If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Създателя дали е умен според теб, може ли ползувателите да сме по умни.
Умен е! Много е умен!
Но ти не си разбрал точно. Няма да си всеме биткойните обратно, а е решил да ги натрупа на голяма купчина и да ги подпали. В момента търси достатъчно голям самосвал за да товари биткойни и да ги мъкне у тях.
Това ми каза снощи по IRC.
Технологията ме интересува, пък това че имам малко повечко койни си е чисто случайно стечение на обстоятелствата.Статуквото не ми харесва, не е оборотно вече то и доверието в него е сринато.
При цялото ми уважение към една легенда, но сравнението с банков чек е просто абсурдно.
Първо в едини случай се използва посредник. Второ пишейки чек на някого аз му обещавам някакви средства. Пращайки койни аз реално прехвърлям стойност.
Спокойно! Оня ден се видях със Сатошито и ми обеща, че няма да прави пакости.
Къде си 'е Вескоооо...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
При цялото ми уважение към една легенда, но сравнението с банков чек е просто абсурдно.
Първо в едини случай се използва посредник. Второ пишейки чек на някого аз му обещавам някакви средства. Пращайки койни аз реално прехвърлям стойност.
Сатошито както ги е дал койните така може да си ги вземе и тогава ще стане - Къде са ми парите? Аз знам къде - В РАЯ НА ПАРИТЕ !
Ти нали каза къде си в схемата - заинтересован си статуковото да се задържи. Това че нямаш мотивация и че си технически некомпетентен не те спира да правиш стратегически заключения.. сигурно искаш да покажеш качества на leadership
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар