IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вот на недоверие към правителството

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• tsar без алтернатива

Виж какво Неграмотен. Защо като повечето привърженици на "царя" са против БСП той взе, че почна
    да се прегръща с Жан Виденов при откриването на клуба на бивши и настоящи министри???????????
    Много голямо уважение явно има между двамата??? Много хубаво ама кво да уважаваш в управлението на Жан? А "царя" се едно нищо не се е случило. Не знам как си се чувствал, когато си видял това по телевизията, но аз го замерях с храната, която ядях. Ако прочетеш това ми кажи дали си съгласен
    НДСВ да се коалира със сегашното БСП (като привърженик на НДСВ).
    А за възрастта ми не позна. Аре чао.

Коментар

• tsar без алтернатива

Истината е една:
      БСП си имат твърд електорат. Непрекъснато намалява, нали червените бабички почнаха да умират. Но въпреки това си го имат.

ОДС и те имат твърд електорат, който е по-малък от този на БСП, защото 45 години не са промивали мозъците. И този електорат е по-скоро антикомунистически.

НДСВ няма твърд електорат. 99% от хората, които помнят Цар Борис и Цар Симеон не са между живите. За НДСВ трябва да гласуваме всички , които забелязваме подобрение в стандарта ми на живот.

За жалост точно ние, най-малко се интересуваме от политика и най-рядко се сещаме да отидем да гласуваме, а предпочитаме да поработим малко или да отделим време на семействата си, без да се замисляме, че именно благодарение на Симеон II стандарта ни се е покачил 2 пъти и благодарение на него вече имаме самочуствието, че сме българи. А не самочуствието на нация даваща $2 месечно на пенсионерите си.

Коментар

• tsar без алтернатива

бориславе, според мен си на 15 години и непомниш, какво стана по времето на БСП и Жан Виденов. Непомниш, че пенсията беше $2 или 3 лв., ако ти е трудно да сметнеш. И сега ми говориш, че Симеон бил зле. С кого го сравняваш? Може би с Станишев, който така сладко лъже, че ако не се бях опарил лично и сега щях да гласувам за него. Той и пред Роитерс каза, че ще махне валутния борд. Нали знаеш какво значи това? Мислих си да е риторичен въпрос, но ще ти помогна: пенсията пак ще е $3!!! Но ние българите сме толкова къспометни, че сега ни е по лесно да повярваме на някакви истории, че 1997-а година не е имало криза, а Симеон сега ни завлича към дъното. Вместо да погледнем реално на нещата и да видим какво е било преди 8 години и сега какво е. Неотричам постигнатото от правителството на Костов, но правителството на Симеон излезе още по успешно. Защо искате пак да се парим за да разберем, че БСП ще ни окраде? Казвам ви го от сега. Дойде ли БСП няма само аз да напусна завинаги България. Само че аз няма да чакам да се опаря за втори път.

