Първоначално изпратено от innergy
Разгледай мнение
От алтернативните койни единствено Litecoin оцеля някак си. Ако не те бърка да купиш на 47 $, цената първо рязко да спихне на 12, а постепенно да се свие до под 2 $. И чак след 4 години рипна за малко време над 70$, сега е 55. Голяма кирия от 47 на 55$ за 4 години, ако си имал слонски нерви да понесеш 40-тина пъти ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ.
Останалите алткойни дето ги цитирам или от 15$ поевтиняха на центове, или съвсем изчезнаха като на оня ултимативния инвестор protoshare - ите.
Явно на 3-4 години историята се повтаря, честно казано аз оттогава съм позабравил какво точно съм писал, ама за алткойновете съм бил напълно прав.
Единствено Биткойн поевтиня 4 пъти, седя така 3 години и сега пак нова мания, че сме забравили старата! Там разни мошенгии с Гоксове и BTC-e (в началото е била в България тая борса) - изобщо не ги коментирам, че на кой беше там му омръзнало и не му е приятно.
Който се набутал - пил 1 студена вода и си трае. На който му се разминало - хвали се на поразия.
Между другото Форекс Мастъра си беше написал портфейла в подписа си. Ако някой го пази - може да видим какво е останало от неговите койни.
Аз сериозно се замислих да се топля на копачка, ама размотават някакви за DASH, който хептен не го знам за какво е. Нищо чудно да потъне като предната мода.
А Биткойн отдавна го превзеха големите риби с промишлени халета и евтин ток! Барем на едно от обещанията си да беше спазил, че наливат ли наливат диви мангизи в него. И не разбирам що. Нито е децентрализиран, нито е анонимен, нито е бърз и евтин начин за транзакции... Мрежата отсега се задръсти, ама опашката за кеските обиколи Екватора и се навива втори път!
Който не се учи от историята е осъден да я повтори.
Коментар