Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМомци, аз продавам по едно - две Етерчета и за нищо не съжелявам. Преди година и половина съм ги продавал на 1-2 долара, после каква радост беше като станаха 3 и нагоре - да не ви разправям. Ама тогава с 2 карти се копаеха по 3 Етера на ден! а сега с 10+ карти едва 1 на месец .....Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Момци, аз продавам по едно - две Етерчета и за нищо не съжелявам. Преди година и половина съм ги продавал на 1-2 долара, после каква радост беше като станаха 3 и нагоре - да не ви разправям. Ама тогава с 2 карти се копаеха по 3 Етера на ден! а сега с 10+ карти едва 1 на месец .....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ако стане 390 Евро - що не?
Юни продавах на 220 Евро и бях доволен!
Хванал съм Етер от 320 ,и нема го пусна скоро.
Държа Лайткойн от 42,и него не го давам.
Биткеша,се затиши на 600,скоро и той ще изригне!
Никво късо,до коледа,ще има Големи подаръциАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ако стане 390 Евро - що не?
Юни продавах на 220 Евро и бях доволен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ще селваш Етер ли?????
Юни продавах на 220 Евро и бях доволен!remember remember the fifth of november
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТова е едва началото (както и писах преди 2-3 дни) за Лайткоина. Аз под 1000$ няма да продавам.
За Етера първия ми сел ордер е на 390 Евро!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеКрепостните трябва да си знаят мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениененам, но "масите" нема да я ползват тая "валута" така кат гледам .....Don't work hard, work smart!
- 1 like
Коментар
-
ненам, но "масите" нема да я ползват тая "валута" така кат гледам .....
Russia Backpedals On Bitcoin - Unveils Plan To Ban Cryptocurrency Sales To "Ordinary People"
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...rdinary-people
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
+1
прекалено волатилна и спекушативна е да се ползва за плащане.
То ще е сериозно усилие да се ценообразува във валута, която постоянно си мени стойността.
За справка помните ли какъв "кеф" беше да се ползват левове в началото на 97ма...?
Има още много докато узрее,сега е в детството,ще преболедува и ще укрепне.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Ако трябва да бъдем обективни, оригиналът на статията подсказва нещо съвсем друго от "леко" манипулативните твърдения на CoinTelegraph.
Управляващите във Виетнам очевидно искат да проучат криптовалутите и да разрешат на съгражданите си да се разплащат помежду си с тях, стига да имат желание.
Подобно нещо изисква куп регулации да бъдат променени, включително, но не само: закони и правила за безкасови разплащания, счетоводни стандарти и, както изрично посочват в оригиналната статия, данъчното облагане на криптовалутите и предотвратяването и засичането на нарушения (напр.престъпна дейност, укриване на доходи, пране на пари и т.н.), и още десетки сфери, вероятно.
С други думи, Виетнам изобщо не възнамерява да направи като Япония (да приема плащания на задължения към държавата с крипто), а иска да подготви икономиката си за евентуална широка употреба на криптовалути при разплащания между контрагенти в страната.
Подобни стъпки ще придприемат и други държави, сигурен съм. Но, като изключим wealth effect-а (с покачване на цената, притежателите на койни увеличават потреблението на стоки и услуги, заплащани с койни), кой би плащал мащабно с криптовалута, ако цената й скача ежедневно с 5-10 процента?
Много малко хора, според мен. Но желаещи да приемат плащане ще има много. И така докато цената не започне да пада и ще трябва да се прехвърли горещия картоф - дали тогава ще има някой, който да иска да получи плащане във "валута", чиято цена пада с 5-10 процента на ден?
Успех с най-яката спекула след дот-ком компаниите! Аз този филм мисля, че съм го гледал.
прекалено волатилна и спекушативна е да се ползва за плащане.
То ще е сериозно усилие да се ценообразува във валута, която постоянно си мени стойността.
За справка помните ли какъв "кеф" беше да се ползват левове в началото на 97ма...?
Коментар
Коментар