Коментар

• tsar без алтернатива

vizhte kvo Siko i xkm. Parvo kam xkm - naistina samo si cheshem ezicite, ama kvo losho v tova.
          Vtoro kam Siko naistina sam, mozhe bi, s po-malak zhiznen opit ot vas. She vi kazha, che sam mezhdu
          15 i 22 godini - mozhete li da poznaete tochno na kolko?
          Treto dosta e tazhno da se gleda kak 8 miliona (veche nema i tolkova) se podchinyavat kato stado
          ovchici i si kazvat - "abe dobre, che e carya, che mozhe i po-zle". Tova ne e li malko otchayano?
          Abe teya politici, bratche, tryabva da gi natiskame dokato ne puknat (ne v istinskiya smisal).
          Dori da se byaha spravili bleztyashto (a, povyarvaytemi ne sa), pak tryabva da sme kritichni (ne chak tolkova), no vapreki tova shte si gi izberem za oshte po-dobro upravlenie. Teya kratuni, vse pak, sa tam s idealna cel - da sluzhat na horata, a te dori ne se interesuvat ot problemite ni. Verno, che tova s BTK spechelihme (i az), no
          tova e kapka v pozhara na uprvlenieto. Eto, che gledam globalno.
          Chetvarto s vaprosa za alternativata na "alternativniya car" me fanahte na tyasno. Tuka naystina se vizhda,
          izcyalo bezsilieto na cyalta politicheska sistema(nyama obnovyavane, osvezhavane, tekuchestova, a be kaza mena novi hora gotovi da gi psuvame) - saglasen sam nyama alternativa. Ama tova li vie nay-silniya kos????????????? Nyama li neshto konstruktivno, na koeto da se uprete. Dokoga shte glasuvame "protiv" na izborite, a ne "za" neshto.
          Peto, pak me provokirahte, za Lyulin. Tuka ne samo izobshto saglasen. Znachi izliza, che nikoy, vklyuchitelno i
          ministar, e napalno bezsilen s gotovi pari i gotovi proekti. E za kvo stava vapros to, ako ministar ne mozhe da
          se spravi s toya vapros, znachi koy mozhe????? Nad edin ministar stoyat tochno petima choveka -
          carya-premier, prezidenta, otca, sina i sveta go duha (ako gi smyatame za trima).
          Da ne zabravya da citiram i "geroya", za kogoto govorya - "Sveta ne se varti okolo Malo Buchino".
          E prav si e choveka sveta (Zemyata) se varti okolo osta si (pokazva znaniya).
          E az ako byah ot seloto nyama kak da glasuvam za NDSV, ako toy e v listata v moya izbiratelen rayon.
          Tova e super naglo, nali??? V sveta veche vidyahme, che vse po-malko hora razsazhdavat kato Cerovski(slava Bogu). Vse chovek e vazhen, vseki zhivot, vsyako mnenie, a be izoshto po beliya svyat choveka si e chovek.
          Shesto teya slova ne gi pisha ot provaleni lichni ambicii. Az sam si vinoven za vsichko dobro i losho.
          I sedmo ne zabravyate, che v predishnite si pisaniya kazhah, che sam protiv pravitelstovo da pada, che togava
          hoasat shte e palen. Zashtoto, v krayna smetka, ne nyakakvi si 240 kratuni she opredelyat sadbata na Bulgaria,
          a naroda na izborite - togava da mu mislyat.
          Nadyavam se da ne sam vi otekchil, are chao.

Коментар

• tsar без алтернатива

СЪГЛАСЕН !

Коментар

• tsar без алтернатива

Към Борислав: Очевидно си малък и не познаваш прехода, който ни мъчи от 15 години. Кажи ми коя е алтернативата на царя като ръководна личност. Аз лично съм им се нагледал на всичките. След 2 - 3 години, ако се смени управлението, ще те питам Какво стана бе Бориславчо? А ти ще кажеш - Амо то еди какво си пречело.....
              Тази стабилност не е паднала от небето. Едно е да отиде Желю Желев с жена си на среща с европейски лидери (нямам нищо против и двамата), а далеееч по-друго е да отиде Симеон. Не че съм безрезервен фен на последния, но той ни дойде като дюшеш. Хем българин - хем равен на европейците. Ако някой пък заспори, че не е българин - нека каже къде е роден и по чие нареждане не е бил в България. Вижте американците - все индианци ли си избират за ръководители, защото генетично са свързани със земята там.
              А що става дума за инфраструктурата - не е толкова лесно колкото изглежда. Ние сме много бедна нация, даже толкова бедна, че готови пари не можем да изхарчим. Имаш ли си представа Бориславе, ако седнат да харчат тия пари за Люлин - колко ще изтекат бе з да е свършена работа. Ако ти нямаш, аз имам - МНОГО.
              If you're not sure - google it!

