IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

а Пце - не ща. Криптовалута, която по дефиниция е неограничена като обем, за мен е скапана идея.

Псето е неограничено като обем НО с постоянно растяща "трудност" за копане а и като се пуснеш по течението ще видиш, че повечето малки плащания са именно в кученца а не в бтк или други съкровища закопани под ореха.

Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

......Шеритона - щом си сигурен, че не снася - зарязвам го, неговата кожа гъбава - жалко за усилията, пръво туканка да се консултирам трябваше, ама по-добре късно, отколкото никога. ....
      Импе, що стана че не вечерахме???
      Мисля че проверени неща пускаш, та да си правя регистрация, пък то ....
      Айде сполай ти
      remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

лунатиците имат и за бтк и куче и други фауцети но за микро преводи ти трябва регистрация /специално за тия фауцети/ в coinpot.co да си събираш стотинките.

Мога да пусна линкове с работещи и изпробвани сайтове но админчето ми ги трие и не виждам смисъл да се ядосвам.
        А в щеритона имам регистрация още като се пръкна но само ползвам бонуса и на 20тия ден по форумите изпищяха, че не плаща.
        А някои са си го направили на професия, дебнат да се регистрират още на старта и да изкарат нещо си преди да се сками поредното чудо.
        Имам си регистрация в, пръво туй си направих - и вече дръпнах 1-2 пъти за опит. Шеритона - щом си сигурен, че не снася - зарязвам го, неговата кожа гъбава - жалко за усилията, пръво туканка да се консултирам трябваше, ама по-добре късно, отколкото никога. Лунатикът Дашчета копа ли? И те ми се виждат добра идея. Биткойнът - вече труден за добив и скъп, а Пце - не ща. Криптовалута, която по дефиниция е неограничена като обем, за мен е скапана идея.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ъх: наистина ли? Ти си го пробвал лично ли? А аз копам кат` къртиц от 2-3 дена

Ще видя туй, дето ми го рече. А аз преди два-три часа намерих туй, някой знае го ли:

http://moonliteco.in/
          лунатиците имат и за бтк и куче и други фауцети но за микро преводи ти трябва регистрация /специално за тия фауцети/ в coinpot.co да си събираш стотинките.

Мога да пусна линкове с работещи и изпробвани сайтове но админчето ми ги трие и не виждам смисъл да се ядосвам.
          А в щеритона имам регистрация още като се пръкна но само ползвам бонуса и на 20тия ден по форумите изпищяха, че не плаща.
          А някои са си го направили на професия, дебнат да се регистрират още на старта и да изкарат нещо си преди да се сками поредното чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

импе шеритона са сками още септември , само гълта и не изплаща, също и викторито и иливиона и други псевдо-облаци.
            дори бонусите им са такива смешни, че по бързо се събират от някой фауцет.
            ако искаш нещо нормално, ето тук:
            https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609
            в тубата има доста клипове как се работи с него а и бачкат от 2014г.
            Ъх: наистина ли? Ти си го пробвал лично ли? А аз копам кат` къртиц от 2-3 дена

Ще видя туй, дето ми го рече. А аз преди два-три часа намерих туй, някой знае го ли:

http://moonliteco.in/

Коментар

• Гледам темата доста се раздвижи особено след като толкова нови (за темата) хора започват да си постват рефералните линкове!!!
              Явно всеки си има "едно на ум" за Бъдещата цена на Биткоина и си прави сметки как да се включи в "схемата"
              Долното съм поствал преди и на колегата който се е регистрирал през линка само да му кажа (ако чете тук) че има и още една опция PPV (Pay Per Vote) от там може да си докарва още 750 (3х250) сатошита на ден!
              Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              Ех Фрости, Фрости,
              Както и преди съм казвал, като се появиш в темата и простотията на пиксел почва да клони към безкрайност .....
              Вместо да си хабиш енергията да пишеш безмислени постове, да беше разцъкал по фаусети - да си събрал до сега 1 Биткоин!!!
              ето ти един проверен фаусет:
              https://bits2u.com/?ref=394
              Комбиниран е с облачно копаене и можеш да реинвестираш прихода от фаусета в копачки, така без да влагаш нищо след като събереш и си купиш копачка имаш някакъв пасивен доход! Имам регистрация там от около година и сега прихода ми е около 1,5 $ на ден в Биткоини, без да съм инвестирал нищо!
              Уловката е че купуваш мощности с Биткоин а ти плащат равностойноста на $ в Биткоини, т.е. като се вдига цената на Биткоина - прихода ти намалява и обратно.
              Фаусета е Абсолютно Печеливш, ползвам го от 13 месеца и най-хубавото е че може да реинвестирате в облачно копаене, което също, поне засега е доста стабилно!!! Сайта е регистриран в Перу (???!!!) и досега винаги като съм купувал мощности са ми изпращали фактури (???!!!), нищо че потребителя ми е регистриран в Афганисан ....
              Минималното теглене, което е позволено е 0,004 Биткоина и след около 4 дни ми предстои следващото, последното теглене съм правил на 29-ти март тази година, след това само реинвестиране.
              След тегленето, което ми предстои ще пиша тук дали е имало проблеми или всичко е минало ОК.
              Last edited by marin1; 13.10.2017, 21:29.

