IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• IvanG

Този дето вече стана с размер гигабайти, в него са записани всички койни и постоянно се търкаля в мрежата.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Биткойн е само един единствен файл, дори да си го запишеш на флашка ако се повреди в мрежата и увисваш.
      Как се казва тоз файл ?
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• IvanG

Биткойн е само един единствен файл, дори да си го запишеш на флашка ако се повреди в мрежата и увисваш.
        D.Y.F-091066

Коментар

Създателя дали е умен според теб, може ли ползувателите да сме по умни.
          Умен е! Много е умен!
          Но ти не си разбрал точно. Няма да си всеме биткойните обратно, а е решил да ги натрупа на голяма купчина и да ги подпали. В момента търси достатъчно голям самосвал за да товари биткойни и да ги мъкне у тях.
          Това ми каза снощи по IRC.

Коментар

• Коментар

ти от пУлзвателите ли си

Коментар

• Xman1

D.Y.F-091066

Коментар

• Xman1

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1

Открадването на биткойн портфейл дори незащитен, между другото не е толкова лесно колкото изглежда.
                    Абе ти не разбра ли, че ще ти направи файла на Биткойн неизползваем?
                    "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Биткойн е файл и нещо по различно.Ти не бъди толкова сигурен че той не може да го направи файла неизползваем.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• IvanG

Технологията ме интересува, пък това че имам малко повечко койни си е чисто случайно стечение на обстоятелствата.Статуквото не ми харесва, не е оборотно вече то и доверието в него е сринато.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                          При цялото ми уважение към една легенда, но сравнението с банков чек е просто абсурдно.
                          Първо в едини случай се използва посредник. Второ пишейки чек на някого аз му обещавам някакви средства. Пращайки койни аз реално прехвърлям стойност.

Спокойно! Оня ден се видях със Сатошито и ми обеща, че няма да прави пакости.
                          Къде си 'е Вескоооо...

Коментар

• При цялото ми уважение към една легенда, но сравнението с банков чек е просто абсурдно.
                            Първо в едини случай се използва посредник. Второ пишейки чек на някого аз му обещавам някакви средства. Пращайки койни аз реално прехвърлям стойност.

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Сатошито както ги е дал койните така може да си ги вземе и тогава ще стане - Къде са ми парите? Аз знам къде - В РАЯ НА ПАРИТЕ !
                            Спокойно! Оня ден се видях със Сатошито и ми обеща, че няма да прави пакости.
                            "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

Сатошито както ги е дал койните така може да си ги вземе и тогава ще стане - Къде са ми парите? Аз знам къде - В РАЯ НА ПАРИТЕ !
                              Ти нали каза къде си в схемата - заинтересован си статуковото да се задържи. Това че нямаш мотивация и че си технически некомпетентен не те спира да правиш стратегически заключения.. сигурно искаш да покажеш качества на leadership

Коментар

• IvanG

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X