IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да очакваме да се случи след разпада на еврото ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо е толкова голяма нероятността ? Не дължа на никой , включително и на банка , но на мен ми дължат цели 18 000 евро и мисля че няма да ги върнат.Пък тези които стоят на евро и си държат парите в евро са си живи камиказдета , то е по някакъв навик че западното е стабилно и хубаво.А то всичко е жива измама.
    - Дори вероятността да се откажат от еврото всички и после отново да го въведат е много голяма - 99% в момента.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Ако се стигне до отказ от евро на всички , еврото никоя от страните няма да го обмени за новата си валута , ще има лимитирана обмяна само за собствени граждани.Т.е. БНБ ще даде левчета за еврата , примерно по 1 за 10 евро и еврата ще ги изхвърли после , след временно съхранение..Вероятността от подобен сценарий е 50% и никак не е малка.
      D.Y.F-091066

Коментар

• отделно от шегата мисля, че вероятността това де се случи е нищожна. Или както е модерно напоследък вероятността е около 1%.
        Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
          а да ли ще имаш франкове...?
          Ще имам солидно тесте DM
          Custodite sortem vestram

Коментар

• а да ли ще имаш франкове...?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
              Заплахата от разпад на еврозоната и връщането към валутен режим на отделните държави става все по реална. Ако това се случи какви други събития ще се случат според вас ?
              Спестяванията в евро ще имат ли стойност?

Знам че в този форум има много компетентни и знаещи икономисти. Нека да напишат какво да очакваме да ни се случи .
              Кво с мръщиш смятай колко нови валути ще могат да се играят и от колко много нови валутни курсове да се печели

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
                тогава жална ни майка...
                Чак пък... тъкмо ще поевтинее шампанското, че ще е във франкове вече.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• тогава жална ни майка...

Коментар

• Ще има много, ама много секс!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Какво да очакваме да се случи след разпада на еврото ?

Заплахата от разпад на еврозоната и връщането към валутен режим на отделните държави става все по реална. Ако това се случи какви други събития ще се случат според вас ?
                      Спестяванията в евро ще имат ли стойност?

Знам че в този форум има много компетентни и знаещи икономисти. Нека да напишат какво да очакваме да ни се случи .
                    Working...
                    X