Коментар

• tsar без алтернатива

Бориславе , не зная каква ти е професията , но не ти ли се е случвало да те упрекват , че си сгрешил , когато ти самият си сигурен , че си свършил работата си добре Най-често го правят хора, които малко разбират от това, което работиш.Мисля, че и двамата сме в подобна позиция (освен ако не си на "ти"с държавното управление). Лично аз защитавам настоящото управление, изхождайки от лични мотиви-подобрено благосъстояние в рамките на тези години. И не забравям - ела зло , че без тебе по-зло. Дали ти мислиш по- глобално или зад критиката ти прозира някаква лична неудовлетвореност. ( Или просто си чешем езиците, извинявай-клавиатурите)

Коментар

• tsar без алтернатива

xkm, napalno sam saglasen, che na gladniya tryabva da mu se dade vadica, a ne riba, no pravitelstovo i tova
                  ne pravi. edna ot dvizheshtite sili na vsyaka ikonomika e infrastrukturata. za poslednite chetiri godini
                  kolko magistrali byaha postroeni i kolko sashto mosta na Dunav prez Vidin (koito sa ugovoreni) byaha postroeni?
                  sorry, che pak ya spomenavam, no magistrala "Lyulin". A na vsichkoto otgore za neya nyama da plashtame i
                  stotinka. Evropa dade 110 mil(okolo) za neya i edinstvenoto izikvane beshe da nyama oshteteni grazhdani.
                  vse vikame "nema pa'ri", e eto ti pari ama pak neshto ni prechi. "e kak taka she sroya magistrala, a nema se oyam" - reche i otseche Cerovski. e dobre de, kvo mu precheshe na tsara chisto i prosto da si mahne nepopulyarnite ministri i pone da specheli malko simpatiya - zashtoto Simeon kato lichnost e edno, kato Premier loshata slava na ministrite mu prechi (eto tova iskam da komentirash xkm(ako iskash de)).
                  a po vaprova na Tzar - may dosta dobre obedini Simeon cyalata naciya, tolkova dobre ya obedini, che za raznoobrazie sobstvenite mu deputati (govorya taka, zashtoto te sa v Nar. sab., zaradi nego) koy nadyasno,
                  koy nalyavo, koy nagore, koy nadolu taka se prasnaha, che i veche da ti kazha i az ne znam koy koy e.
                  Teya idilichni edinodushiya beha za hitlerizma i stlinizma - 99 % glasuvali za BKP.
                  Ta nie v chata ne mozhe da se obedinime, ta v cyalata darzhava li?
                  are zhivi i zdravi, chao

Коментар

• tsar без алтернатива

КОЙ ВИКА, ЧЕ СИМЕОН НЕ БИЛ ОБЕДИНИТЕЛ?
                    (БАНКЕРЪ) - 2005/2/12
                    --------------------------------------------------------------------------------

Когато през 2001 г. току-що пристигналият в България Симеон Сакскобургготски публично обяви, че ще обединява нацията, политици и политолози вкупом се изсмяха. И доста дълго се държаха за коремите. Прави бяха - кой можеше да си представи тогава, а и допреди десетина дни, сини и червени да се зоват "обединена опозиция" и да готвят заедно правителство?
                    Но ето че се случи. И както представителите на самата обединена опозиция признаха нееднократно, виновник за това крайно неловко положение, в което изпаднаха петнайсетгодишни ожесточени противници, е бившият български цар и сегашен министър-председател на републиката Симеон II Сакскобургготски. Е, как да не е обединител човек, дето събира на една политическа маса Иван Костов и Сергей Станишев, Надежда Михайлова и плашливата кошута Анастасия Мозер, а в добавка даже розовобузият демократ Александър Праматарски започна да преговаря с нововремеца Емил Кошлуков.
                    Впрочем, с Кошлуков, който отнесе сума ти ругатни от понеделник насам, нещата станаха освен смешни, и порядъчно драматични. Човекът не получи ни думичка на упрек от тогава още необединената опозиция, когато през пролетта напусна царското движение, благодарение на което бе станал депутат, и си спретна първо парламентарна група, а сетне и партия. За сметка на това, като се разбра в понеделник, че блудният овчар и неговото стадо се връщат в царската кошара, всички вкупом го обявиха за търгаш и предател. И той, и хората му винаги са си били такива, пък и в днешния свят всичко е сделка, та "обединените" няма за какво да сърдят. Сделки се правят и развалят и това, че новормемци развалиха тъкмо сделката с тях, показва единствено че тя не е била изгодна. Тъй или инак, Кошлуков и компания останаха верни на принципа на обединението. Първо се обединиха с обединяващите си, сетне - с обединителя. Какво толкоз укорително виждат в това?
                    Колкото до тези, дето са изпратили и обединените, и обединителите в Народното събрание, та да си играят игричките, те тези дни се мъчеха да се обединят колкото могат, та да се справят със снега, виелиците, студа. А още преди това ги бе обединила протяжната им съдба на оцеляващи в един труден за оцеляване свят.
                    Тъкмо тях обединително-разединителната драма на собствените им избраници почти никак не ги заинтересува.

