Първоначално изпратено от Werter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плоският данък е реално прогресивен в ущърб на бедните
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВажното е, че сега управлявам! А ти отколко години си във форума има значение разбира се. Респект, въпроса е какво искаш да кажеш, щото ако се опитваш да прокарваш неолиберални стратегии на измъчения българин , си обречен. Изброих ти само част от крадците , които са забогатяли и Гойко като лакей на всички престъпници се включи. Цяла България го мрази и ти ли искаш да си омразен? Кел файда, че от 8 години си форумен, като те мрази половин Родина?
Странно е колко си ограничен и жалък в малкия си шизофреничен свят. Дали Меркел, Барозу и Обама биха се срещали и прегръщали с престъпник??? Или може би бленуваш за столетницата, която с харчене да ти докара действителност ето като тази тук:
Доходите според оценки на синдикатите са намалели с близо 30 на сто от 2009 г. насам. През 2011 г. са били отрегистрани общо 250 000 автомобила.
Продължава да расте и сивата икономика. Междувременно 35% от хората работят на черно. През 2011 г. този дял все още е бил 29%, а през 2010 г. - около 25%.
Безработицата е на рекордното ниво от над 25%. 58% от младите хора на възраст под 24 години нямат работа. Прилича на Виденов нали? Ако беше станишко, щеше да бъде и по-зле. Но това е за Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеКонституционният съвет на Франция отхвърли данъка "богатство"
Дневник
Френският Конституционен съвет съобщи днес, че отменя 75-процентовата данъчна ставка върху доходите от над един милион евро годишно, която трябваше да влезе в сила през 2013 г. по предложение на социалистическото правителство във Франция, съобщи "Ройтерс".
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...hvurli_danuka/
Честито на другаря Оланд!
Коментар
-
Конституционният съвет на Франция отхвърли данъка "богатство"
Дневник
Френският Конституционен съвет съобщи днес, че отменя 75-процентовата данъчна ставка върху доходите от над един милион евро годишно, която трябваше да влезе в сила през 2013 г. по предложение на социалистическото правителство във Франция, съобщи "Ройтерс".
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...hvurli_danuka/
Честито на другаря Оланд!
Коментар
-
Ами тогава предлагам да дариш цялото си имущество на дом за сираци.
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОще Дюпон е казал, че собствеността е кражба. Всеки богат за да забогатее някой друг е обеднял нечестно в даден момент.
Коментар
-
хахахаха, дето се казва шах и мат. Не знам Мариан защо въобще се е занимавал с тая тъпа статия. Интернета е хубаво нещо, но има и недостатъци - всеки малоумник може да се изявава като автор. Най-голямата заблуда на такива тъпаци е, че като направят примерно 1 милион и парите им ще работят за тях - няма такъв филм почти - справка всички тотомилионери след време фалират - защото не могат да управляват пари. Който може да прави пари и от нула да започне пак ще забогатее, а който не може и с милиони да почне пак ще ги занули.
Истинския проблем в БГ е как богатия е станал богат - но това не е проблем на данъчното облагане, а на съда и прокуратурата примерно
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА ДДС-ъто в ущърб на кой е???
Значи аз като изхарча 1000 лв ми прибират 200!!!А той/тя като изхарчи 300-60!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от market Разгледай мнениеАко си направиш труда , ще видиш че съм във форума поне от 8 години, дали и ти си от тогава? Пък дали след година ще си от управляващите? А дано, ама нада ли ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от market Разгледай мнениеПрав си Гойко, ма нали тук не случайни сме, уважение си мисля че изказвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе се хаби човек, няма да те разбере, интелекта и ценностната ситема са съвсем различни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от market Разгледай мнениеТук съм си и никъде нема да бягам. Ма както още банкера Буров некога каза, как един народ за трудолюбив иска да се брои със 104 дни празнични през годината и аз реалист съм просто. Пък и да не съм луд, ще ида при онез работохолици и аз такъв ще стана, ма нема никого да впечатля, пък тук на фона на всички мързеливци с минимално усилие, вече съм работохолик.
Коментар
Коментар