IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подкрепяте ли лова на вещици?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 13

Хванаха 13 ;-)

Магистратите, бъбрили си с Красьо. Поименно и 13-те

Първоначално изпратено от Pyramid
    Отдавна не съм надничал тук, колко хванахте досега ? ;-)

Коментар

• Отдавна не съм надничал тук, колко хванахте досега ? ;-)

Коментар

• Вещиците са против лова на вещици!

Вещиците са против лова на вещици!

То оставаше и да са за...

Непрекъснатите разкрития от управляващите са гола пропаганда, твърдят от БСП

Коментар

• Поредния лов - Борисов - ще стреляме!

Поредния лов - Борисов - ще стреляме!

Наредиха на Борисов да смени Меглена Кунева

Новият еврокомисар на България трябва да бъде от ГЕРБ, е позицията на Европейската народна партия (ЕНП), изказана от нейния председател Вилфред Мартенс пред БНР.

Коментар

• Всички вещици на кол!!!Пардон ,на кладата!!!За да изгори заразата!!!

Коментар

• Не мога да работя пълноценно, преди да съм написал поне една ода за мъжеството и професионализма на ББ.

Коментар

• ...а най-добре ще е наемниците да си вършат работата а не да висят по форумите и да дрънкат врели-некипели!Капиш?
                自由西藏

Коментар

• Aко трябва да направя аналогия, така, както плаша детето с баба Яга, за да си изяде супичката, явно на новото правителство му трябват също вещици, за да накара народа да му сърба попарата, дето вече почна да я дроби.

Коментар

• Aко трябва да направя аналогия, така, както плаша детето с баба Яга, за да си изяде супичката, явно на новото правителство му трябват също вещици, за да накара народа да му сърба попарата, дето вече почна да я дроби.

Коментар

• Брюксел иска да има лов:

http://www.dnes.bg/evrointegracia/20...ylgariia.77462

ЕК не ще "меден месец", а работа от България
                      09.09.2009 09:04
                      Брюксел иска яростна борба с корупцията и пуска парите

"Европейската комисия приветства заявените от новото българско правителство намерения за справяне с корупцията и организираната престъпност, както и за преодоляване на слабостите в управлението на еврофондовете", заяви по БНР говорителят на Комисията Марк Грей.

"Сега от кабинета се очаква да действа делово и по същество", подчерта говорителят и определи предстоящото посещение на премиера Бойко Борисов в Брюксел като много важно.

Според него властите у нас нямат нужда от 100 встъпителни дни.

"Не мисля, че на дневен ред стои въпросът за необходимост от 100 дни – правителството много бързо и навреме разбра какво трябва да прави. Ние ясно сме казали какво смятаме, че трябва да свърши България по отношение на структурните реформи в икономиката и как ние можем да й помогнем – например в областта на енергетиката.

Ясно е и какво трябва да бъде направено срещу корупцията и организираната престъпност, а също и как европейските пари могат най-бързо да стигнат до българските граждани. Правителството ви знае какво се очаква от него, затова не смятам, че ни е нужен "меден месец", преди сериозно да се заловим за работа", заяви Грей.

Според председателя на Европейската народна партия – Вилфред Мартенс, възстановяването на взаимното доверие между България и европейските институции ще е трудно, но постижимо – с решителни действия от страна на кабинета.

Мартенс каза, че ясната воля на правителството за реформи вече е довела до смекчаване на подхода на Европейската комисия към страната ни.

"Очаквам това смекчаване на подхода да продължи, стига господин Борисов и неговите министри да продължат с решителните си действия", допълни той.
                      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Що да не ги удобряваме!? Това не е работа за политици. Те съвсем други работи трябва да свършат освен да бръщолевят идиотии.
                        Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• ловци много - вещиците явно твърде малко.... а може и да се окаже след време, че всъщност вещиците са били в ролята на ловци.... знае ли човек?! :-)

това със заменките е нищо работа - Цветанов дори не е бил министър когато всички партии си "заменяха"... а след време това ще е нормална практика, въпроса е да не разменя декар на Созопол за декар в Карлуково!

Коментар

• За съжаление рядко са

В повечето случаи са:

(мъжката вещица Иво Николов)

Първоначално изпратено от joda
                            ...искам аз да ги ловя!
                            ...

Коментар

• ...искам аз да ги ловя!
                              自由西藏

Коментар

• Re: Брюксел приветства ”лова на вещици”

Първоначално изпратено от Dreamer
                                Аз също,особено нa мъжките вещици :lol:!!!
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X