If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоз човечец управлява 160 млрд долара, т.е. два пъти повече от пазарната капитализация на всичките 21 млн байхойна (които всъщност не са изкопани още всичките) Та си мисля какво ли може да направи само той с байхойна, ако реши? Да не говорим за по-големите риби ....
Обемите на китайските борси рязко намаляха в началото на годината, след въвеждането на такси. Цената тогава беше тестнала стария връх и поредната китайска забрана я свали с около 25% за 2 седмици. Последва целият ръст над 1160 долара, до 5000, който е следствие предимно на други играчи.
Китайците постояно го правят този номер - аз се сещам за ПОНЕ 4 пъти тази година. Даже и разни смешни клипчета се появиха из нета: https://www.youtube.com/watch?v=Ry6PpRXk0dQ
Викаш ти на 4 долара си купил. Ето ти я информацията Китай спира на 30 септември борсите за търговия на биткойни и други койни. Скоро и други ще ги последват. Я глей къв спад от 4 хилки на 3 за два дена. Ами тия който са купили на 4 бас ловя,че са имали трудни часове. Нищо де ти нали акаш 100 000 за парче
Обемите на китайските борси рязко намаляха в началото на годината, след въвеждането на такси. Цената тогава беше тестнала стария връх и поредната китайска забрана я свали с около 25% за 2 седмици. Последва целият ръст над 1160 долара, до 5000, който е следствие предимно на други играчи. Bitcoin trading volume 2y
Викаш ти на 4 долара си купил. Ето ти я информацията Китай спира на 30 септември борсите за търговия на биткойни и други койни. Скоро и други ще ги последват. Я глей къв спад от 4 хилки на 3 за два дена. Ами тия който са купили на 4 бас ловя,че са имали трудни часове. Нищо де ти нали акаш 100 000 за парче
Те и на хард форка го чакаха да изпихне,а то какво стана?
Не казвай хоп преди да си скочил!
И не ползвай традиционни инструменти,догми и разсъждения за определяне на цената му,безмислено е!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
И каква е тая информация, много интересно ? Вече 5та година сте на контра, а през това време биткойна стана от 4 долара - 4 хиляди долара.
Кой си ти,че на някой тук да му пука за парите ти? Да не си някое гуру. Не бери грижа никой не е тук за да се смее на загубите. Тук пускаме неща с информативна цел, а всеки и прочие си прави изводи и си носи последствята дали да купи или не. Не се взимай толкова насериозно. Приятна вечер!
Последните две мнения затвърждават факта за жалкото ниво на форума. Не ревете за чужди средства! Когато печеля, печеля само аз, за загубата положението е същото.
Тя и търговията с наркотици е забранена и се преследва от закона, но това не е свалило цената на белия прах до там, че да струва колкото пакет захар, нали. Аман от елементарни и ехидни тролове!
Точно обратното, забраната прави цената!!! После защо си губите парите )
Тя и търговията с наркотици е забранена и се преследва от закона, но това не е свалило цената на белия прах до там, че да струва колкото пакет захар, нали. Аман от елементарни и ехидни тролове!
С тези тъпи примери си точно за темата познавате ли хора спечелили от форекс. Там се дават такива примери за детската градина.Като почнат да смъркат биткойни хората пак ще си говорим хаха. Иначе на 30 септември китайците спират търговията с биткойни и борсите в Китай. Ще се разчита само на останалият свят и местят към хонг конг. Ще видим с твойте мижеви бройки ще вдигнеш ли цената на бай марин до 20 бона
Бай Марине, копането с антмайнер вече не е ли доста по-ефективно от копането с видеокарти?
Не знам, никога не съм копал с ASICS. Това което съм чел по форумите е че при сегашната цена и трудност на Лайткоина L3+, най-ефективния антмайнер, се избива за около 1 година. С видеокартите сме по-бързи, засега
1. Копането продължава с пълна сила - въпреки че доходите спаднаха доста все още има приличен доход от видеокартите. Очаква се с продължаването на спада на доходите да почнат и разпродажбите от тези които са очаквали бързи пречалби и не им се чака повече от година за връщане на инвестицията. Подготвил съм 2 нови дъна за по 6 карти всяко и чакам изгодни цени.
Бай Марине, копането с антмайнер вече не е ли доста по-ефективно от копането с видеокарти?
E нали чакахме 10 бона до края на годината какво стана ???? А пък по-следващата 100 бона . Сега пък бием отбой и чакаме 22 хилки. От каде ги четете тия смешни прогнози със жалки картинки на 20 годишни пъпчиви пубери. А иначе следващата година няма да има никакъв нов цикъл след като китайците забраниха търговията с биткойни. И други страни ще ги последват
Коментар