IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Солидарност с Варна против строенето в Морската градина! (петиция)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.zelenavarna.org/index.php...tpage&Itemid=1

Връчването на Петицията срещу застрояването на Морската градина ще се състои утре 05.04. 2012 от 09.00 в Областна управа.

Да влезеш с кола в Морската градина - за обикновения варненец е проява на лош вкус и очевидна простащина. За съжаление обаче в последните години се нароиха много „специални“ варненци, за които нещата изобщо не стоят по този начин. За тях да минеш като на парад на четири гуми по някоя от алеите на парка, особено ако е забранена, е един вид като изпит по наглост. А това качество е особено важно, за да си спечелиш място сред „специалните“ варненци. Колкото по-нагло караш или паркираш в Морската, значи толкова по-нависоко са ти връзките, най-вече в общината. Именно това е институцията, която макар и да не е собственик на парка, трябва да се грижи за обществения ред в него.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      То и сега си е застроено от "Хоризонт" нататък. Кооперацията до "Вила Буров" си е на ръба на свлачището.

п.п.По повод кучетата. В района на "Хидро-метеорологична станция" няколко пъти съм виждала лисици.
      Има и чакал Зайци не съм виждал, но катерици и белки да.. А чакалът като бях на последното барбекю точно в двора на кооперацията до Вила Буров мина някакъв дзвер покрай мен както си се разхождам и пуша из двора, спря се зяпа ме опулен после продължи по диагонал. Да бе куче, не бе. Като се появиха стопаните им казвам, а те ... ааааааа това е чакала От къде обаче влиза в двора и от къде излиза не е много ясно понеже има ограда от ковано желязо, а да я прескача чак за да мине напряко ......
      Последно някаква лисица имаше малки някъде наблизо, не знам какво е станало с нея.. Таралежи също има..
      Last edited by Jay Gould; 04.04.2012, 20:34.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        До колкото разбирам, ще се строи от Хоризонт нататък. Те там имотите не са ли частни?
        То и сега си е застроено от "Хоризонт" нататък. Кооперацията до "Вила Буров" си е на ръба на свлачището.

п.п.По повод кучетата. В района на "Хидро-метеорологична станция" няколко пъти съм виждала лисици.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          До колкото разбирам, ще се строи от Хоризонт нататък. Те там имотите не са ли частни?
          Има и частни .. Но то има частни имоти при вас и в Докторската градинка. Ще им разрешите да строят там ли?

На това отгоре много от имотите са по реституцията, тоест намираш си 2-3 свидетели, казваш това е мое и си го вземаш ако имаш връзки в съда, както стана с една детска градина тук..

Коментар

• Forex Master, тези същите, които тук решават изборите, а то последните 2 мандата комай няма възможност за реален избор, ще решават и вместо теб в София.

"Салтанат" е застроен чрез разни гимнастики и "изключителни обществени необходимости", които предизборно са си били уговорени.

Коментар

• До колкото разбирам, ще се строи от Хоризонт нататък. Те там имотите не са ли частни?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                ...ако е необходима подкрепата ми - имате я, успехи!
                Благодарим!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Изборите във Варна не бяха проведени, а купени!
                  Не може да се купи нещо, което не се продава! Защо се продадахте, а сега рИвете?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

За забрана достъпа на коли и строенето в Морската градина на ВАРНА ! Да покажем на бандитите, превзели Община Варна, че това не "техния град", а на всички варненци!

Който ни подкрепя, да отдели минутка:
                    http://www.peticiq.com/da_spasim_morskata_gradina

Много нагло би прозвучало, ако кажа, че - както всички останали - И Варна е градът на хората, които имат пари. Същите тия хора, не само Морската градина ще СИ купят..., парче по парче. Това е истината. Т.е. - на мен не ми е ясно защо - ако сме създали сами тия условия - сега "ритаме" срещу тях? Добре... Нека не сме гласували за тях. Но те - все пак са участвали в избори, направили са си кампанията и - най-вече - "организацията" - което им е гарантирало успеха...

Че то - именно това си се случва от десетилетия - вече... Който вкара повече ентусиазъм и "свои единомишленици" - готови на всичко - в избирателните секции - той ЩЕ... баницата! Две мнения по въпроса няма.

Е, с какво са по-умни, по-големи професионалисти, с по-универсални качества - ония, които наричаТЕ "ваши представители в общината", та са там, а вие, които имате виждания, свежи идеи за развитие на община, строителство, финанси, туризъм....

...ако е необходима подкрепата ми - имате я, успехи!

Един поздрав на варненци с част от текста на една песничка, която харесвам...

Тръгва от кея
                    лодка със сини платна,
                    носи я бяла вълна.
                    Няма на нея
                    място за мене. Уви…
                    Нека върви, нека люлее
                    други луди глави!

Лодки, в които не съм,
                    ни денем, ни насън.
                    Вечно ще скитат. Защо
                    цял живот съм отвън? -
                    вечно се питам.

http://vbox7.com/play:6973907f
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Направо фалшифицирани. Тия дни за първи път намерих 1 човек който е гласувал за Киро Ментата на първи тур. От целия град, само 1 за толкова месеца издирване. Но-о, то си бе ясно, още преди изборите, че ще има фалшификации. Впрочем, няма значение кой за кого е гласувал, защото общинарите от всички партии при нас са си гъзове. Подобно на случая с градинката на Севастопол, само гьостерици и цепеници пред общината и вътре в нея са решение и присъствие на заседанията на общинския съвет. Пряка демокрация,... с камъньи и дьрве. Така се реши проблема със Севастопол, така ще се реши и тоя проблем сега.

Мерси за подписката
                      Last edited by Jay Gould; 04.04.2012, 19:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Да сте мислили като сте гласували за "бандитите"... Сега ще чакате новите избори, а дотогава само може да се надявате да не е останало много за крадене.
                        Дрън, дрън, ярина!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Да сте мислили като сте гласували за "бандитите"... Сега ще чакате новите избори, а дотогава само може да се надявате да не е останало много за крадене.

Коментар

Да покажем на бандитите, превзели Община Варна, че това не "техния град", а на всички варненци!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Солидарност с Варна против строенето в Морската градина! (петиция)

За забрана достъпа на коли и строенето в Морската градина на ВАРНА ! Да покажем на бандитите, превзели Община Варна, че това не е "техния град", а на всички варненци!

Който ни подкрепя, да отдели минутка:
                              http://www.peticiq.com/da_spasim_morskata_gradina
                              Last edited by SEBULBA; 04.04.2012, 20:12.
                            Working...
                            X