IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3414499

Коментар

• Чудя се.... Кой ли от тоя форум е човек, работещ за btc-e и се опитва да вдига рейтинга на шитовете?...

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Поне ако вкарвахте тези пари в родната икономика за нещо реално, нямаше да ме е яд толкова. С тия шиткойни спонсорирате чужди икономики. Дали въобще печелите нещо е много съмнително.
        Фростев ,ние колкото сме спечелили,продължаваме да печелим и ще спечелим, ти никога няма да го постигнеш на БФБ !
        Така че,бягай да си играеш

Коментар

С тия шиткойни спонсорирате чужди икономики.
          О, Фрости добре дошъл.
          Без теб е скучно.
          Няма да обръщам внимание на другите забавни твърдения.
          Кажи ми нещо, с което да спонсорирам виртуалното животно българска икономика и веднага ще се откажа от шит и миткойни?
          Да си забелязал някой да има желание да подкрепи нещо българско и да не изяде огромно л**но ?
          Твърдя, че с подкрепата си за виртуалните валути подкрепяме българската икономика, модерни сме и показваме, че искаме да правим нещо и все още шаваме. И даваме надежда на това място нещо да се раздвижи след неминуемия тотален срив. Няма какво да се лъжем - изходът от тази перманентна криза е или тоталитарно управление или тотално зануляване. Колко години ще издържи нов тоталитарен режим - как мислиш? С този демографски проблем ще можем ли да ги подредим пак роднина-милиционер, роднина-милиционер. Очаквам да се появят 'оптимистите' в тая тем, които да обяснят, че акциите тръгват нагоре, кризата е свършила и двуцифреният ежегоден растеж е гарантиран. Е - поне на книга.

Коментар

• www.btc-e.com е за мен най-добрата и тя е в България виж за какво става въпрос и прецени сам
            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
              борсата, на която търгувам е в България
              Коя е борсата в България? Че тъкмо се регистрирах на Bitstamp но ако има тука, може да си купя от нея.

Коментар

• barbaron, нищо не разбирам от твоите неща ама ми е инетересно и ако ти се обяснява съм готов да те изслушам

доколкото разбирам ти инвестираш в хардуер, който копае... аз съм повече по спекулата, но бих инвестирал и в копаене ако знам за какво става въпрос
                Keep going ...

Коментар

• бараточка, борсата, на която търгувам е в България и тия пичове инвестират тук, а когато направя 1 000 000 000% доходност мисля да направя много хубави неща за милата ни родина

така че само можеш да ни стискаш палци да успеем
                  Last edited by Mr.Profit; 25.02.2014, 20:48.
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                    Балъците са такива като теб ,злобещи по форумите малки душички, че някой хора правят пари докато ти и подобните ти ахмаци лапате мухи
                    Глупости. Винаги се радваме, когато наши сънародници и съграждани печелят. Въпроса е, че вие не само, че нищо не печелите, ами само си давате парите на разни интернет-шарлатани, които ви залъгват с омайни приказки за "машинки за копаене на виртуални пари", с които уж може да забогатееш от нищото.

Накрая като си сметнете всички разходи и тока, не само че не сте спечелили нищо, ами сте вътре с двата крака. Пресен пример е Форекс Майстора. Той затова вече не се появява в темата си. Затова и в интернет е пълно с обяви за продажба на копачки от фалирали биткойн-инвеститори. Така че, не се пали толкова.

Поне ако вкарвахте тези пари в родната икономика за нещо реално, нямаше да ме е яд толкова. С тия шиткойни спонсорирате чужди икономики. Дали въобще печелите нещо е много съмнително.
                    Last edited by Frosty; 25.02.2014, 20:41.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Само въпрос на време е и останалите борси да оберат парите на наивниците и да хлопнат кепенците с изтъркания номер "спираме да плащаме, щото имаме технически проблеми".
                      да си борса на криптовалути си е доста доходно... преди малко видях съобщение от бтц-е, че мислят да пускат одитирани отчети за финансовото им състояние
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                        Къде ли е Мастъра да обяснява, че вярва в честните пари: злато, сребро и биткойни.
                        Мастъра не си ли държеше активите в mt gox?
                        Според мен няма да го видим повече в тази тема. Помня го как дрънкаше глупости и се опитваше да подлъгва хората, че биткойните били по-сигурни от банките.

Само въпрос на време е и останалите борси да оберат парите на наивниците и да хлопнат кепенците с изтъркания номер "спираме да плащаме, щото имаме технически проблеми".
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                          Къде ли е Мастъра да обяснява, че вярва в честните пари: злато, сребро и биткойни.
                          Това пък какво трябва да значи??? Гокса отдавна беше мъртъв (даже вече миришеше). Мастъра не казва "вярвам в злато сребро и мтгокс", и си счупи пръстите да обяснява ДА НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПАРИ ПО БОРСИТЕ. Аз лично не виждам нищо твърде необичайно да се случва в света на криптовалутите със изчезването на най-измислената и прехвалена борса. Обменният курс към момента спрямо долара също не ме интересува (в интерес на истината, се радвам чисто вътрешно , че дори и късно натоварил самосвала, имам повишение на стойността в пъти дори и на днешния минимум). Ще поживеем, ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                            Това ми звучи като експерт в инвестирането !
                            Не точно , по-скоро в проектирането на обекти за инвестиране
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              Ми то не е някаква тайна, и друг път съм споменавал май - работя в инженерното проектиране.
                              Това ми звучи като експерт в инвестирането !

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                                Бих изслушал какво предлагаш с удоволствие. Може и на лични. Какво отричаш разбрах. Никога нищо не се знае, може пък да ти стана клиент. Не съм саркастичен, наистина би ми било интересно какво предлагаш.
                                Ми то не е някаква тайна, и друг път съм споменавал май - работя в инженерното проектиране.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X