IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Солидарност с Варна против строенето в Морската градина! (петиция)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като има толкова много къщи и ресторанти след зоопарка те незаконни ли са?
    Чия е земята всъщност? Четох, че имало и реституция. Ако земята е частна, а не държавна или общинска срещу какво точно се борите?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Здрасти Джей.....Няколко дена бях във Варна....бяхме канени на сватба.Да ти кажа,не знам дали е хубаво да се строи в Морската градина....сигурно и най-вероятно НЕ.оБАЧЕ ЗА МЕН ....ТОВА НЕ Е мОРСКАТА ГРАДИНА НА вАРНА....ТАЗИ ,КОЯТО ПОЗНАВАМ ОТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ.

Според мен вземете направете един протест ,да почистят града ви....Джей на колко време ви мият улиците....Видях на места паднали листа от есента от дърветата...мизерия....Вземете направете един протест да ви орегулират паркурането в града.Колите са по тротоарите,няма място човек да мине камо ли майка с количка.Вземете направете един протест даоправят дупките по улиците (ако могат да се нарекат така)....Пътят от Варна към Златни....е като третокласен...дупки и кръпки....дупки и кръпки...В центъра около църквта "Свети Атанасий" ми се наложи з да взема един завой в една пресечка да се кача на един бордюр (така бяха паркирани колите от двете страни),че ми се откачи бронята от едната страна

....много проблеми имате ....тръгнете от по-лесно решимите и които ви заобикалят ежедневно.А лично съм ПРОТИВ строежи в Морската ви градина...ама един не спомена за тези неща ,които набързо написах....иначе е ясно,че най-ощетени тези купили апартаменти там сега на високите цени....от тук май тръгва разковничето..на проблема ви.Ама както и да е...

....
      Не е точно така ) Покрай изборите- местните за кмет, точно това бях писала и тогава Йосиф(гербера) ме сряза, че изобщо не било истина и варна си била един чист и приветлив град.

Джей, браво!!!
      А снимката с детето трябва да обиколи всички медии.
      Няма по-голяма истина от символиката й.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Днес - 3 детски колички, няколко деца, едно малко българско знаме и шепа разговарящи помежду си граждани, явно притесниха силно някого в общината. Самата полиция също бе поставена в изключително неудобно положение от кметската администрация, защото - от една страна им заповядват да ни махнат, а от друга нито един от нас не бе нарушил и един закон. Най-весело се получи когато, някаква лелка от общинската администрация слезе, за да обяснява, че сме "пречили на движението на автомобилите" пред Община Варна (на стъпалата ) и че било опасно за децата (!) да тичат наоколо! Изумително! И си мисля, ако децата на този град, дори на стъпалата на община Варна не са в безопасност, къде биха били??? По алеите на Морска градина пълни с коли, или по детските площадки заринати с кучешки .....? Кметът на Варна Кирил Йорданов, явно е бил изключително силно притеснен, да не би някоя майка с детска количка да вземе да сгази посланика на Аржентина с когото е имал среща. Добре е да пишем до Негово превъзходителство, за да го успокоим, че въпреки тревогите на кмета на нашия град, неговата безопасност във Варна е гарантирана и нито една майка с детска количка, излязла да се разходи и която на среща с приятели обсъжда бъдещото застрояване на Морската градина, няма намерение да извършва покушение срещу него, замеряйки го с биберони.

Кирил Йорданов, се насра от страх днес - от това хлапе.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          ...на колко време ви мият улиците....
          Aми може би на около 20 г. веднъж. Последно видях да мият улица в 1990 г. значи повече от 20 г. са.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Не знам какво ще строят , но тая грозотия, която е на плажната алея точно на входа под ФК трябва да се премахне.Чух че било паметник на културата - някакви стари съблекални, сега дискотеки на плажа.Значи това е една стена дълга към 150м, висока 5/6 метра с малки грозни прозорчета .Вървиш по плажната алея, плаж не виждаш само постройки приличащи на казармени.Смърди на урина и изпражнения.Ако кажат че я събарят грабвам кирката и идвам веднага.
            Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Здрасти Джей.....Няколко дена бях във Варна....бяхме канени на сватба.Да ти кажа,не знам дали е хубаво да се строи в Морската градина....сигурно и най-вероятно НЕ.оБАЧЕ ЗА МЕН ....ТОВА НЕ Е мОРСКАТА ГРАДИНА НА вАРНА....ТАЗИ ,КОЯТО ПОЗНАВАМ ОТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ.

Според мен вземете направете един протест ,да почистят града ви....Джей на колко време ви мият улиците....Видях на места паднали листа от есента от дърветата...мизерия....Вземете направете един протест да ви орегулират паркурането в града.Колите са по тротоарите,няма място човек да мине камо ли майка с количка.Вземете направете един протест даоправят дупките по улиците (ако могат да се нарекат така)....Пътят от Варна към Златни....е като третокласен...дупки и кръпки....дупки и кръпки...В центъра около църквта "Свети Атанасий" ми се наложи з да взема един завой в една пресечка да се кача на един бордюр (така бяха паркирани колите от двете страни),че ми се откачи бронята от едната страна

....много проблеми имате ....тръгнете от по-лесно решимите и които ви заобикалят ежедневно.А лично съм ПРОТИВ строежи в Морската ви градина...ама един не спомена за тези неща ,които набързо написах....иначе е ясно,че най-ощетени тези купили апартаменти там сега на високите цени....от тук май тръгва разковничето..на проблема ви.Ама както и да е...

....

