Първоначално изпратено от alphaomega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеза 50 евро става,но иначе може да дадеш тоя "съвет" и на тези хора кое е по-сигурно
http://www.mediapool.bg/pritezhateli...ews205327.html
ако са много , може и в моя джоб, давам 5% лихва на година
Коментар
-
Биткойна на теория е добра парична алтернатива, но само на теория! Има бъдеще, но на този етап има прекалено много проблеми, несигурност и много неясности относно технологията. Никаква регулация, няма и особена правителствена подкрепа.......да не говорим за огромната пазарна волатилност.
Още миналата година когато цената беше над 1000 долара, писах в този и други форуми че това е балон и няма да издържи дълго. Някой веднага се хвърлиха да ми обясняват как това било революционна технология и как цената щяла да достигне хиляди долари. Даже търсих начини да скъсявам но нищо подходящо не се намери за съжаление. На тези които държат биткойни купени над сегашните цени им пожелавам късмет! Ще им трябва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеНай сигурното място на цифровите комбинации наречени биткойн е в джоба но превалутирани в евра
http://www.mediapool.bg/pritezhateli...ews205327.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеВ момента btc-e и bitstamp са май най-големите борси. Аз проучвах къде да се регистрирам и ми направи впечатление че btc-e са прекалено анонимни. Никой не знае със сигурност къде са базаирани - Русия, България, Кипър ...? Няма никакви адреси, нито име на фирма. Собствениците също се пазят в тайна.
Bitstamp e базирана в UK и собствениците на фирмата са публични личности. То не че MtGox не свиха парите на хората въпреки че си бяха съвсем официални и публични де
Биткойните са на най-сигурно в собствения порфейл а не в портфейла на някой сайт.
---
Най сигурното място на цифровите комбинации наречени биткойн е в джоба но превалутирани в евра
Коментар
-
В момента btc-e и bitstamp са май най-големите борси. Аз проучвах къде да се регистрирам и ми направи впечатление че btc-e са прекалено анонимни. Никой не знае със сигурност къде са базаирани - Русия, България, Кипър ...? Няма никакви адреси, нито име на фирма. Собствениците също се пазят в тайна.
Bitstamp e базирана в UK и собствениците на фирмата са публични личности. То не че MtGox не свиха парите на хората въпреки че си бяха съвсем официални и публични де
Биткойните са на най-сигурно в собствения порфейл а не в портфейла на някой сайт.
Коментар
-
Oтговора на шефа на ФЕД към молбата на платения от JPMorgan сенатор Manchin да наложи бан на коЙнът
http://www.businessinsider.com/yellen-on-bitcoin-2014-2
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеВсичко си работи. Обикновено е някой DDOS, има ги през ден с/у борси, пулове, въобще каквото ти мине през главата. И аз не мога да схвана смисъла на операцията, ама нейсе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениехм, през МТ4 си пускам поръчки, има търговия... шантава работаскоро ще разберем предполагам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениебанда, не мога да отворя www.btc-e.com... и нашата борса ли изгърмя?
Взеха парите и койните и казаха да чакате.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениебанда, не мога да отворя www.btc-e.com... и нашата борса ли изгърмя?
Коментар
Коментар