Коментар

• tsar без алтернатива

"11.02 09:23

Боби: немци без алтернатива

...Днес няма да го направя, защото се видя, че Симеон не е никой. България се управлява от човек на име Ахмед. И това е национално бетствие."

Пич, първо се ограмоти и тогава давай акъл на другите. "бетствие" БеТствие си ти!

Коментар

• tsar без алтернатива

Днес прочетох , Бориславе , точния отговор на твоя въпрос към мен - на гладния трябва да се даде въдица , а не рибка. Мисля , че настоящото правителство се опитва да направи точно това

Коментар

• tsar без алтернатива

Vizh kakvo Cable tel. Parvo "zharyat" may obeshta neshto na 6 april 2001.
                          Vtoro okolo 900 000 pensionera poluchavat pod 100 leva. Tova sa priblizitelno 40% ot vsichki pensioneri.
                          Znachitelno uvelichenie na pensiite ne e imalo predi okolo 4 godini (ne sam kostovist).
                          Shte me kontrirash, che tavana na pensiite se e pokachil dva pati.
                          Obache pensii ot po 400 leva poluchavat edva nekolko stotin choveka.
                          Mnogo se radvam, che si antikomunist, ama ne mislish li, che byaha prekaleno mnogo "chervenite" ministri
                          v toya kabiner - Shuleva, Petkanov, Kalchev, Paskalev (veche ne e).
                          Tochno premiera tryabva da e nay-golemiya antikomunist - ubiha chucho mu i mu otneha monarhiyata.
                          Az pitam kade e moralat v tova upravlenie???? Kolko pati upravlyavashtite sa se obarnali da reshat
                          konkretni problemi na horata?
                          A za prestapnostta donyakde si prav, no dori i Bat Boyko si prizna, che bitovata prestapnost e dosta visoka i
                          tryabva da se obrashta oshte vnimanie na neya.
                          Kolko znayni i neznayni deputati vlyazoha v Narodnoto Sabranie pokray premiera?
                          Prebroi kolko choveka vlyazaha v Parlamenta pod koalizia NDSV i kolko se otzepiha -
                          a Tsara kvo - "Da gledame polozhitelno".
                          Obarna li nyakoy ministar na problema s astomagistrala "Lyulin"? Ne.
                          Kade po sveta ima i vinetki i taksi za veche postroeni magistrali? I oshta primeri she dam, ako iskash.
                          Ama ti ne se pritesnyavay - vervay mu i gleday polozhitelno.

Коментар

• немци без алтернатива

Бориславе, с престъпността се борят по-добре от всички останали. Жилищата поскъпнаха 4 пъти. Заплатите нарастнаха, средната за страната е 170 евро, преди беше под 100 Е.
                            Чудно ми е какви са проблемите на народа? Пенсионерите мизерстват, но те и по комунистическо небяха по-добре, 30 лв. пенсия взимаха тогава. Преди 45та година е имало държавен пенсионен резерв от 8 млрд. златни лева!!! А сега всеки работещ, който се осигурява плаща и 1-2 пенсии.
                            Но сега и пенсионерите са по-добре защото могат да дадат една стая под наем за над 100 лв./месец.
                            Кажи ми при кое правителство след 1945та година сме били по-добре?

Коментар

• немци без алтернатива

xkm, mozhe li da te popitam kak taka da si pazim pravitelstvoto kato absolyutno vsichki ministri, nachelo
                              s premiera se darzhat neveroyatno arogantno i ostavi ami i izobshto ne se interesuvat ot problemite na
                              horata. Nali pone ot demagogiya tryabva da se napravya, che im puka za naroda. ne sam komunist.

Коментар

• немци без алтернатива

Аре, оцеля и този път. Утре SOFIX здраво нагоре

Коментар

Working...
                                X