Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСпечелих луди пари..
Колкото койна стана 250000 $ ,колкото щеше само 3 дена да е под 200,колкото златото стана 5000$ и толкова си и спечелил т.н. тея прогнози ти ги знам ,сигурно има поне още 20 такива
На големия спад от 260 се насра и се скри като мишок и след 5 часа дойде и кажа че си продал над върха като същия ден очакваше цени 250 000.Ясен си ми що за мишок си.
Продавай че идва голямото ПУК с голямо П
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено. Вече съм го правил не срещу 87%, а дори срещу 97% през 2008 г. Спечелих луди пари... А кудкудяци като теб които набиваха всичко в бфб-то слушайки същите тези "топ" икономисти загубиха и последните ризи от гърба си!
А ти как ги спечели тея пари ,та даже и луди парис прогнози за +5000$ в златото ?
Струва ми се че имаш добре развита фантазия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеБихте ли заложили срещу 87% от топ финансистите в света ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Една много интересна анкета на топ 38 икономисти в света за нищото.
http://techcrunch.com/2013/04/24/aus...ahahaha-rotfl/
Много силен финал в които се задава въпрос към хората купуващи койни
Бихте ли заложили срещу 87% от топ финансистите в света ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМерси! А какво се случва с анонимността? При Пейпал няма анонимност
Коментариите по повод на тома изказване са за очевидното - пейпал има нужда от биткойн, но биткойн няма нужда от пейпал!
Според мен финансови услуги като пейпал ще си останат и при биткойн но с доста променени функции. Ще остане само функцията им на търговски арбитраж за изрядността на сделката. Ще направят плащанията да са чрез биткойн бонове, които ще се осребряват след 2 месеца за да може плащанията да се направят отменяеми!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/video/paypa...jHAJGNB6w.html
2-3 минути след началото... Изплашени са до смърт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова за ПейПал си е новина. Дай линк!!!
2-3 минути след началото... Изплашени са до смърт.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес се е изказал и президента на ПейПал. Казал е, че обмислят въвеждането на биткойн като метод за плащане. Изказал се е и бившият финансов главен финансов съветник на Обама. Казал е, че при такава ценова летливост биткойн не е подходящо средство за разплащане...
Доста отговорни фактори се изказаха през последните 2-3 дена и очаквам нов ценови взрив на курса Не съм оптимално подготвен но колкото толкова...
Коментар
-
Днес се е изказал и президента на ПейПал. Казал е, че обмислят въвеждането на биткойн като метод за плащане. Изказал се е и бившият финансов главен финансов съветник на Обама. Казал е, че при такава ценова летливост биткойн не е подходящо средство за разплащане...
Доста отговорни фактори се изказаха през последните 2-3 дена и очаквам нов ценови взрив на курса Не съм оптимално подготвен но колкото толкова...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Гугъл имат капацитета да си направят тяхна виртуална валута, която за ден ще има порядък повече фенове отколкото биткойна е събрал за години. Много ясно, че следят с интерес, но имат абсолютно всички ресурси да направят по-разпознаваема, по-сериозно обезпечена и много по-харесвана валута... просто искат да видят каква рамка ще заложат за койна, че да се задействат....
после идва ред на ФБ, после на МС, после на Епъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезащо си мислиш, че някой ще се занимава с биткойни и мт гоховци при положение, че има ИМЕ , което тежиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепроблемът е, че ако МТ ГОХ крашне ... цента на койна отива в кенефа...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМен хич не ме интересува дали Гох е пирамида или не. Аз ги използвам колкото да си направя превода за 2-3 дена и да си купя биткойните след което на секундата си ги тегля. Да му мислят спекулантите които държат по сметките си там големи налиности от биткойни и декретни пари за да правят спекулка...
Вчера имаше интервю по CNBC с Ерик Шмид и Джарет Коен. Знаете, че това са най-влиятелните фигури в Гугъл, като изключим създателите Лари Пейдж и Сергей Брин. В основни линии споделиха, че нямат никакви проблеми с биткойн като технология и замисъл и само чакат съответната регулаторна рамка за да ги въведат като метод за плащане.
проблемът е, че ако МТ ГОХ крашне ... цента на койна отива в кенефа... ти ще си ги имаш твоите, защото както е замислена мрежата няма как да 'умре'...но няма кой да ти даде 1$ за биткойн. точно това е мизерията...че ако някой си направи схемата ще 'откаже' масата, а няма ли мераклии няма и цена.
Гугъл имат капацитета да си направят тяхна виртуална валута, която за ден ще има порядък повече фенове отколкото биткойна е събрал за години. Много ясно, че следят с интерес, но имат абсолютно всички ресурси да направят по-разпознаваема, по-сериозно обезпечена и много по-харесвана валута... просто искат да видят каква рамка ще заложат за койна, че да се задействат....
после идва ред на ФБ, после на МС, после на Епъл
защо си мислиш, че някой ще се занимава с биткойни и мт гоховци при положение, че има ИМЕ , което тежи
поздравиLast edited by bertram; 24.04.2013, 12:14.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар