Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доларовият и петролен рекет на САЩ и окултистите от Федералния резерв
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеПримерът с детето е ужасно неподходящ, нямащ нищо общо и т.н ...
Исках да кажа, че Щатите е мястото, където последните 30 години се раждат иновациите. При 1/4 от световното БВП, всички печелим от тези иновации - кол центрове в Индия, заводите в Китай, клиентите на Ауди, БМВ са там и т.н.
Изобщо много едностранно гледаш на нещата...
Ама много ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеПримерът с детето е ужасно неподходящ, нямащ нищо общо и т.н ...
Исках да кажа, че Щатите е мястото, където последните 30 години се раждат иновациите. При 1/4 от световното БВП, всички печелим от тези иновации - кол центрове в Индия, заводите в Китай, клиентите на Ауди, БМВ са там и т.н.
А в кол центрове в Индия, заводите в Китай няма нищо велико - чиста форма на капиталистическа експлоатация за седем долара на 15 часов работен ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениеПоргес с мирис на кръв и страдание и експлоатация на невинни деца - с такова мислене наистина сме за потоп...
Защо не жертваш собственото си дете за САЩ? Ще бъде много прогресивно повярвай ми ...
Коментар
-
Темите - "Каква кола подхожда на големия инвеститор", "Какъв часовник подхожда на големия инвеститор" и "Каква любовница подхожда на големия инвеститор" така популярни лятото на 2007 година бяха по-позитивни. Уви с кризата и с почти всеобщото обедняване на инвеститорите виждаме, че една не малка част от тях, загърбват материалните блага (след като ги загубиха) и минават като един нов Свети Иван Рилски на пост, молитва, духовно извисяване и просветление, или като Джузепе Балзамо - по-известен като Граф Калиостро, залагат на мистиката, окултизма и вярата в масонските ложи.
Фън Шуй на българския лев (風水) http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...8&df=8&dflid=3Last edited by Jay Gould; 27.06.2012, 05:05.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеВсеки път като кажете Щатите това, Щатите онова, си спомнете за Харвард, MIT, Станфорд, Принстън и т.н.
Спомнете си Гугъл, Майкрософт, Apple, Интел и още десетки фирми, заради които можете да поствате във форуми като този
Иновациите, които се раждат там, създават работни места в Китай, Индиа и общо взето навсякъде
Elon Musk преди няколко седмици прати частната си капсула до международната космическа станция.... До десетина години ще прати човек на Марс
Дали ме рекетират през колонката на бензиностанцията, дали валутата им държи света заложник... не знам...Предпочитам да гледам на този рекет като на данък прогрес..
Защо не жертваш собственото си дете за САЩ? Ще бъде много прогресивно повярвай ми ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеА на въжетата, посраните ти гащи, изпрани с помощта на държавата!
Коментар
-
Всеки път като кажете Щатите това, Щатите онова, си спомнете за Харвард, MIT, Станфорд, Принстън и т.н.
Спомнете си Гугъл, Майкрософт, Apple, Интел и още десетки фирми, заради които можете да поствате във форуми като този
Иновациите, които се раждат там, създават работни места в Китай, Индиа и общо взето навсякъде
Elon Musk преди няколко седмици прати частната си капсула до международната космическа станция.... До десетина години ще прати човек на Марс
Дали ме рекетират през колонката на бензиностанцията, дали валутата им държи света заложник... не знам...Предпочитам да гледам на този рекет като на данък прогрес..
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениеКато гледам колко добре схващащ бих се въздържал от квалификациите -А сега да ти обясня като за деца в неравностойно положение - точките между банкерите и дървата или уличните стълбове ще бъдат свързани с въжета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗа такива като теб народа е казал: Луд умора няма.
ПС
Ако банкерите са дърва или улични стълбове, то какви ли ще да са такива като теб?
Едни умни, умни, всичко знаят, с два лева в джоба?
Като гледам колко добре схващащ бих се въздържал от квалификациите -А сега да ти обясня като за деца в неравностойно положение - точките между банкерите и дървата или уличните стълбове ще бъдат свързани с въжета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениеЗа теб разбрахме, че работиш в банка и те се ще максимално дълго да се отложи времето, когато хората ще излязат масово на улиците и в буквалния смисъл ще свържат точките банкер - дърво и банкер - уличен стълб
ПС
Ако банкерите са дърва или улични стълбове, то какви ли ще да са такива като теб?
Едни умни, умни, всичко знаят, с два лева в джоба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМи някои дотолкова са изперкали, че алхимията ги влече.
Носи се слух, че от клиниките ги пускат отвреме-навреме за да спестят некой леФ, но очевидно има и по-изобретателни та успяват да се изсулят навън без да ги хванат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеАбе и вълкът не му пука от метафори, но почти сигурно, рано или късно го докарва до ветеринар. С тези общи лафове, олекваш, а имай предвид и че има ветеринари, чиято интелигентност, сравнена с тази, която афишираш, биха допуснали, само да им остриш моливите .... за да си пишат рецептите...и то без метафорите
Носи се слух, че от клиниките ги пускат отвреме-навреме за да спестят некой леФ, но очевидно има и по-изобретателни та успяват да се изсулят навън без да ги хванат.
Коментар
Коментар