IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от phlex Разгледай мнение
    Имате ли опит с rgcoins.com ,интересуваме дали са бързи.
    Бягай далече !!!
    Бъгав сайт,бавен и отделно лъжат колко си пратил.Не препоръчвам в никакъв случай !
    Търси други алтернативи ,а те не са малко вече.

Коментар

• Доста хора гледат тавана и си бъркат в носа докато правят свободни съчинения на тема биткойн...

Според изследвания от авторитетни източници през изминалата и до средата на тази година 2 са били направленията, в които фондовете за рискови вложения са вложили рекордно голям свеж капитал. Това са туристически полети в Космоса и биткойн, като биткойн е на първо място!

http://www.inc.com/jeremy-quittner/b...the-dough.html
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Прав си!
        Като се наиграят момчетата с "технологии" и "иновации" снежната топка ще е вече лавина, в която ще изчезнат няколкото останали милиарда. После ще се чудят с какъв акъл са се заигравали с нищото Холандците поне са виждали как растат лалетата
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
          снежната топка е тръгнала надолу и само ще набира скорост...
          Прав си!

Коментар

• Не мисля.. дори и да падне, ще е временно. Биткойн отдавна вече не е само игра за админчета и зубъри. Наливат се страшно много пари в старт-ъпи и проекти с биткойн и блокчейн технологията и то от авторитетни финансови институции.. снежната топка е тръгнала надолу и само ще набира скорост...

Коментар

• Падне ли до 120 долара, това е края на биткойн, после постепенно ще се занули. Това е което очаквам, защото притежава свойството да се концентрира много бързо което озачава че е неизпозваем.
              Last edited by supertrader; 22.07.2015, 05:46.
              D.Y.F-091066

Коментар

• До Forex Master

Да прав си!
                Виж въобще нямам на идея да говория против биткоин.
                Яд ме ,че късно научих за него, когато реалната опция е да си купиш от борсите.
                Ти навярно си от тези които когато е било с малка сложност копаенето си си изкопал доста и сега чакаш с нетърпение пак да стане цената 1200 $ за монета.
                Пожелавам ти го да стане.
                Какво да пишем за биткойна повече.
                Нека всички да знаят - ВЕЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ПРОИЗВЕЖДАТЕ ( ееее ако има някой готов да купи хардуер за хиляди лева, да е готов да плаща ток колкото харчи един жилищен блок и климатици , да се пробва) Само за сведение - на този етап ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЦЯЛАТА ОГРОМНА ОГРОМНА (наистина е огромна) ИЗЧИСЛИТЕЛНА МОЩ НА МРЕЖАТА НА БИТКОИН ИЗКОПАВА - 150 !!!!!! БРОЙКИ НА ЧАС. Сериозни ИТ хардуерни анализатори казват че ако инвестрирате в хардуер за биткоин евентуално с голяма доза късмет ще започнете за печелите след 450 дни.
                Ако искате да имате биткоин не е проблем да си купите. Но за какво ви е освен ако не искате да инвестирате с цел печалба. Има и в това смисъл но все пак трябва да имате доооста пари! Да в началото на юни биткойна беше 220 $ сега е към 278 $. Но пък преди две седмици беше над 300 . Така ,че никой не знае как ще се движи.

Коментар

• Първоначално изпратено от vaa_investor Разгледай мнение
                  Не знам дали си наивен но си адски невъзпитан!
                  Не е редно на публикуваш нещо което съм ти писал на лично съобщение!
                  Ако исках да го виждат и другите нямаше да ти пиша на лични, това е елементарна етика на всеки интернет форум.
                  скрий се с тоя измислен onecoin

в инвестора си има и тема за схемата http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=15253
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    основният проблем на тия мега-валути е доверието.
                    Кога ще научиш, че най-много за доверие говорят престъпниците и лъжците? Истинските пари не зависят от доверието в когото и да било. Ето защо, истинските пари са физическото злато и сребро, както и биткойн! Всичко друго е просто фетиш, сурогат напечатан на шарена хартишка без никакво покритие и гаранция от печатаарите!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• До невъзпитания потребител с ник "Наивник"

Не знам дали си наивен но си адски невъзпитан!
                      Не е редно на публикуваш нещо което съм ти писал на лично съобщение!
                      Ако исках да го виждат и другите нямаше да ти пиша на лични, това е елементарна етика на всеки интернет форум.

Коментар

• основният проблем на тия мега-валути е доверието.

случва се така (винаги), че лицата забъркани с организирането на търговия, обмен на тия валути са в голяма част хора от тъмната страна.... затова и станахме свидетели на безобразни кражби при това от НАЙ-Големите в бизнеса....

сигурност, предвидимост, приемане от пазара
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Защото дали ще ти открадне парите държавата или някои мошеник по веригата, все тая.
                          Както държавата окраде парите на хората в Кипър и Гърция ли?... Нема са пУашиш... Скоро ще гледаме същия филм в Португалия, Испания и Италия!

Коментар

• Единственото малко предимство на тази мега-турбо-тайна-крипто-валута на бъдещето - уж сигурността и опазване от посегателства, я няма с изчезването на милиони от разните му там борси и масовите кражби на биткойни. Докато в един момент ставаше за пране на пари или износ на някакви капитали от страни с рестриктивни режими, мега-турбо-валутата не става отдавна и за това. Защото дали ще ти открадне парите държавата или някои мошеник по веригата, все тая.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от vaa_investor
                              Ако някои иска да научи повече нека ми пише на скайп - funbg_66
                              Аз искам да науча повече. Примерно, кое в тази статия не е вярно?

One Coin, Much Scam: OneCoin Exposed as Global MLM Ponzi Scheme

http://cointelegraph.com/news/114399...m-ponzi-scheme

Коментар

• Въх, ама тя работата била наистина сериозна Копай народе!!!!

vaa_investor vaa_investor е онлайн в момента
                                vaa_investor's Avatar
                                Днес, 11:57

Начално ))
                                писах това и на другия критикар тук пращам го и на теб!
                                """ виж сега малко факти,
                                аз инвестирах 1530 Евра на 05.06.2015 година в Onecoin.
                                В момента имам 2875 коина които мога да продам веднага по 1,45 евро = 4168,75 Е, или съм на плюс 2638.75 Е - мисля че е добре за 1 месец без да правиш нищо нали? Ха сега помисли ама така силно позитивно - ами ако след 2-3 години тази валута повтори успеха на биткоин?
                                Песимистичната прогноза на компанията е след 2 години да е 50 Е, леко оптимистичната прогноза е да е 100 Е, а серизно оптимистичната е цената да е 250 Е.
                                2875 * 250 = 718 750 Евро. Ами ако стане?? """

това е наистина реално!!!

И после що никой не инвестира на БФБ, ами то хората си имат по-сигурни източници на доходи :D

Коментар

Working...
                                X