If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остави мастера, той е купил за стинки, когато нищото е струвало нищо и си отиграва позицията (която между впрочем си влиза в мечи пазар и надали някога ще стане бичи) Имате много повод за размисъл - (със или без мастера ) Ето малко информация
Matera като ви разказваше преди време вие си барахте дедовия, макар че едва ли и сега схващате какво става.....
Остави мастера, той е купил за стинки, когато нищото е струвало нищо и си отиграва позицията (която между впрочем си влиза в мечи пазар и надали някога ще стане бичи) Имате много повод за размисъл - (със или без мастера ) Ето малко информация
Известният милиардер Уорън Бъфет предупреди, че биткойните не са истинска валута.
"Бягайте от биткойните!", - заяви инвеститорът в интервю за "CNBC". Според него това е една илюзия, но не заради уязвимостта в сигурността, което доведе до срив на фондовия пазар. Причината за недоверието на Бъфет към биткойна е фактът, че зад него не стои никаква реалност. Според него това е средство за плащане, но не трябва да се разглежда като валута.
Милиардерът обяви за "смешно", че някои приемат, че биткойнът има стойност. "Чековете също са средство за плащане. Мислите ли, че и те струват много пари", попита 83-годишният Бъфет. Той обясни, че няма да е изненадан, ако до 10-20 години биткойнът вече не съществува.
Дилетантски е твоят въпрос, прецаканке... Все едно ме питаш, защо е било необходимо да се създава двигателят с вътрешно горене след като парният двигател си е работил толкова хубаво?!...Съгласи се, че е дебилно...
Естественом че въпроса е дилетантски, може да се каже че и отговора е дилетантски, но май не го знаеш. Дебилно да дава определение на дебилно ще е трудно да се асимилира За страничен човек ще е трудно да си представи по-дебилно действие от това да се сравнява нищото (койна) с нещото (каквото и да е нещо, пък камо ли с локомотиви) Освен това както отбелязахме вече и това сравнение между несравними категории говори единствено за опит за смяна на темата - която тема беше за шиткойна (само припомням защото виждам че със всеки пост се мъчиш да подмениш разговора - разбираемо е и това - все пак си се захранил с койни, но не чакай да ги продаваш в последния момент - шита има способността да пропада в бездната за отрицателно време, както загатнахме, това също може да подсказва за ...липсата на фундамент ) )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мастер, методът за отбягването на неудобните въпроси чрез преместване на фокуса към въпроси изцяло извън темата е широко използван похват
Точно ти май го използваш тоя метод !!! Питаха те 10 пъти елементарни неща ,мълчиш като партизанин
Абе аз не мога да разбера,къв такъв народ сме само от шлъоковци.Мине замине месец се появява поредния ахмак ,неразбрал ,недочел ,с някви от тъпи по тъпи заключения. Ми като не ти харесва ходи се занимавай с нещо друго.Защо хабиш нашата и твоята енергия.Защо този негативизъм ? Вложи си скапната енергия,колкото и да е малка,в нещо позитивно ! Нито ще убедиш мен ,нито пък някой с празните си и крайно ниско- интелигентни приказки.
Тръгнал баш той ,като оня шматарок с IQ <60 преди месец ,да ми говорят за фундамент
Мастер, методът за отбягването на неудобните въпроси чрез преместване на фокуса към въпроси изцяло извън темата е широко използван похват, а бих казало дори дилетантски при сегашния случай
Дилетантски е твоят въпрос, прецаканке... Все едно ме питаш, защо е било необходимо да се създава двигателят с вътрешно горене след като парният двигател си е работил толкова хубаво?!...Съгласи се, че е дебилно...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Колко пъти трябва да ти се обяснява едно и също нещо? Като са те прецакали да не са те увредили умствено?
Мастер, методът за отбягването на неудобните въпроси чрез преместване на фокуса към въпроси изцяло извън темата е широко използван похват, а бих казало дори дилетантски при сегашния случай, когато започне да се коментира здраве, настроение, т.н. Пък и моето физическо, ментално и т.н. състояние няма как да окаже влияние на койнът, който в самата си същност се явява като част от нищото
Липсата на фундамент при койна оставят котировките в ръцете на спекулантьори и волата си остава най-характерната черта на койна Разбира се не може да се избегне и момента на Отрезвяването който ще настъпи все в някой момент, но дано преди това си успял да размениш койна за хартишка или поне за монетка )))
Коментар