Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова че ти отговарям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеТи си напълно изперкалСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениетЕя икономисти ми казваха, че банковият депозит не е инвестиция! Даже имаше един Лукчо /ти да не си батко му?/ който се кълнеше че даже в учебниците пишело че депозита не е инвестиция!
Как може да сравняваш Сулъо и Пулъо от форума с 38 от най -добрите икономисти в света ?
И вместо да пускаш като БСП само къорфишеци ,дай да работим с ФАКТИ ок?
Покажи ми изследване от 2008 с най-добрите икономисти които казват да не се държаш парите в депозити .
Защото аз мога да ти покажа такова в което тея най-добри финансисти в света казват че койна нищо не струва !Last edited by Zal_Negodnik; 24.04.2013, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеИ тея 97% от икономистите тогава са ти казвали да не ги държиш на депозит ли ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИнвестирах в най-доходната инвестиция. Държах парите си на депозит в банка почти 5 години!Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече съм го правил не срещу 87%, а дори срещу 97% през 2008 г. Спечелих луди пари
Ти тотално си противоречиш във всяко изречение
И как ги сметна че са точно 97% ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеА ти как ги спечели тея пари ,та даже и луди париСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСпечелих луди пари..
Колкото койна стана 250000 $ ,колкото щеше само 3 дена да е под 200,колкото златото стана 5000$ и толкова си и спечелил т.н. тея прогнози ти ги знам ,сигурно има поне още 20 такива
На големия спад от 260 се насра и се скри като мишок и след 5 часа дойде и кажа че си продал над върха като същия ден очакваше цени 250 000.Ясен си ми що за мишок си.
Продавай че идва голямото ПУК с голямо П
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено. Вече съм го правил не срещу 87%, а дори срещу 97% през 2008 г. Спечелих луди пари... А кудкудяци като теб които набиваха всичко в бфб-то слушайки същите тези "топ" икономисти загубиха и последните ризи от гърба си!
А ти как ги спечели тея пари ,та даже и луди парис прогнози за +5000$ в златото ?
Струва ми се че имаш добре развита фантазия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеБихте ли заложили срещу 87% от топ финансистите в света ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Една много интересна анкета на топ 38 икономисти в света за нищото.
http://techcrunch.com/2013/04/24/aus...ahahaha-rotfl/
Много силен финал в които се задава въпрос към хората купуващи койни
Бихте ли заложили срещу 87% от топ финансистите в света ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМерси! А какво се случва с анонимността? При Пейпал няма анонимност
Коментариите по повод на тома изказване са за очевидното - пейпал има нужда от биткойн, но биткойн няма нужда от пейпал!
Според мен финансови услуги като пейпал ще си останат и при биткойн но с доста променени функции. Ще остане само функцията им на търговски арбитраж за изрядността на сделката. Ще направят плащанията да са чрез биткойн бонове, които ще се осребряват след 2 месеца за да може плащанията да се направят отменяеми!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/video/paypa...jHAJGNB6w.html
2-3 минути след началото... Изплашени са до смърт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова за ПейПал си е новина. Дай линк!!!
2-3 минути след началото... Изплашени са до смърт.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес се е изказал и президента на ПейПал. Казал е, че обмислят въвеждането на биткойн като метод за плащане. Изказал се е и бившият финансов главен финансов съветник на Обама. Казал е, че при такава ценова летливост биткойн не е подходящо средство за разплащане...
Доста отговорни фактори се изказаха през последните 2-3 дена и очаквам нов ценови взрив на курса Не съм оптимално подготвен но колкото толкова...
Коментар
Коментар