Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПоне ако вкарвахте тези пари в родната икономика за нещо реално, нямаше да ме е яд толкова. С тия шиткойни спонсорирате чужди икономики. Дали въобще печелите нещо е много съмнително.
Така че,бягай да си играеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеС тия шиткойни спонсорирате чужди икономики.
Без теб е скучно.
Няма да обръщам внимание на другите забавни твърдения.
Кажи ми нещо, с което да спонсорирам виртуалното животно българска икономика и веднага ще се откажа от шит и миткойни?
Да си забелязал някой да има желание да подкрепи нещо българско и да не изяде огромно л**но ?
Твърдя, че с подкрепата си за виртуалните валути подкрепяме българската икономика, модерни сме и показваме, че искаме да правим нещо и все още шаваме. И даваме надежда на това място нещо да се раздвижи след неминуемия тотален срив. Няма какво да се лъжем - изходът от тази перманентна криза е или тоталитарно управление или тотално зануляване. Колко години ще издържи нов тоталитарен режим - как мислиш? С този демографски проблем ще можем ли да ги подредим пак роднина-милиционер, роднина-милиционер. Очаквам да се появят 'оптимистите' в тая тем, които да обяснят, че акциите тръгват нагоре, кризата е свършила и двуцифреният ежегоден растеж е гарантиран. Е - поне на книга.
Коментар
-
www.btc-e.com е за мен най-добрата и тя е в Българиявиж за какво става въпрос и прецени сам
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеборсата, на която търгувам е в България
Коментар
-
бараточка, борсата, на която търгувам е в България и тия пичове инвестират тук, а когато направя 1 000 000 000% доходност мисля да направя много хубави неща за милата ни родина
така че само можеш да ни стискаш палци да успеемLast edited by Mr.Profit; 25.02.2014, 20:48.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007Балъците са такива като теб ,злобещи по форумите малки душички, че някой хора правят пари докато ти и подобните ти ахмаци лапате мухи
Накрая като си сметнете всички разходи и тока, не само че не сте спечелили нищо, ами сте вътре с двата крака. Пресен пример е Форекс Майстора. Той затова вече не се появява в темата си. Затова и в интернет е пълно с обяви за продажба на копачки от фалирали биткойн-инвеститори. Така че, не се пали толкова.
Поне ако вкарвахте тези пари в родната икономика за нещо реално, нямаше да ме е яд толкова. С тия шиткойни спонсорирате чужди икономики. Дали въобще печелите нещо е много съмнително.Last edited by Frosty; 25.02.2014, 20:41.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСамо въпрос на време е и останалите борси да оберат парите на наивниците и да хлопнат кепенците с изтъркания номер "спираме да плащаме, щото имаме технически проблеми".Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКъде ли е Мастъра да обяснява, че вярва в честните пари: злато, сребро и биткойни.
Според мен няма да го видим повече в тази тема. Помня го как дрънкаше глупости и се опитваше да подлъгва хората, че биткойните били по-сигурни от банките.
Само въпрос на време е и останалите борси да оберат парите на наивниците и да хлопнат кепенците с изтъркания номер "спираме да плащаме, щото имаме технически проблеми".( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКъде ли е Мастъра да обяснява, че вярва в честните пари: злато, сребро и биткойни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеТова ми звучи като експерт в инвестирането !, по-скоро в проектирането на обекти за инвестиране
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеМи то не е някаква тайна, и друг път съм споменавал май - работя в инженерното проектиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеБих изслушал какво предлагаш с удоволствие. Може и на лични. Какво отричаш разбрах. Никога нищо не се знае, може пък да ти стана клиент. Не съм саркастичен, наистина би ми било интересно какво предлагаш.Don't work hard, work smart!
Коментар
Коментар