Коментар

• Днес - 3 детски колички, няколко деца, едно малко българско знаме и шепа разговарящи помежду си граждани, явно притесниха силно някого в общината. Самата полиция също бе поставена в изключително неудобно положение от кметската администрация, защото - от една страна им заповядват да ни махнат, а от друга нито един от нас не бе нарушил и един закон. Най-весело се получи когато, някаква лелка от общинската администрация слезе, за да обяснява, че сме "пречили на движението на автомобилите" пред Община Варна (на стъпалата ) и че било опасно за децата (!) да тичат наоколо! Изумително! И си мисля, ако децата на този град, дори на стъпалата на община Варна не са в безопасност, къде биха били??? По алеите на Морска градина пълни с коли, или по детските площадки заринати с кучешки .....? Кметът на Варна Кирил Йорданов, явно е бил изключително силно притеснен, да не би някоя майка с детска количка да вземе да сгази посланика на Аржентина с когото е имал среща. Добре е да пишем до Негово превъзходителство, за да го успокоим, че въпреки тревогите на кмета на нашия град, неговата безопасност във Варна е гарантирана и нито една майка с детска количка, излязла да се разходи и която на среща с приятели обсъжда бъдещото застрояване на Морската градина, няма намерение да извършва покушение срещу него, замеряйки го с биберони.
                Last edited by Jay Gould; 27.04.2012, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  TИМ практически много малко неща имат построени. Това предполагам се дължи на липсващото съзидателно начало у тях, както и на нежеланието им да влагат пари-неприсъщо им е.
                  Не мисля, че ще изградят тази идиотщина, а и все трябва да има някой край тях да им обясни, че вълните ще се разбиват (или ще разбиват) в прозорците на хотелите им.
                  Това им е шанса, защото след година и нещо, може никога повече да нямат собствено правителство и да управляват държавата...

Коментар

• TИМ практически много малко неща имат построени. Това предполагам се дължи на липсващото съзидателно начало у тях, както и на нежеланието им да влагат пари-неприсъщо им е.
                    Не мисля, че ще изградят тази идиотщина, а и все трябва да има някой край тях да им обясни, че вълните ще се разбиват (или ще разбиват) в прозорците на хотелите им.

Коментар

• баси ужасния план! безумно грозни сгради директно върху плажа захапали морето! а може и така:

това е марубра и е един от централните плажове на сидни!
                      не говоря за някой плаж на майната си а в сидни.
                      Плажа не се пипа щото е богатство.
                      Ем че имат много пак си ги пазят ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                        Пре мен си работи... Пробвай Гугъл хром...
                        През мозилата тръгна...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Линка не работи! Цензура нещо , ала-бала?
                          Пре мен си работи... Пробвай Гугъл хром...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Линка не работи! Цензура нещо , ала-бала?

Коментар

• "Часът на Милен Цветков" за проблемите с Морската градина

Коментар

• Първоначално изпратено от vilavarna Разгледай мнение
                                http://www.bivol.bg/kuncho-bonev.html
                                Граждански активист против "Алея Първа" във Варна е бит и арестуван днес

Днес следобед Кънчо Бонев, зам.-председател на Обединено гражданско сдружение, което се обявява против проекта за застрояване на Морската градина във Варна, е бил бит с юмруци от охранители, след което е арестуван - съобщи за Биволъ арх. Калина Павлова, която е придружавала пострадалия. Инцидентът е станал в административна сграда в центъра на Варна, в която се помещават институции на държавната администрация.
                                ...
                                Кънчо Бонев е решил да посети Службата по геодезия, картография и кадастър /СГКК/, за да поиска документи по силата на ЗДОИ. Информацията е касаела обстоятелства, около скандалната продажба без търг на Алея Първа в Морската градина на Варна на групировката ТИМ. Гражданинът е попълнил протокол, според изискванията на закона, но документът не е бил подписан от директорката Красимира Божкова. След отказа, Бонев е тръгнал да излиза, след като е взел със себе си попълнения протокол. Тогава Красимира Божкова e заповядала на охранителя Вълю Колев да изземе от гражданина двустранния протокол по чл.35 ал.2 от ЗДОИ, разказаха за Биволъ негови близки. Според тях, охранителят е нанесъл многобройни юмручни удари на Кънчо Бонев и е разкървавил лицето му, за да му изземе чантата, където се намирал въпросният, неподписан от началничката, документ. Явно целта е да не бъде уличена служителката, че е отказала да предостави информацията, която уж вече самата тя била разрешила за предоставяне. Окървавен и замаян, 63 г. Бонев е потърсил веднага защита във ІІ РПУ Варна, но там вместо биячът да бъде обвинен за престъпление по чл.143 ал.2 във връзка със чл.142 ал.2 т.6 от НК, неясен засега прокурор е наредил да арестуват пострадалия
                                ...
                                Пребитият Бонев е бил задържан в РПУ да пише обяснения, а биячите му са били освободени. Полицаите не са му разрешили да се подложи на преглед, за да си извади веднага медицинско удостоверение. Отказана и спешна медицинска помощ, което силно е влошило състоянието на възрастния човек. Не му е било позволено и да се обади на адвокат. Въпреки това на место е пристигнал близък юрист на Бонев, който е бил известен за инцидента от арх.Павлова. Към 15,30 ч адвокатът е видял да отвеждат Кънчо Бонев с кола на Спешна помощ и белезници на ръцете, но без да му разрешат да разговаря с него.

май почнаха да си изпускат нервите

дано човечеца се оправи
                                Еми като управлява мутра, що ушевите да не деребействат ? То гербаджии са политическото крило на тимаджии...

Коментар

Working...
                                X