IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ми аз лично държа акции на банки толкова е просто
    Сладур си ти... Дано поне да трошиш само твои пари!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Амиии, приличаш ми на човек който става все по-недоволен. Да не пада тази доходност нещо че говориш в бъдеще време?!
      Винаги може повече, макар че към момента не виждам как може да стане без да играя хазарт с някакви простотии

Коментар

Чул недочул Ганчо и бърза да си каже мнението... Наградата за миньорите не е само новоемитираните биткойни. В тази награда се включват и събраните такси за преводи. Така че със разрастването на мрежата този сбор от такси ще се увеличава и "златото" никога няма да свърши дори и след 2040 г.
        Аз пък си мисля, че кракването в тоя момент, ще е по-доходоносно. Аз да мога да ти обера стотинките, пък ще чакам бавната печалба от такси. И не е 2040 а 2140(приблизително). И по принцип исках да го кажа, че тая сигурност е привидна, както може да осигури сигурност, може да осигури и разбиването на системата, нещо което сляпо се вярва, че е невъзможно.

Коментар

• Мога ли да платя заплата на някого в Бтк ....да кажем ха днешният курс ....а след месец тои е 50% надолу....или на някоя кака да си платя в Бтк,,,,е може ама ще е гледам по нета с дясната ръка под масата
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

И все по-доволен ще ставам. нищо че я плащат във фалшиви пари.
            Амиии, приличаш ми на човек който става все по-недоволен. Да не пада тази доходност нещо че говориш в бъдеще време?!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от blahblah Разгледай мнение
              Може до покопа няколко години за криптиране, докато се изкопа по-голяма част от златото, после може да почне да декриптира.
              Чул недочул Ганчо и бърза да си каже мнението... Наградата за миньорите не е само новоемитираните биткойни. В тази награда се включват и събраните такси за преводи. Така че със разрастването на мрежата този сбор от такси ще се увеличава и "златото" никога няма да свърши дори и след 2040 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Бас ловя, че в никоя няма да ти продадат баничка срещу биткойн
                http://www.bloomberg.com/video/a-man...5hIsv43RQ.html
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                  Аз съм готов още утре да му продам банички срещу биткойни. Готов съм и на теб да ти продам банички. Имаш ли биткойни?
                  Аз си имам "фалшиви" стинки, не ми трябват биткоини че да си купувам банички

Коментар

Запомни! Истинските пари не носят доход, те са разход. Само инвестициите могат да носят такъв! Биткойн имат изключително нисък разход за съхранение!
                    Ако истинските пари са разход, то аз си предпочитам фалшивите. Пък аз съм си доволен от дивидентната доходност И все по-доволен ще ставам. нищо че я плащат във фалшиви пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Е тези доходи как ще се появят в системата - нали трябва да бъдат генерирани т.е. напечатани от банката. Банките поддържат цените стабилни като вкарват пари в системата и те се разпределят като дивиденти. Виждаме резултата..
                      Ми аз лично държа акции на банки толкова е просто,

ако мислиш че нещо печели много - просто си купуваш акции от него. Ако мислех че петролните компании ще печелят щях да си взема петролни компании, ако мислех че ще настане хаос в някой край на света, щях да се заредя с акции на производители на оръжие. За къв ми е да купувам нещо, от което не мисля че ще печеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Бас ловя, че в никоя няма да ти продадат баничка срещу биткойн
                        Аз съм готов още утре да му продам банички срещу биткойни. Готов съм и на теб да ти продам банички. Имаш ли биткойни?

Коментар

• Парите за следващите 30 г вече се отпечатаха ....ако сте забравили, дави напомня....след 30 ще мисля ако е рекъл господ! ....в каква валута да премина....нека вървим по утъпканите пътеки и правим пари ....а търсачи за силни усещания има...и винаги ще има...ако не е БТК ще е друго
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

От друга страна ако аз съм прав, то тези биткоини не ти носят никакъв доход, силно рискови са - много по-силно рискови от моите активи поне, и постоянно си заплашен с това да не струват нищо.
                            1. Не се чувствам абсолютно по никакъв начин заплашен като собственик на биткойни. Те ми дават абсолютната свобода. Те ме правят част от обществото на независимите хора.
                            2. Биткойните са пари, както златото и както среброто. Парите не трябва да носят доход! Инвестициите носят доход... До толкова са ви размътили разсъдъка, че са ви взели за канарчета да вярвате как инвестициите ви са и пари... Ето защо държавите се принудиха да обявят, че гарантират инвестициите ви до 100 хил. евро в банките. И сега когато банките се пукат по шевовете от въздух под налягане се чудят как да ви кажат, че всъщност инвестициите ви не струват толкова колкото вие си мислите... казано по-благозвучно измислиха данък за депозити над 100 хил. евро.

Запомни! Истинските пари не носят доход, те са разход. Само инвестициите могат да носят такъв! Биткойн имат изключително нисък разход за съхранение!

Коментар

Кое по-точно ще правят за загрявка, ще декриптират или ще криптират? От кое ще спечели повече собственикът на квантов компютър? От борба срещу мрежата или от копане на биткойни, което заздравява мрежата?
                              Може до покопа няколко години за криптиране, докато се изкопа по-голяма част от златото, после може да почне да декриптира. На d-wave новия квантов комп струва 10 милиона. След някоя година когато стане достъпен не само за военните, си е една добра инвестиция, като тогава вярвам нещата в тая област ще са много напред.
                              Metro Vancouver firm’s groundbreaking quantum computer wins confidence of U.S. aerospace giant

Коментар

Нещо от което ти носи доходи и само като го държиш. Дали гтези доходи ще са дивиденти, лихви, наеми няма голямо значение. Всичко е по-добро от това да държиш нещо, от което не печелиш нищо, освен ако не се намери голям балък, който да ти плати повече отколкото ти си платил. този балук може и да се появи, но може и да не се появи.
                                Е тези доходи как ще се появят в системата - нали трябва да бъдат генерирани т.е. напечатани от банката. Банките поддържат цените стабилни като вкарват пари в системата и те се разпределят като дивиденти. Виждаме резултата..
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X