Коментар

Дори аз: Императорът - напоследък заинтересувах от.

И аз мисля тоже - засега: балоняк - на тази цена и може да пукне - НО: дългосрочно може и още да върви нагоре поради самите си характеристики - за разлика от държавните пари - които политическите мошшшшшеници фабрикуват безпределно, Биткойновете и повечето алтернативи - математечески ограничени са - и никой не може да надхвърли лимитът, ако ще да си разкъса с правата лопата изходящото отверстие. Тези които залагат на Биткойновете - пределно добре разбират държавните мошшшшеничества и машшшинации - и затуй - те така.

Освен туй - смятам че самият Биткойн е понадценен към сега - но някои други криптоработи остават в сянката му - но тепръва може да избуят от нея, затуй основно на тях залагам - без да бръзам, по най-почтен начин - просто намерих един сайт (май руски - руснаците са голяма работа в интернет сферата - страшни гяволи), дето човекът може да си копа около девет виртуални валути - освен биткойнове, може тоже да копа и Етерченца, Дашчета, Лайткойнчета, кучешки койнчета, Монеро, Неймкойнчета и още някакви. Аз - като четох разни работи за всичките - и си харесах Дашченца и Лайткойнченца и малко по малко си ги копам - да има за зор заман, пък: каквото стане. И двете - също като Биткойнът - имат математически предел - Лайткойн - 84 милиона, Даш - около 20. Дори и сега не са евтини, макар да се добиват по-лесно - Дашът струва колкото Етерчето, Лайтът - зелена петдесетуна. Самият сайт позволява да разпредели човекът ресурс процентно, така че да копа, в желано от него съотношение, повече от един криптомангиз.

Ако някой се интересува - ще му метна един линк.

https://scheriton.com/?ref=RLpkgZ
                импе шеритона са сками още септември , само гълта и не изплаща, също и викторито и иливиона и други псевдо-облаци.
                дори бонусите им са такива смешни, че по бързо се събират от някой фауцет.
                ако искаш нещо нормално, ето тук:
                https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609
                в тубата има доста клипове как се работи с него а и бачкат от 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                  В каквото искаш.. във фиат, в злато, в торби боб..
                  Като крашне таблото... ще ти е най-нужен... боб )))))))))))))

Коментар

• В каквото искаш.. във фиат, в злато, в торби боб..

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение

Ти можеш ли с кюлче злато?
                      Да си повторя въпросите или не ги разбра??? В какво се измерва стойност на това?

п.п. Марин е един от феновете и на златото...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Бла, бла... и накрая нищо..

Сега, да уточним в какво измерваме стойността на тоя разномножен и разделен койн...? И защо го измерваме с това?

п.п. С този койн, внучето може ли да си купи пуканки и да гледа мача?
                        Ти можеш ли с кюлче злато?

Коментар

• според мен една от причините за този бурен ръст е и включването на биткойна в инструменти за търговия при форекс платформите. реално затварянето на голи къси дава още по-голям импулс на покачването.... ако че руснаци и китайци го ограничиха и би трябвало да е стеснен входния поток на кеша към койн борсите.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=cr7V...ature=youtu.be

Коментар

Дано читави - ама - ако нечитави - нестрашно, защото не съм вложил нищо и човекът не е длъжен да влага нищо. Просто ако вложиш, копаеш по-бръже. Благодаря за линкът иначе
                              А тогава съм ЗА с 2 ръце!!!
                              Регистрирам се и аз през линка!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Импе, че това Cloud Mining бе???!!!
                                Единствените читави, дето евентуално можеш да си върнеш парите са Hashnest.com, ама там няма реферални линкове (ако се сещаш какво имам предвид)
                                ей тука има хубава тема за Cloud Mining със сравнения и рейтинги:
                                https://bitcointalk.org/index.php?to...387.msg9697654
                                Общо/взето всички са мошеници, включително и Hashnest, ама те не защото не плащат, ами като най-големия производител на Хардуер за копане, бяха дали обещание да не правят такова нещо .....
                                Дано да се окажат читави твоите хора и да си върнеш вложените пари - пък ако си и на печалба, още по-добре!!!
                                Дано читави - ама - ако нечитави - нестрашно, защото не съм вложил нищо и човекът не е длъжен да влага нищо. Просто ако вложиш, копаеш по-бръже. Благодаря за линкът иначе

Коментар

Working...
                                X