойни. Готов съм и на теб да ти продам банички. Имаш ли биткойни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗапомни! Истинските пари не носят доход, те са разход. Само инвестициите могат да носят такъв! Биткойн имат изключително нисък разход за съхранение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕ тези доходи как ще се появят в системата - нали трябва да бъдат генерирани т.е. напечатани от банката. Банките поддържат цените стабилни като вкарват пари в системата и те се разпределят като дивиденти. Виждаме резултата..
ако мислиш че нещо печели много - просто си купуваш акции от него. Ако мислех че петролните компании ще печелят щях да си взема петролни компании, ако мислех че ще настане хаос в някой край на света, щях да се заредя с акции на производители на оръжие. За къв ми е да купувам нещо, от което не мисля че ще печеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБас ловя, че в никоя няма да ти продадат баничка срещу биткойн
Коментар
-
Парите за следващите 30 г вече се отпечатаха ....ако сте забравили, дави напомня....след 30 ще мисля ако е рекъл господ! ....в каква валута да премина....нека вървим по утъпканите пътеки и правим пари ....а търсачи за силни усещания има...и винаги ще има...ако не е БТК ще е другоЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт друга страна ако аз съм прав, то тези биткоини не ти носят никакъв доход, силно рискови са - много по-силно рискови от моите активи поне, и постоянно си заплашен с това да не струват нищо.
2. Биткойните са пари, както златото и както среброто. Парите не трябва да носят доход! Инвестициите носят доход... До толкова са ви размътили разсъдъка, че са ви взели за канарчета да вярвате как инвестициите ви са и пари... Ето защо държавите се принудиха да обявят, че гарантират инвестициите ви до 100 хил. евро в банките. И сега когато банките се пукат по шевовете от въздух под налягане се чудят как да ви кажат, че всъщност инвестициите ви не струват толкова колкото вие си мислите... казано по-благозвучно измислиха данък за депозити над 100 хил. евро.
Запомни! Истинските пари не носят доход, те са разход. Само инвестициите могат да носят такъв! Биткойн имат изключително нисък разход за съхранение!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКое по-точно ще правят за загрявка, ще декриптират или ще криптират? От кое ще спечели повече собственикът на квантов компютър? От борба срещу мрежата или от копане на биткойни, което заздравява мрежата?
Metro Vancouver firm’s groundbreaking quantum computer wins confidence of U.S. aerospace giant
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНещо от което ти носи доходи и само като го държиш. Дали гтези доходи ще са дивиденти, лихви, наеми няма голямо значение. Всичко е по-добро от това да държиш нещо, от което не печелиш нищо, освен ако не се намери голям балък, който да ти плати повече отколкото ти си платил. този балук може и да се появи, но може и да не се появи.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар