IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение

О, не, изобщо даже. Аз предпочитам да стои на 25 до другия халвинг ако може, но сега според мен ще изпомпят и зависи докъде ще иде, може, 25, 30-60 и да го свалят вече до колкото може за да издрусат всеки, който не знае за какво е тук и да оберат парите на биковете, на мечоците като архитекта, който бълнува някакви неща за картунки и си мисли, че техническия анализ важи тука 100% без да си дава сметка, че ако беше така, бая други като него щяха да хващат движенията. Общо взето 99%-та от тези, които ще гонят върхове и дъна през целия цикъл ще влезнат в онова "куче, което си гони опашката" и ще изгубят пари. Ние понеже не сме играчи, ще държим и в някакъв момент може да продадем нещичко. Може и аз да си гоня опашката с някакво количество, колкото да видя какво е.
    Сега обърнах малко тетери в usdc като беше на 0.88, после на 0.97 ги върнах някакви алтове и се чудя кога да ги разкарам понеже не се знае коня докъде ще рипа.
    Но не, не очаквам директно 100к, това ще е възможно най-лошия сценарий за Биткойн според мен. Трябва още да се поддържа илюзията на мечките. Но ако не хванем ново дъно тоя цикъл, 15к съм убеден, че няма да ги видим никога вече на 99.99999%, точно както няма как да видим 3к вече.
    Светът става все по-опасен и по-опасен, но това е една много благодатна почва за все по-бързия и по-бурния растеж на биткойна. На предишния пик пропуснах да си купя Audi Е-Трон, но на следващия направо ще си купя 2 такива.

Иначе вече вкусих от удоволствието да харча лесно спечелени пари от Биткойна. Причината - ами наскоро открих, че едно време в 2014-та година съм прехвърлил в Sкrill акаунта си 0.25 биткойна и съм забравил за това. Не съм ползвал Skrill дълги години, но наскоро от Алианс банк забраниха техните кредитни карти да се ползват с Али Експрес и се наложи да си търся друга алтернатива на кредитна карта. И случайно се сетих за Skrill че издават виртуални кредитни карти, възстанових си достъпа и ооо чудо - видях че ме чакат един забравени 500 долара и забравени 0.25 биткойна. И сега харча в неусвест в Али Експрес.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

100% ще видим и под 15к,но естествено няма да е сега
      Ти ако си мислиш,че отива директно на 100к и после 1млн и там ще остане завинаги ,ще останеш малко разочарован
      О, не, изобщо даже. Аз предпочитам да стои на 25 до другия халвинг ако може, но сега според мен ще изпомпят и зависи докъде ще иде, може, 25, 30-60 и да го свалят вече до колкото може за да издрусат всеки, който не знае за какво е тук и да оберат парите на биковете, на мечоците като архитекта, който бълнува някакви неща за картунки и си мисли, че техническия анализ важи тука 100% без да си дава сметка, че ако беше така, бая други като него щяха да хващат движенията. Общо взето 99%-та от тези, които ще гонят върхове и дъна през целия цикъл ще влезнат в онова "куче, което си гони опашката" и ще изгубят пари. Ние понеже не сме играчи, ще държим и в някакъв момент може да продадем нещичко. Може и аз да си гоня опашката с някакво количество, колкото да видя какво е.
      Сега обърнах малко тетери в usdc като беше на 0.88, после на 0.97 ги върнах някакви алтове и се чудя кога да ги разкарам понеже не се знае коня докъде ще рипа.
      Но не, не очаквам директно 100к, това ще е възможно най-лошия сценарий за Биткойн според мен. Трябва още да се поддържа илюзията на мечките. Но ако не хванем ново дъно тоя цикъл, 15к съм убеден, че няма да ги видим никога вече на 99.99999%, точно както няма как да видим 3к вече.
      Last edited by Top Gun Maverick; 15.03.2023, 07:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Трябва да стои над 25 300 за продължи да пори вълните
        Свалиха го под вълшебното число.

Коментар

• БИТКОЙНЕРИ

МОЛЯ ВИ ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ИГРА

ЩЕ ВИ ПРИБЕРА ПАРИЧКИТЕ

ОТКАЖЕТЕ СЕ ДО ДЕ Е ВРЕМЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Каква стана тя?
            Мечтателите биткойна да се занули ще трябва да си вземат 3-4 години отпуска от тази тема, за да не се излагат за пореден път.
            Мдааа всеки път едно и също:

Click image for larger version

Name:	dead.jpg
Views:	2
Size:	21.3 КБ
ID:	4039616

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Изтървахме коня.

[ATTACH=CONFIG]n4039033[/ATTACH]
              Каква стана тя?
              Мечтателите биткойна да се занули ще трябва да си вземат 3-4 години отпуска от тази тема, за да не се излагат за пореден път.

Коментар

• БИТКОЙНЕРИ

ЕВЕРЙЧЕТАТА СИ НАРИСУВАХА ЕЛЕМЕНТАРНАТА ОБЪРНАТА КРАТУНКА НА ГРАФИКАТА . ТЕ ЗНАЯТ САМО ТОВА . ЗАТОВА СА ЛУЗЪРЧЕТА . САМО С НЕЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ И ВИЕ И ТЕ

КЪСО ЗА 3580 ХЯХХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• Трябва да стои над 25 300 за продължи да пори вълните

https://tvc-invdn-com.investing.com/...899062f2af.png

Коментар

А иначе ето една злорада анкета, хихихи...
                    Чакате ли още 15 и отдолу
                    100% ще видим и под 15к,но естествено няма да е сега
                    Ти ако си мислиш,че отива директно на 100к и после 1млн и там ще остане завинаги ,ще останеш малко разочарован

Коментар

• Ами, че демократ при тази ситуация не би победил Тръмп с оглед на това какво се случва.

А иначе ето една злорада анкета, хихихи...

Чакате ли още 15 и отдолу?
                      Attached Files

Коментар

Бидон щял да говори пред нацията за ситуацията с банките днес. Чудя се какво ли ще каже? Нещо от сорта, "за Бога братя, не фалирайте".
                        Мисля, че направо разчистиха пътя за Тръмп. Ако републиканците не сложат друг, няма как някой демократ да победи на следващите избори.
                        Сега, някакъв черен лебед винаги е възможен, но малко вероятен. Ако нещо не оплеска сам Тръмп, няма какво да го спре. Вече ако те решат да му подлеят вода и да пратят друг на изборите...не знам. Едва ли ще рискуват сигурната му победа за сметка на нещо несигурно, пък било то и с някой по-обещаващ на пръв поглед републиканец и по-контролируем най-вече, хех.
                        Гледах го днес. Не бе много убедителен обаче. Какво му е пък сигурното на победата на Тръмп?

Коментар

• Бидон щял да говори пред нацията за ситуацията с банките днес. Чудя се какво ли ще каже? Нещо от сорта, "за Бога братя, не фалирайте".
                          Мисля, че направо разчистиха пътя за Тръмп. Ако републиканците не сложат друг, няма как някой демократ да победи на следващите избори.
                          Сега, някакъв черен лебед винаги е възможен, но малко вероятен. Ако нещо не оплеска сам Тръмп, няма какво да го спре. Вече ако те решат да му подлеят вода и да пратят друг на изборите...не знам. Едва ли ще рискуват сигурната му победа за сметка на нещо несигурно, пък било то и с някой по-обещаващ на пръв поглед републиканец и по-контролируем най-вече, хех.
                          Last edited by Top Gun Maverick; 13.03.2023, 19:26.

Коментар

• Изтървахме коня.

Click image for larger version

Name:	24.jpg
Views:	2
Size:	25.5 КБ
ID:	4039033

Коментар

• Как да, достатъчно драскаха с ноктЯта.
                              Attached Files

Коментар

• Колапсът на Signature Bank ще задълбочи проблемите на крипто сектора. Coinbase Global Inc., най-голямата крипто борса в САЩ, заяви, че има баланс от 240 милиона долара в банката към петък вечерта. Paxos Global каза, че има 250 милиона долара там, но „застраховката й на частни депозити надхвърля значително нейния паричен баланс и лимитите на FDIC за сметка“.
                                След фалита на една от най-популярните в Силиконовата долина банки - Silicon Valley Bank (SVB), американските регулатори затвориха още една американска банка - базираната в Ню-Йорк Signature Bank. Според данни на Департамента за финансови услуги на Ню Йорк, към 31 декември 2022 г. Signature Bank е имала общи активи за около $110,36 млрд, а депозити - за $88,59 млрд. В събота затвори и криптобанката Silvergate. Очаква се днес президентът на САЩ Джо Байдън да направи обръщение, посветено на банковата криза, която се развива през последните дни, предаде Ройтерс.  Решението да се въведе външно управление в Signature изненада дори мениджърите на банката, които са научили за това малко преди публичната обява, пише Bloomberg. Според източник на агенцията на 10 март банката се сблъскала с изтегляне на депозити, но към 12 март ситуацията се е

Коментар

Working...
                                X